גור החדש שלי.

ק ו ב י ג

New member
גור החדש שלי.

היום הלכנו לצער בעלי חיים ולקחנו גור סן-ברנרד שחור ודובי אבל מאז שהגענו הביתה הוא רק יושן ויושן למה???? רחצנו אותו הוצאנו לו קרציה והוא ישן מה לעשות?

katam

New member
אני לא יודעת בן כמה הוא

אבל גורים כמו תינוקות ישנים יותר. אם הוא מגיב כאשר הוא ער ואוכל אין סיבה לדאגה. בהצלחה אורלי

ק ו ב י ג

New member
שינה

כלבינו הקודם שנדרס בן 10 חודשים היה.... הגיע אלינו בגיל חודש בדיוק כמו הסן-ברנרד(עוד אין לו שם) ולהבדיל הוא היה הרבה הרבה הרבה יותר עירני אני יודע שאין מה להשוות בין זאב לסן-ברנרד אבל לקחנו גור חדש כי הבית שקט מידי וגם חברה שלי רק בוכה כל היום והסן-ברנרד ישן ולא מגיב אני מדטכא ולא יודע מה לעשות נ.ב. יש לכם הצעות לשמות?

enbalush

New member
חכו קצת הכלב צריךזמן לקלוט מקום חדש

שמות: פנדה, מילקי, צ'סטר, פיטר.

katam

New member
הצעות לשמות

מצורף אתר של גג לחיות ובו הצעות לשמות. תעדכן מה שלומו בהצלחה אורלי

אוריקס

New member
בקשר לשינה

כשאני הבאתי את הכלבה שלי היא ישנה יום-יומיים בלי הפסקה למרות שהכנו לה את כל התנאים על מנת שיהיה לה בטחון: אוכל, משחקים, פינה וכו'... מהר מאד זה עבר לה (ועכשיו אנחנו מתגעגעים לתקופה שהיא ישנה
) לא צריך להבהל...

lilithmm

New member
חשוב מאוד לגשת עם הגור לוטרינר

למרות שלקתם אותו מצער בעלי חיים. ליתר בטחון.

dark spy

New member
הכלבה ישנה...

גם כשהבאנו את אלסקה הבייתה (היא הייתה צעירה הרבה יותר... מצאו אותה לבד ברחוב בגיל שבועיים ואז לקחנו אותה) היא ישנה כמעט יום שלם... יש לזה כמה סיבות א. כלבים, בשלבים הראשונים של החיים מכפילים את גודלם פי כמה והם צריכים המון אנרגיה בשביל זה, אז הם ישנים :) ב. יכול להיות שהיא בטראומה מהמעבר, אלסקה למשל הגיעה אלינו אחרי שהיא עברה ידיים של חצי בי"ס אז היא הייתה נורא עייפה מהעיניין... בכל מקרה כנראה שזה יסתדר... בהצלחה שיאל

ק ו ב י ג

New member
אז ככה

מסתבר שהוא לא רק ישן אבל הוא דובי כשהוא משחק, או בעיקר נושך הוא כבד אין לו קלילות ועירנות שלקודמו היה למרות זאת הוא חמוד ומסתגל היטב נ.ב. לשיאל חיפשתי דרכך ודרך האתר כלב ולא חזרו אלי ... הגור רוטוילר עם הזנב הקצוץ לכן הלכתי לצער בעלי חיים בהצלחה עם שאר הכלבים

katam

New member
יופי תמשיך לעדכן

איך קוראים לו ? נכנסת לאתר של גג לחיות? לדעתי לקחת כלב מצער בעלי חיים זו מצווה שיהיה לכם רק טוב אורלי

dark spy

New member
אוי, זה הגור הראשון שהעלו לאתר ../images/Emo6.gif

אוי, הנוסטלגיה
מוזר שהם לא ענו אבל... אויל זה לא אקטואלי... אחרי הכל העלו אותו לפני 3 חודשים... רק מעצבן שהם לא ענו לך וגם לא הודיעו לי שהוא נמסר... טוב, נו... אני אכתוב להם ואבדוק מה קורה איתו... יום טוב

AKAKAK

New member
צודק

שלקחנו אותה מהחנות,היא היתה בת חודש וחצי. אבל ביומיים הראשוניים,היא לא רצתה לטייל נאלצנו להרדים אותה עם ליטופים,והרבה יחס. לקח לה יומיים ואז היא אהבה יחס ולטייל במיוחד..... טוב לטייל זה עד היום.

oldenburg

New member
גם היורקי שלי כשהיה קטן ישן...

זה פשוט בגלל שהוא עוד גור...

ק ו ב י ג

New member
מה עכשיו ?

היינו היום אצל ווטרינר והוא קיבל אנטיביוטיקה מאחר והוא מצונן נהיה שוב ביום חמישי לקבל תילוע החדשות הטובות הוא הפסיק לישון החדשות הרעות גם לנו הוא לא נותן לישון... חוץ מזה הוא יהיה ענק ואין לי פרטים אל הניו-פאונדלנד ולצערי לא מבין אנגלית למרות שיש לי קישור

dark spy

New member
נתנו לו אנטיביוטיקה כי הוא מצונן?

במכבי כל אמא כבר יודעת: באנטיביוטיקה לא פותרים שפעת! חחחחח

למעלה