גור בן יומו

motzart

New member
גור בן יומו

לחברתי הניחו גורה בת יומה על פתח הבית(ידועה כמצילת חיות)הגורה רק נולדה מאחר ויש לה דם קרוש על הגוף..עוד מהלידה..איך מטפלים בה כל כמה זמן מאכילים?האם להשכיבה ליד בקבוק חם? ממתינה לעזרה תודה..ענת של מוצארט ז"ל

אלָה

New member
שלום,יש ערכות מיוחדות של פורמולות ל

בחנויות של חיות מחמד עם בקבוק מיוחד זה עולה,לפי מה ששמעתי כ25 ש"ח אפשר גם להכין ולהשתמש במזון לתינוקות,פורמולה צמחית ולטפטף בסבלנות לפה של הגורונת אני חושבת שמשהו כמו כל שעתיים-שלוש בהחלט לשים על משהו נעים ובקבוק מים פושרים יחקה את חום גוף האם וגם שעון עטוף בבד,שהתיקתוק שלו מזכיר את פעימות לב האם שזה מאד חשוב ומרגיע. יש צורך גם לעשות מדי פעם עיסוי עדין על האחורים,כדי לעודד עשיית צרכים. אני חושבת ששוה להרים טלפון לתנו לחיות לחיות או לב לחי -כדי לקבל הדרכה

bilbolim

New member
אני ראיתי ערכה של רויאל קנין

עם החתולים שאני מטפלת בהם אני משתמשת בערכה הזו היא מעולה, איתה הם גודלים מהר וחזקים ואני ממליצה לקנות אותה (יש גם ערכה שלהם לכלבים) היא די יקרה 90 ש"ח בערך אבל שווה כל שקל!!!

bilbolim

New member
תשובות לשאר השאלות

רק עכשיו שמתי לב לשאר השאלות.... כן לשים לגור חימום זה מאוד חשוב בגיל כזה. בקשר לשעות האכלה לא יודעת בדיוק זה אמור לצאת בין שעתיים- 4 שעות בגיל כזה קטן, אם תקנו ערכה אז יהיה רשום בטבלה את השעות לפי גיל.

למעלה