גורת לברדור שנושכת

kobi80

New member
גורת לברדור שנושכת

אני יודע שגודלים לה השיניים אבל צריך להיות פתרון ויש לה עצם אבל היא מעדיפה לנשוך אותנו המשפחה והיא חושבת שמשחקים איתה אני צריך פתרון ממש יעיל לגורה אנרגתית

arthurangel

New member
לדבר אליה בשפתה

כלומר, כמו שכשגורים משחקים ביניהם, כשאחד נושך חזק מדי, השני פולט מעין "צווחה/יללה", לקול הזה גורים מגיבים כמעט אינסטקנטיבית בהרפיית הנשיכה וברתיעה לאחור. גורים לומדים בגיל הזה איך לשלוט בכוח שלהם, ובכלל זה גם השיניים והפה, חינוך נכון יגרום לכלבה שלך למודעות נכונה לכוחה ולהתנהגות נכונה ונעימה יותר. אז בפעם הבאה שהגורה נושכת- וחשוב מאוד- רק כשהנשיכה חזקה וכואבת- נסה לצווח קצת בקול גבוה (בלי לצעוק עליה או למשוך את היד- וחלילה להכות או לאיים עליה) ותן לה לסגת אחורה. אחרי כמה פעמים (תלוי בכלב) היא תלמד מה זה חזק מדי ומה מותר, ובד"כ תפסיק עם ההתנהגות הזו לגמרי- כי הרי היא רוצה שתהיה מאושר ומבסוט ממנה
בהצלחה!

ק ו ב י ג

New member
כן

גורים נושכים מתוך משחק ואם תצעק עליה סתם היא תפחד וזה אסור זה כמו תינוק שצוחות לו שינים ונושך מוצץ או צעצועים מפלסטיק קצת סבלנות וזה יעבור

erez99

New member
לדעתי..

אין שום סיבה שכלב ינשך לא חזק ולא חלש אם אנחנו כבעליו לא מעוניינים בכך ומה שתנסה לעשות זה פשוט שהיא נושכת תגיד לה מיד לא סמכותי עם פרצוף זועף (לא חייבים לצעוק) ופשוט תפסיק לשחק איתה לכמה דקות. בנוסף אם אתה רואה שהיא משחקת/נושכת את הצעצועים שלה תשבח אותה ותצ'פר בחטיף.

lilithmm

New member
../images/Emo107.gifטיפול בגורים נושכניים../images/Emo124.gif

מאוד חשוב לפתור את הבעייה כאשר היא עדיין בחיתוליה. אני מצרפת לך בזאת מאמר בנושא נשיכות גורים, מאת יוסי סמואל. בהצלחה

למעלה