גורמה

לבוגרת האחרת....

אני חושבת שבמקום להעניק לך סיוע לרכישת בגדים חדשים, נבקש ממך תרומה על כל קילו מיותר... אגב, את בטוחה שהקילואים מיותרים? אולי קודם היית רזה מידי, ובזכות האימון הגופני חיזקת את השרירים?

כנראה זה באופנה..

גם אני בדיאטה קלה להורדת אחוזי שמן לא עוד שתייה מתוקה,עוגות,ופיצות... חזון אחרית הימים..אני ודיאטה????כנראה שגם המשיח בדרך

למתעניינים בנושא תזונה מונעת

בסוף החודש תתקיים במרכז הירידים בת"א, בשיתוף עם המרכז לתזונה רפואית תערוכה בנושא שבנדון. במהלך התערוכה יתקיים כנס "תזונה מונעת - איחוד כוחות" בהם ייטלו חלק הגופים המקצועיים בתחום התזונה - החברה לתזונה קלינית, המרכז לתזונה רפואית, המחלקה לתזונה, משרד הבריאות, איגוד רופאי המשפחה והמכון לרפואת ספורט. תערוכה בהשתתפות חברות מזון ותרופות מובילות. (מתוך המקומון של ר"ג-גבעתיים)

vikvik

New member
תזונה נכונה= דיאטה

זה סתם בשביל בדיחה ואני לא מנסה להרוס כמובן
אבל שמתם לב שכל התוכניות , כל הירידים ובכלל כל מה שקשור לאוכל ובריאות זה תמיד קשור ל"איך לאכול נכון ולרזות" אני מבינה שזה מחלת המאה , ההשמנת יתר , או איך שלא הגדירו את זה , מגפה אולי , אבל לפעמים זה ממש מעצבן כאשר כולם סביבי מדברים רק על איך לרזות ואני מחפשת יוגורט עם יותר קלוריות. ולא רק האופנה מדברת על הרזיה , אלא בדיוק אותם הירידים , חוברות של קופות חולים , המלצות של דיאטניות (לא במרפאות סיאף) מגזינים ומה לא.. לפעמים אני מרגישה שכולם הולכים לכיוון אחד ואני מנסה לפלס את דרכי נגדם :) לא שיש לי בעיה עם זה... אני דווקא אוהבת את היתרון שבסיאף בלהיראות טוב , ועכשיו גם חטוב הודות לפיזיו שזה בכללללל...

למעלה