גורם לי לחרדה

• פותח הנושא lee68
  • פורסם בתאריך

lee68

New member
גורם לי לחרדה

יש איזה תופעה מוזרה שגורמת לי לחרדה - כאשר אני נמצאת בחנות בקניון , נניח חנות איפור ( איפור אני מאד אוהבת) , או חנות לפיצפקס ( עגילים , סיכות וכו) ומתנגנת מוסיקת פופ ברקע זה מכניס אותי לחרדה - לא יודעת למה . לא השהייה בקניון עצמו אין לי בעייה להיות במקומות פתוחים ואני גם שומעת לפעמים מוסיקת פופ בבית אני מאד אוהבת מוסיקה ואני שומעת סוגים שונים בינהם גם פופ. זו תופעה מאד מוזרה - אני אכן חרדתית ולוקחת ציפרלקס , אבל כאמור מאד מוזר.

תנסי לחשוב מה מטריד/מלחיץ אותך במוסיקה הזאת?

אולי תנסי להתעלם, אולי לשים אוזניות עם מוסיקה שאת אוהבת ועושה לך טוב, שמרגיעה אותך?

lee68

New member
אני חושבת שמה שמלחיץ אותי זה

אני סובלת מדימוי עצמי די נמוך - לאחרונה זה השתפר , אבל בקניונים , בסוג החנויות שציינתי אני מרגישה פשוט כמו אפס , אני מרגישה כאילו רק לאנשים "מאגניבים" מגיע להיות שם , ואני לא מרגישה כזאת , והמוסיקה הזאת רק מדגישה את זה .( למרות שאני שומעת מוסיקה אפילו מעין זו גם בבית). אני כאשר אני נכנסת לחנות בקנניון אני מרגישה לחץ , אני אני בקטע של לנסות למצוא מה שאני רוצה ולהתחפף. אני מאד אוהבת איפור , ומוצרי טיפוח אז לכאורה אני אמורה להנות אבל זה מלחיץ אותי. במיוחד מלחיץ אותי כאשר המוכרות ניגשות אליי או מסתכלות עליי בצורה מלחיצה , אז זה גם המוסיקה + כל האווירה , אבל משום מה המוסיקה בסיטואציה הזו עושה לי רע

למעלה