גורם המשיכה

פנומן 72

New member
גורם המשיכה

שמתי לב אצלי, ככה במבט לאחור, שאני תמיד נמשך לבחורות שיש להם איזה מן פאק קטן, איזה פגם, שהן לא מושלמות. אם היא נמוכה, בהירה מדי, מעט פוזלת, חטטים מעטים בפניה. כשאני רואה אחת כזו אני מרגיש יותר נעים מאשר עם בחורה מושלמת. למשל, כשאני חושב על סיטואציה אפשרית נניח בין אחת כמו בר רפאלי ואלי, אני לא חושב שאני יכול לתפקד, להעביר ערב איתה. תפריע לי המחשבה שהיא מושלמת מדי. ותמיד חשבתי שמשהו איתי לא בסדר עד שקראתי יום אחד איזה מחקר שאומר שמרבית הגברים מעדיפים בחורות לא מושלמות. כלומר, אני נמצא בחברה טובה עם הרוב.

זיקן

New member
מנהל
גמני חושב וחשבתי ככה

ההסבר פשוט (בעיני) מה שנראה מושלם זה גם מפחיד קצת בלתי ניתפס (מלשון לתפוס) כי הרי זה מושלם ואנחנו מדחיקים את זה שהיא לא שמה עלינו ביגלל "המושלמות" שלה ויש לה אפשרויות בחירה בלתי מוגבלות לכן אנו בתת ההכרה מחפשים מישהי שהיא לא מושלמת כדי שלא נרגיש לידה רגשי נחיתות. תירגע לא פעם הוכח שאלה שלא נראים מושלמים עולים פי כמה וכמה ובהרבה תכונות חוץ מיופי על אלה שניראים מושלמים אבל בעלי מוח של ציפור שאלוהים שלח אותם לשרת את כל אנשי הזבל הגלאמפ והחנטריש אשר על פני העולם... זוכר?

Love Today

New member
../images/Emo137.gif

כל אחד מאיתנו שואף להיות עם בן זוג ברמה שלו, ברגע שאתה פוגש בחורה שהיא נראת בצורה מושלמת ללא רבב באופן טבעי אתה מתחיל לחוש לא נוח עם עצמך כאילו אתה נחות ממנה, כאילו היא עושה לך טובה שהיא איתך והתמזל מזלך שנפלת עליה והיא הסכימה לך בכלל. לדעתי זה בסיס לא טוב לבנות עליו קשר בריא. וזה לא תקף רק לנושא החיצוניות, זה יכול להיות גם בסיס כלכלי, מעמד חברתי, אינטלגנציה, עבודה, השכלה וכו'.

Matsman

New member
לא יודע מה איתך

אני לא פגשתי אף פעם בחורה מושלמת, רק כאלו שמנסות להראות מושלמות. אתה לוקח פה אלמנט אחד של מראה חיצוני ומכניס אותו למשוואה של המחקר הזה, אבל המחקר הזה דיבר(אני מניח) על כל המכלול... כלומר "מושלמות" מכל הבחינות, לא רק הלוק. נכון, יש בחורות שהרוב יגידו שהן פצצות, כמו בר רפאלי, אבל אין אחת שכולם יחשבו שהיא כוסית באותה רמה. גם בר רפאלי לא עושה את זה לכולם. מהניסוח שלך אפשר להבין שיותר נוח לך עם בחורה פחות שווה מאשר עם פצצה, כי אתה פחות מתרגש מזה שאתה צריך לעמוד בציפיות וברף שלה. עם בחורה פחות שווה יותר נוח לך כי אתה לא צריך להוכיח את עצמך, מספיק לך להשאר טבעי, כי הרי עם הפאקים שלה רף הדרישות שלה לא יכול להיות גבוה. תבדיל בין נמשך לבין מחפש.

למעלה