גורל

Darek engel

New member
גורל

אני תאמת עסוק הרבה בנושא הזה גורל ו מעניין אותי מה אחרים חושבים . האם אנחנו שולטים בגורל שלנו או שזה דבר שאין לאף אחד שליטה עליו . שיהיה לכולנו אחלה יום יום מלא אהבה .

אומרים ש...../images/Emo27.gif

הכל צפוי והרשות נתונה. אני לא יודעת אם אני מאמינה במושג הזה - גורל, ואולי בכלל צריך קודם לומר לעצמנו למה אנו קוראים גורל.... אבל, לפני שאני ממשיכה, אשמח לתגובות נוספות
יומטוב לכולנו
נ.ב. קראתי את המסר, ומבטיחה לענות בהמשך היום

ZAHAV2006

New member
איתכם הסליחה...אבל...

רק ככה אני מצליחה לכתוב בפורום.אין לי מושג מה הבעיה של המחשב שלי בעבודה? בכל אופן...קודם כל בוקר טוב לכל האנשים המקסימים פה בפורום! רציתי לשתף אתכם במשהו שמעיק לי על הנשמה... יש לי בעיה עם חמותי-אני בזמן האחרון(ובעצם תמיד היה לי קשה איתה-כי יש לה אופי קשה)מרגישה שאני ממש לא מסמפטת אותה(וזה כואב לי להגיד,כי זו אימו של בעלי)-יש לציין כי בעלי ואני חיים אצליהם בבית,בחדר קטנטן,ובדירה קטנטנה כ-3 שנים(בשל מצב כלכלי)ואני הגעתי למצב(גם בעלי ,אבל אני יותר)שהגיעו מיים עד נפש!ממש נמאס לי שאנחנו חיים שם יחד איתם(והם לא הורים קלים,הם גם מתערבים פה ושם ונכנסים לורידים...ועושים עניין מזבוב)ואין לנו פרטיות של זוג!ואנחנו רוצים כבר להתקדם הלאה ולהביא ילד משלנו...אבל בגלל הכסף המעצבן הזה,יש לנו עדיין קושי לצאת לשכירות (למרות שאנחנו הצבנו לעצמנו מטרה-לצאת משם במרץ 2007)אבל לא קל לנו לחסוך כסף בכלל...ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה,וזה מדכא אותי לאללה!כי גם להישאר שם זה ממש בלתי נסבל!וכמו שכתבתי בהודעות קודמות...חמותי עברה ניתוח להסרת גוש בכיליה,בשבוע שעבר...ומאז שהיא חזרה הביתה,אני מרגישה מתוחה מאוד!בהתחלה היה בסדר,דאגתי לה,ושאלתי אותה אם היא צריכה משהו,ואני גם דואגת לתחזוקת הבית כרגע...אבל נמאס לי לשמוע אותה מתאוננת כל הזמן(התמסכנות כזו...)למרות שאני מבינה שיש כאבים,אבל כבר הרבה פחות,ונראה לי שהיא עושה את זה בשביל לקבל תשומת לב,וזה מגעיל אותי!למה כולם צריכים לסבול? בארבע בבוקר אני מתעוררת משינה עמוקה,כי היא מדברת עם בעלה(לא הצליחה לישון)בקול גבוה...אני שואלת אתכם:אי אפשר להתחשב באנשים שישנים בבית-רק בגלל שאתה לא מצליח לישון???גם בשבתות זה אותו חרא-הם קמים מוקדם מאיתנו ועושים כזה רעש לפעמים,שאני פשוט משתגעת!כל השבוע אתה רץ ועובד ואז מגיע סוף שבוע ורוצה שקט נפשי,אבל לא נותנים לך!זה יכול לחרפן בן אדם!כמו כן,לא ציינתי שהיא אדם עם הרבה מצבי רוח,ועושה המון פרצופים 9 באב...ונמאס לי לקבל ממנה אנרגיות שליליות כל הזמן(אני מאוד רגישה לפרצופים)רק בגלל שרע לה כל החיים!די!לכולם יש את החרא שלהם,זה לא אומר שאנחנו מורחים אותו על האחרים כל הזמן!(סליחה על הבוטות)והיא גם אישה קרה כזו,ואני מאוד אוהבת (וזקוקה)אנשים חמימים-למשל חברה הכי טובה שלי,יש לה חבר והם רוצים להתחתן...ויש לו אמא כזו מקסימה...היא כל הזמן מספרת לי,כמה היא חמה ואנושית איתה,וזה צובט לי במקום מסויים,כי גם אני רוצה חמה כזו שתיהיה חמהכי גם לי קשה עם החיים שלי,וגם אני סוחבת איתי דברים לא קלים,אבל עדיין משתדלת לצחוק ולחייך לעולםבלי לעשות פרצוף חמוץ לאנשים בגלל שלא קל לי בחיים!בקיצור,כל ההתנהגות שלה,וכל המצב שאנחנו שם כל כך הרבה זמן הביא אותי להרגיש חוסר אהבה אליה!ורע לי בנשמה...אני כל כך רוצה לעוף משם,יחד עם בעלי,ואנחנו כבולים וזה מתסכל אותי נורא!!!אני כל הזמן חושבת מה אפשר לעשות כדי לצאת משם,אבל זה כאילו קשה השגה! אם למישהו מכם יש הצעה טובה בשבילי,,מה אפשר לעשות במצב כזה...אשמח לשמוע-ממש קשה לי עם המצב ואני רוצה לברוח לאיזה מקום שקט ורחוק! אבל המציאות שונה לצערי!

Darek engel

New member
פשוט סבלנות .

יש פתגם שאומר שהסבלנות מרה אך הפירות שלה מתוקים . כרגע אין לך ברירה אחרת אז תנסי להשלים עם המצב הקיים אפילו אם זה כרוך בסבל . תחשבי על שזה גם לא קל להם לא רק לך . במצב כזה צריך לוותר ולקבל את מה שיש באהבה . אם לא תסתכלי על הצדדים הלא טובים בכל המצב הזה יהיה לך טוב . בהצלחה זה לא קל אני יודע אבל סבלנות עוד פעם .

ZAHAV2006

New member
אתה לא יודע כמה הייתי סבלנית...

3 שנים זה לא מספיק סבלנות???

Darek engel

New member
נכון מאוד.

תראי אין לי ספק בכך . אני גם הייתי במקום שלך הייתי נשוי ובשנה הראשונה היינו פעם אצל הורים שלי ופעם אצל הורים של ה גרושה שלי . אבל תראי בסוף לאן זה הוביל לזה שהיום אני לא נמצא עם הבחורה שהכי אהבתי בחיים שלי ואני עברתי משבר חבל על הזמן בגלל זה עד היום אני לא התבגרתי באופן מוחלט על זה פשוט היום החיים נמשכים ואני ממשיך . מה אני רוצה להגיד לך בזה נכון אין כמו לגור לבד וזה לא בריא לאף אחד לגור עם הורים שלו עים חמתו . אבל את צריכה להכנס למצב שאת נמצאת בו זה לא שבחרת את זה פשוט נקלעת למין מצב לא הכי נוח לאף אחד . אז עוד פעם סבלנות כי אים לא תהיה לך סבלנות את בסופו של דבר תהיי במקום בכלל לא טוב וחבל חבל מאוד אם את אוהבת את בעלך אז קצת להתאמץ . אני אמרתי לך אני מבין אותך במאה אחוז אני הייתי בדיוק באותו מקום זה לא נוח וזה מאוד מעצבן שאין לך את הפינה שלך . תראי גם עצם זה שאת מדברת על זה זה כבר דבר טוב כי חוץ מ לשחרר לחץ אין הרבה . אני יכול להציע לך גם להתפלל ולבקש עזרה תנסי זה עוזר מאוד את תופתעי לגלות . יהיה טוב מה שבטוח זה שתמיד יש יותר גרוע לכן צריך לשמוח במה שיש לנו . שיהיה לכולנו ערב נפלא ומלא אהבה .

Ofra m

New member
היי לך

כמו שאני קוראת את דברייך אני חושבת שאת קצת הגזמת....אל תשכחי את בבית שלהם ולא הם בשלך אז עם כל הכבוד אם לא מתאים לך קחי את הדברים שלכם שלמו 600 או 500 דולר לחודש לשכירות ויהיה לך יופי של שקט, מאחר שאת לא יכולה כמו שציינת ואת בוחרת שלא להוציא כסף,וזה לא משנה אם יש או אין פשוט המצב הוא כזה, את צריכה להיות סופר נחמדה וסופר סופר סבלנית, אני חושבת שחמותך היא אישה סופר סבלנית וחמה מאוד כי מישהי אחרת אולי לא היתה כל כך נחמדה ומבהירה לך שמאוד קשה לה במיוחד שהיא אשה לא בריאה, אני חושבת שאת צריכה לבוא ממקום אחר מקום של הודיה לאנשים הללו.... אני מצטערת אם נשמעתי קשה מדיי אך כך אני רואה את פני הדברים בלי הצורך ליפותם. יום טוב לך ומואר עופרה.

הי עופרה...

אני מבינה את כוונתך,ואנחנו כן מודים להם על עזרתם ומעריכים בסופו של דבר...אבל נראה לי שהגזמת עם התיאור של חמותי מצד אחד...כי היא לא כזו סופר נחמדה,היא עושה פרצוף תשעה באב כל שני וחמישי,אז זה לא ממש סופר נחמדה.אבל נכון שהיא סבלנית,זה ייאמר לזכותה. גם אני סבלנית,תאמיני לי,כי מזמן הייתי צריכה להתפוצץ עם המצב הזה שהוא לא בריא בכלל.

Ofra m

New member
היי ,

אני לא מכירה את חמותך ואני לא באה להגן כאן על אף אחד אני פשוט רואה תמונת מצב כמו שהיא, מצב שהוא זמני זה לא הולך להיות כל החיים שאת תגורי אצלם זה מצב שיעבור ואני אומרת כדי שתעברי את התקופה הלא נוחה הזו בשלום עם הסובבים ועם עצמך בעיקר תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה במקום על הריקה....ואז הדברים ייראו לך אחרת ופחות קשים.

Darek engel

New member
אני אישית .

חושב שאנחנו יכולים להכתיב את הגורל דרך הפעולות שלנו . לפי דעתי יש דברים שנכתבו עבורנו וזהו הגורל שלנו בין אם נגשים או לא זאת כבר בעיה אחרת . ויש דברים שאנחנו עושים בחיים הבונים אותנו מכתיבים את הגורל שלנו . זאת הדיעה שלי בנושא הזה אני אולי טועה לא יודע אבל זאת ההשקפה שלי . ואני אשמח לדיעות אחרות . שיהיה לכולנו יום מלא אהבה .

ואין לחמותך שום צד חיובי?

שלום לך... קראתי את הדברים שמפריעים לך...והם מובנים בהחלט. כמובן שזה לא מצב אידאלי לחיות בזוגיות עם אנשים מבוגרים וחולים...אבל זה המצב כרגע. מה שקצת נגע לליבי אני מודה, זה שלא ראיתי מילה אחת חיובית על האישה שנקראת חמותך. אל תשכחי שהיא עוזרת לכם כפי יכולתה ולו רק מעצם זה שהיא מאכלסת אותכם בביתה, גם אם לא תעשה דבר נוסף אחר, זו כבר הצלה עבורכם בזמן הזה, מה עוד שזה כבר 3 שנים. הרבה זמן. מעבר לזה שהרגשתי שכאילו פיתחת אליה "אנטי" במידה מסוימת.... כאילו כל מה שהיא תעשה או לא תעשה....יפריע לך. ככה אני הרגשתי וסליחה על הכנות שלי. אינני יודעת אם את משתפת את בעלך באותה הדרך שבה שיתפת גם אותנו, אבל אם זה אכן כך, אני בטוחה שזה לא מקל עליו, היות ומדובר בהוריו, בשר מבשרו. ובטח שלא תורם לזוגיות בינכם....מיותר. אני באופן אישי חושבת, שעלייך לשנות קצת טקטיקה, להירגע ולא לקחת את הכל בצורה קשה ומסורבלת... אפשר לחיות בתנאים הקיימים גם ביותר נעימות, קירבה והבנה....אם רק תרצי ... ותמיד יש גם את האופציה להתעלם מדברים שנשמעים ולא לרוחך....סך הכל הם בביתם. צריך להבין את זה. מאחלת לך שתזכי להיות בבית משלך בזמן הקרוב. ובהצלחה

נכון שלא שמעת מילים חיוביות אבל...

זה כל העניין שבגללו כתבתי,כי אני מרגישה תחושות שליליות כלפיה,וזה לא סתם,אז חבל שחושבים שאני מגזימה ולא מעריכה,כי זו האמת תאמיני לי! היא אישה קרה ולי זה עושה רע!נכון שהיא נותנת לנו להיות בביתה וזו הקרבה מצידה...אין לי ספק בכך,אבל עדיין היא יכולה להתנהג יותר בחמימות ולהתחיל בחיוך לפחות. זה כל מה שרציתי להגיד

מקסימה- שלא תחשבי שאני לא מבינה ..

את המצוקות שלך...בהחלט מבינה. לא קל. אני אישית הייתי רואה את זה כשעור עבורי אם הייתי במקומך.. סתם חומר למחשבה.... בשורה תחתונה- אם תנסי להבין שאין ביכולתנו לשנות את העולם, חוץ מאשר את עצמנו, יהיה הרבה יותר פשוט. אני מניחה שעם כל הצורך שלך בחמימות, וזה טבעי ונורמלי, אין לך את היכולות לשנות את אופיה.... את רק יכולה להביא את עצמך למקום יותר רגוע בתנאים הקיימים, וזה רק בשביל השלווה הפנימית שלך, על מנת שאת לא תהיי בחוסר שליטה עם המצב. אולי את בחוכמתך וברצונך הטוב, תצליחי לשדר לה את האנרגיות הטובות, והן יחזרו אלייך בחזרה. בהצלחה אור ואהבה

למעלה