גורל ?

מקשית

New member
גורל ?

שלום גילי זו הפעם הראשונה שלי בפורום מיסטיקה. אומרים שבן אדם נולד והגורל שלו נקבע מראש. השאלה שלי האם לפי כל האמצעים המיסטיים כמו קריאת כף היד,טארות, קריסטלים, נומרולוגיה, אסטרולוגיה וכו' ,ניתן לראות את גורלו של האדם ואף את יום מותו? האם מיסטיקנים יודעים לנבא את מותו של האדם ע"י תאריך לידה? או מקריאית כף היד? האם אסטרולוגים יכולים לעשות זאת? האם מישהו יכול בכלל? למי לפנות? אשמח לשמוע את דעתך וגם של אחרים תודה

ה"גורל" הוא לא מוחלט

יש קווים מנחים שנקבעים מראש כדי להנחות אותנו במהלך החיים, אבל הבחירות שלנו הן שקובעות בסוף לאן נגיע. הדבר דומה למפה שניתנת לנו בתחילת הדרך, שעליה מסומנים שבילים שונים, אבל אנחנו בוחרים בסופו של דבר באילו שבילים להלך מתוך המפה הזאת, אם בכלל. בסופו של דבר לבחירה החופשית יש את כוח ההשפעה החזק ביותר על חיינו. ועד כמה שידוע לי, לא ניתן לחזות מוות. גם אלה שחולקים עלי בעניין זה, מסכימים שזה אף פעם לא סופי, ושניתן להמתיק את רוע הגזירה. לסיכום, החיים הם דבר דינאמי, משתנה, מגיב לכל מהלך ובחירה שלנו. הם לא מסלול קבוע ונוקשה מנקודה א' לנקודה ב' בלי שום יכולת להחליף מהלך.

../images/Emo24.gif

לא חושבת שיש לי מה להוסיף
ענק שכמוך!

ברוכה הבאה מקשית../images/Emo140.gif

נשמח לקרוא אותך בהמשך ה
עלינו ההגיגים עלייך

מקשית

New member
הי גילי

תודה לך ולאש בשמיים, למה הכוונה" לקרוא אותך"? תודה

מקשית

New member
ועוד.....

האם בפורום אתם יכולים לתת לי קצת פרטים על התאריך לידה 12.11.1970

איך את באנגלית../images/Emo35.gif

גם אם היא רק בסיסית, האנגלית שלך, ממליצה להיכנס לאסטרו.קום, להזין את פרטי הלידה שלך על מנת לקבל יופי של ניתוח אסטרולוגי.
www.astro.com

אמממ, לקרוא אותך..

זה בערך, נשמח אם תשתלבי פה בפורום כך שנוכל לקרוא את דעתך, בדיונים המוצעים על ידי חברים/על ידך. משו כמו ברוכה הבאה, ואל תיעלמי

hagakora

New member
אני אתן לך את דעתי

אנחנו עושים את הגורל שלנו. בהחלטות הכי קטנות יכול להיות שדנו את עצמו לגדולה או קטונה בעתיד, ללא ידיעה, ויש דברים שפשוט צריכים לקרות באופן סטטיסטי לאחוז מהאנשים ובמקרה נפלנו באחוז הזה. זה יותר גורל לדעתי מאשר הדברים שאנחנו עושים שחוזרים אלינו אחרי 20 שנה. ביוון הייתה כת שלמדו את החיים במטרה לגלות את ההבדל בין שני הדברים. קראו להם "קיניקה" מכאן באה המילה ציני.

למעלה