גורל?

avisect

New member
אאא עוד דבר...

אני ממליץ לך להכנס לבלוג באתר של נענע של בחורה בשם "פצפונת בעיר הגדולה" לפני כמה ימים היא כתבה שם עמוד משעשע בסגנון המדריך להתמודדות עם גבר תל-אביב אני מאמין שזה יתן לך טיפ או 2
אבי סקטקוביץ'

Nightmare18

New member
אוי לי!!!!!!!!!! זה כזה דומה!!!!!!!!!

"הבחור שאיתך אבל בעצם לא איתך אתם נפגשים, מדברים, אבל אז הוא לא מתקשר אלייך במשך כמה ימים ואת בטוחה שזה נגמר. "טוב" את אומרת לעצמך "קורה. חד פעמי." אבל רגע! יש תפנית בעלילה! לאחר חמישה ימים הוא מתקשר אלייך כאילו לא קרה כלום ומזמין אותך לצאת. הוא מתנצל, אומר שהיה במילואים/עבודה/לוויה ושהוא ישמח להיפגש איתך. אתם נפגשים, שותים משהו, מדברים שעות ואז אתם שוב מגיעים אליו לדירה. הוא אומר דברים כמו – "את כל כך יפה"/"איפה היית כל הזמן הזה?"/"כל כך כייף לי איתך" ואתם שוב שוכבים. ולמחרת – אותו הדבר! הוא לא מתקשר אלא רק אחרי שבוע. הוא שוב מתנצל – "סבתא שלי בבית חולים"/"הבורסה בנפילה"/"טסתי לתימן". זה, גברת, לא בחור שאת יוצאת איתו. זה בחור שבא לו לשכב איתך מדי פעם אז לא אכפת לו להגיד לך כמה דברים שהיית רוצה לשמוע. סנני." חוץ מהקטע של השוכבים

avisect

New member
חוץ מזה

שציטטת אותה , אני מבין שאהבת את הכתיבה שלה ? אם כן , אז תרביצי פה איזה פרגון קטן... ועוד דבר , אם את כבר שם , אז תקראי הכל אני אמרתי לה שהכתיבה שלה מזכירה את שרה ג'סיקה פרקר במקצת , עם עודף הציניות.... אבי סקטקוביץ'

rigoletto111

New member
את יכולה לבקש סליחה ממישהו בלי "קארמה"

אני לא מאמין שיש איזה קשר "קוסמי" בין דרך לא נחמדה שבה זרקת מישהו, לבין קשר שלך עם אנשים אחרים לגמרי לאחר מכן. לא רע לבקש סליחה מהבחור הראשון, אבל קשה לעשות את זה בלי שהוא יחשוב שאת רוצה לחזור אליו. אולי אם תיפגשו במקרה ברחוב, אולי לבקש לפני יום כיפור...

Nightmare18

New member
צודק..

שילך לחפש.. אחרי מה שהוא עשה אין מצב שאני אבקש ממנו סליחה

mariya22

New member
אני לא מאמינה בגורל

אין ספק שצריך לחבק את החיים ואת הדלתות המסתובבות בחיינו. ולא לפחיד. אבל גם הגורל הוא בידייינו. צריך רק להעיז ולנסות לשנות אותו אין גורל כתב מראש. אם תרצו - אין זו אגדה

למעלה