גורל ואהבה...

צומיש

New member
גורל ואהבה...

מאמינים בזה..
מאמינים שבאמת מי שתחתנתו איתו או לחלופין שתחיו איתו זה יהיה מכה משמיים /גורל או שיבכולתינו לשנות את זה
ומה אם מתגרשים אז הגורל כבר לא היה קיים
מאמינים שאם זה "זה" זה יחזור
או שצריך להילחם כדי שזה ישאר
סתם דילמות שמעניין אותי מה דעתם של אחרים...

אני מאמינה בגורל

אבל אני גם מאמינה שאפשר לשנות אותו. אני רואה את החיים כאוסף של תסריטים והתנהגותינו היא זו שבוחרת בתסריט מסוים. מקווה שלא ממש סיבכתי את העניינים, אך הכוונה שלי שיש איזה משהו שנקרא גורל, אך באפשרותינו להשפיע עליו

מאמינה שמה שאמור לקרות- יקרה...

ושהבחירות שלנו נובעות מגורל שמצפה לנו, אבל עדיין לא צריך לתלות הכל ב"הגורל ינחה אותנו" אלא ללמוד לבחור בצורה נכונה, כלומר לחשוב היטב, להבין את ההשלכות מאחורי כל בחירה ולהנות מהבחירה שלנו ככל שאפשר. אני מאמינה שיש אדם שנועד לכל אחד מאיתנו אבל לצערי לא כולם מוצאים את האחד הזה עבורם, וזהו סיפורה העצוב של האהבה
. ולגבי אם זה יחזור אם זה "זה", כדי שהאהבה והקשר הזוגי יצליחו חייבים להלחם עליהם, ומי אם לא אני שעוברת את זה כרגע- יודעת.

shirazlovemor

New member
עונה

בקשר לשאלה הראשונה- פעם חשבתי שהז גורל. היום אני בטוחה שזה ניתן לשינוי. אנחנו יכולים בקלי קלות לשנות את העתיד שלנו.. בקשר לשאלה השניה- לא בטוח. יכול להיות מצב שבו מתגרשים למרות שאפשר עוד לתקן ויכול להיות מצב שמתגרשים כי זה באמת לא זה. בקשר לשאלה השלישית- לא מאמינה שאם זה "זה" אז זה בהכרח יחזור. צריך לפעול בשביל שדברים יקרו. זה לא יקרה מעצמו.

זכוכיות

New member
לא מאמינה שקיים הדבר ש"צריך לקרות"

אי לכך ובהתאם לזאת, לא מאמינה בגורל.

YANOSH123

New member
בדיוק חשבתי על זה בזמן האחרון..

חשבתי על אותו נושא בזמן האחרון... ואיך באמת אפשר לדעת אם הבחורה שבמקרה היתה באותו מועדון ורקדה לידך ולקחת ממנה טלפון ובסוף אתם כבר יוצאים 5 שנים.. איך אפשר לדעת אם זאת הבחורה בשבילך, הרי אם הית נכנס 10 שניות אחרי הכל היה שונה ובכלל לא הית פוגש אותה.. הכל כ"כ נזיל ומקרי.. ואולי בעצם זה הגורל... :)

האמנתי פעם בגורל

יצאתי בגיל 18 עם החבר הראשון שלי היה לנו און אנד אוף המון בגלל הקינאה שלו לבסוף בגיל 32 התחתנתי איתו כולם אמרו שאנחנו גורל כי אחרי כל כך הרבה שנים בקשר למרות הפרידות והחזרות שלנו התחתנו אחרי שנתיים וחצי התגרשתי ממנו ומאז הפסקתי להאמרין בגורל

abcd80

New member
יכול להיות שיש גורל

כאילו שיש דברים צפויים מראש אבל לנו נתון חופש הבחירה לשנות את זה. אם באמת הכל היה צפוי מראש, אז מה אנחנו בתור בני אדם? כמו רובוטים שצריכים ללכת לפי הגורל? לכן לדעתי אנחנו חופשיים לבחור את החיים שלנו, איך הם יתנהלו. השליטה היא שלנו ולא של הגורל. מצד שני, אם באמת יש גורל, אז אני מאמינה שהוא ניתן לשינוי. סתם לדוגמא, לפני כמה שנים היה לי חבר ראשון, היה לנו הרבה און אנד אוף ותמיד משהו משך אותנו להיות ביחד שוב ושוב. וכל מיני אנשים אמרו לנו שזה גורל, שיש בינינו קשר חזק מאוד וזה היה נכון. יכול להיות שהיינו צריכים להיות יחד אבל הוא ואני עשינו דברים ששינו את כל זה ומאז זה היסטוריה. מה שאומר שבהחלט ניתן לשנות דברים ואין שום דבר שקובע לנו את חיינו. רק אנחנו אלה שקובעים.

למעלה