גורל,האם יש דבר כזה?

lidor love lee

New member
גורל,האם יש דבר כזה?

היי,אני כותבת משם המשתמש של אחותי כי אין לי משתמש בתפוז והיתי חייבת להכנס ולשאול את השאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן. אם לאסטרולוגים אין בעצם את הבעיה לדעת או לגלות את העתיד האם זה כי הגורל נקבע מראש? האם יש דבר כזה בכלל שנקרא גורל ? אם כן,אם קיים מישהו שאני מכירה כבר 5 שנים שיצאתי איתו די הרבה זמן ונפרדנו ושוב חזרנו ושוב נפרדנו וכל פעם אנחנו פשוט נפגשים במקריות במקומות הכי הזויים ז"א שכל שנה משנת 2008 אנחנו ביחד לתקופה מסויימת..נגמר,וחוזרים שוב בשנה הבאה, האם הוא הגורל שלי ?

Y. Welis

New member
אולי. ההודים מאמינים בקארמה

ביהדות יש אמונה שדברים מכוונם לתכלית עליונה.

השאלה אם מאמינים במקרה או שלא.

אני לא מאמין ביד המקרה, ואם יש מגמה (כמו הפגישות שהזכרת), אז אולי זה רמז שכדאי לעשות משהו.

מתלמד8

New member
Y.WELIS -היהדות מדברת על גורל לפי הכלל,,,,

"הכל צפוי-והרשות נתונה",כלומר,יש גורל, הדברים מתוכננים ,אבל אתה יכול להשפיע עליהם.

alon1122

New member
הגורל הוא המפה שלך - וגם מזלך

עם זה נולדת. המפה היא הפוטנציאל שלך.
מה תעשי עם זה, איך תממשי, זה כבר בידיים שלך.

אסטרלוגיה יכולה לדעת על האישיות שלך, כגון איזה סוג של זוגיות מתאימה לך, כמה את טיפוס החלטי,
האם הבגרות האישית באה מוקדם או מאוחר.

אסטרולוגיה לא יכולה לדעת עם מי תתחתני ומתי בדיוק והאם יש אחד ומיוחד המיועד רק לך והאם תפגשי אותו בפסטיבל או ברכבת.

לא משמעותי

המלים 'הוא הגורל שלי' מתאימות לאנשים שחושבים שאדם אחר יכול להיות חלק מגורלך באופן.. גורלי, אבל כמובן שאין דברים כאלה. נשמע כמו סוג של אמונות טפלות או סטיגמה נפוצה פה ושם, בדומה ל'נפש התאומה' או ל'אביר על הסוס הלבן'. נפגשים פה ושם? אחלה, השאלה מה קורה כשנפגשים..

lidor love lee

New member
קורה המון

לא התכוונתי שאנחנו נפגשים מביטים אחד בשני כמו בסרטים והולכים וכל שנה אני רואה אותו ממש לא. אנחנו יצאנו במשך חצי שנה בשנת 2008. בשנת 2009 נפגשנו שוב ניסינו לחזור ולא כלכך הלך. בשנת 2010 שוב חזרנו והינו ביחד עוד חצי שנה.. בשנת 2011 שוב חזרנו להיות ביחד.. 2012 השנה,אנחנו בקשר שוב. ואני רוצה לדעת אם זה ענין של גורל כי גם כשאנחנו מחליטים שזהו,נגמר. אנחנו תמיד אבל תמיד נפגשים שוב ולא מתנתקים אחד מהשני

מתלמד8

New member
יקירתי-אסטרולוג אמריקאי בשם ג'פרי גרין טוען -

שבזמן שוונוס בנסיגה נוצרים מפגשים של נשמות שהיו קשורות בעבר,קיימת אפשרות שזה מה שקורה לך עם הבחור,כדי לתת לך תשובה אם הגורל שלך קשור לגורלו של הבחור עליך לתאם יעוץ אצל אסטרולוג מקצועי (שמכיר את תורת ג'פרי גרין)אחרי שנתת לאסטרולוג תאריך לידה ,שעת לידה ומקום לידה שלך ושל הבחור ,אם תוספי את תאריך המיפגש הראשון(ואם יש לך יותר-יותר טוב)עם הבחור,האסטרולוג יוכל לענות לך.

מתלמד, היא מדברת על מפגשים של שנים ולא עכשיו

וכששני אנשים לא רוצים להפרד הם לא נפרדים, במודע או שלא במודע. אם אחד מהם היה רוצה להפרד סופית, מן הסתם לא היו נפגשים יותר. לא גורל ולא כלום-פשוט החלטה. כשנותנים לזה את הנופך המיסטי הזה מתעקשים להפגש כי זה נראה 'גורלי', אבל הרי אם היו באמת מתאימים היו ביחד ולא היו נפרדים מלכתחילה, לא?..

Y. Welis

New member
אני מאמין ב'רמזים' שהיקום משאיר

ואם משהו קורה בצורה בלתי אפשרית מבחינה סטטיסטית, אז אולי יש רמז.

הזמן מראה שהרבה דברים משמעותיים (בחיים, באומנות ובכלל) החלו באופן מקרי לגמרי. צירוף מקרים שיצר את הטריגר.

אגב קורט וונגוט ב'עריסת חתול' מצטט את בוקונון: 'רצה המקרה'.

lidor love lee

New member
אנחנו לא תיאמנו פגישות

הפגישות קורות בצורה מקרית לגמרי זה לא פגישה,זה מן התקלות בבנאדם ברחוב,בשדה תעופה.. באמת מקרים מוזרים למשל היה יום אחד שאני פשוט יצאתי ממשמרת לילה הלכתי בנתב"ג ירדתי במעלית וכשהמעלית נפתחה באתי לצאת הוא בא להכנס למעלית בדיוק והוא הרי גבוה מאוד אז לא הבטתי כלפי מעלה נתקלתי בו ושפכתי את כוס הקולה שהחזקתי אמרתי לו "ואי סליחה" וכשהרמתי את הראש הוא אמר לי "אני יהרוג אותך" וחייך.. וקלטתי שזה הוא.. מבינים? ויש עוד ים מקרים דומים ..

lidor love lee

New member
ואני מאמינה שלכל אדם בחיים שלנו יש תפקיד

או להעביר לנו מסר או ללמוד ממנו משהו ואני למדתי, הבנתי,נפגעתי ממנו כלכך הרבה פעמים,למה שוב ושוב הוא חוזר?

למעלה