גורי לברדור

OhadNir

New member
גורי לברדור

שלום לכולם
הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים (ג'וי, שנתיים...) מתחילה ייחום. ג'וי היא לברדורית לבנה גזעית (בלי תעודות- מי צריך אותן בכלל). רציתי לדעת אם זיווג עם לברדור שחור או חום עלול ליצור איזהשהן בעיות רפואיות כמו אגן, עור וכו' תודה ושנה טובה לכולם.

פה התעודות היו דווקא עוזרות

כי אם היו לך כאלה, היית יכול לדעת אם יש בעיות תורשתיות במשפחה שלה. ואם יש כאלו במשפחה של הזכר. אבל אם אין תעודות, לא תדע רק אם וכאשר יהיו לך גורים. מסתבר שבכל זאת צריך תעודות בשביל משהו........ נ.ב. הצבע לא משנה לבעיות, רק העיניין הגנטי-משפחתי.

mta16

New member
אם הכלבה תכנס להריון...

תודיעי לי כי אני רוצה בעוד כמה זמן גור לברדור (בתקווה שיהיה לבן..) אבל אני לא מתחייבת לכלום עדיין בעניין. רק תודיעי לי בבקשה . תודה מיה

Seto¥Girl®

New member
וואו איזה נהדר.

הכלבה תתיחם, איזה כלב יאנוס אותה, שישה כלבלבים יצאו לאוויר העולם. תגיד, אולי לכלבים האלה יש לך אחריות, אבל מה עם הגורים שלהם? והגורים של הגורים שלהם? יש לך אחריות גם כלפיהם? את רוצה גור לברדור? תאמצי אחד! זה לא שאין מספיק. לכי לעמותה ואני מבטיחה לך שאם תמצאי שם שארפיים גם גורי לברדורים את תמצאי, ולבן זה הצבע הנפוץ. באמת, בשביל מה צריך תעודות? הדבר היחיד שמבטיח שהכלב לא יזרק סתם זה שיש לו תעודות, כי אז הוא נחשב גזעי. כלב ללא תעודות לא נחשב גזעי, גם אם הוא כן. תעודות אולי עולות 120 ש"ח לגור ומייקרות את הגור ב500 ש"ח ומעלה.

bilbolim

New member
ברגע שתחליטי שאת רוצה כלב לברדור

תודיעי לי, אני יכולה להשיג לך עשרות כלבים מעמותות שונות שאת יכולה להציל את החיים שלהם וגם עוד חודש יהיו וגם עוד חצי שנה מתי שרק תרצי כי אנשים אוהבים למלא את העמותות במלא כלבים כדי שיהיה להם מה לעשות שם, נכון שזה נחמד? ובאמת יש שם, בעמותות מלא לברדורים וגולדנים מעורבים וגזעיים ללא תעודות, כל מה שתרצי יש מבחר עצום מהסוגים האלו שכל הזמן אנשים נחמדים מרבים. *** ולמי שלא מבין הכל בציניות ***

mta16

New member
אפשר לדעת למה?

כולם מתנפלים פה ????? בסך הכל שאלתי אותה וביקשתי שיודיעו לי אם באמת היא תהיה בהריון..... אני יודעת שיש בעמותות כלבים חמודים ומתוקים ואני מכירה הרבה אנשים שלקחו משם כלבים מקסימים.... ורק ביקשתי ממנה שתודיע לי לא אמרתי שאני לוקחת!!!!!! וזהו שנה טובה לכוללם

ידעתי שתיכנסו בה על הבקשה שלה

ידעתי שתקומו ותכתבו לה שיש עשרות כלבים ולא צריך לחכות לעוד עשר. מרגיז שאנשים כמוה מעודדים בעלי כלבים להמלטות מיותרות, ואח"כ 99 אחוז מהם מחליטים בסוף לא לקחת והבעלים נשארים עם הכלבים שנזרקים לרחוב אחרי חודשיים שלושה. זאת הנקודה. אני מכירה לפחות שניים שכולם אמרו להם שיקחו מהם גורים והיו גם שהציעו לשלם והם היו בטוחים שהכלבים יחטפו כמו לחמניות חמות..... והכלבה המליטה והכלבים נימסרו לצעב"ח - כולם! בלי יוצא מן הכלל.

mta16

New member
תקשיבו כולכם!!!!

אני לא אמרתי בשום אופן שאני רוצה לרחת ממנה גור !!!! בסך הכל בקשתי ממנה שאם הכלבה תהיה בהריון (וזאת החלטה פרטית שלה ולא של אף אחד אחר.) , אז שתגיד לי וזהו!!! זה שהכלבה שלה תהיה בהריון זאת החלטה שלה ולא שלי ולא שלכם ואף אחד לא מעודד אותה להכניס את הכלבה להריון !! זאת היא ששאלה כאן בפורום את השאלה . היא החליטה את זה לבד ולא קשור אליינו אז אתם יכולים לנסות לשנות את דעתה אבל אל תבואו לאנשים בטענות . תחשבו קצת על הצורה שבה אתם אומרים את הדברים!!!

OhadNir

New member
השתגעתם לגמרי!

מה קרה לכם? מה זה המיליטאנטיות הזאת. אני רוצה להרביע את הכלבה שלי- אלי מתייחסים יפה עם תשובות ענייניות. 16mta שאלה אותי שאלה, ביקשה ממני כן כן ממני בקשה ועליה אתם קופצים כמו חבורה של לסביות שורפות חזיות שמישהו ביקש מהן להדיח כלים. תרגעו כולכם וגם אם יש לכם דיעה נחרצת בעניין, אפשר ואף רצוי להביע אותה, עם דרך ארץ, עם קצת תרבות ובלי ציניות. לא כולם חושבים כמוכם (איזה מזל), והשיטה שלכם רק תבריח מכאן אנשים, לא תלמד אותם. התייחסות קטנה למה שנכתב כאן קודם- אף גור לא יימסר לשום עמותה גם אם אצטרך לגדל אותם בעצמי. 16mta, צרי קשר במסר אישי, ואת לא חייבת לאף אחד התנצלות. שנה טובה גם לכם!

BMW850

New member
אם תעשי זיווג כזה? של שני הלברדורים

תוכלי להשאיר פה הודעה בפורום? אני מחפש גור זכר לברדור או גולדן גזעי... יש לי כבר כלבה בת שנתיים וחצי, גולדן, שבמקרה גם לה קוראים ג'וי, ואני מחפש עוד גור זכר שיצטרף למעגל חייה של ג'וי, שלא ישעמם לה לבד, היא נמצאת בחצר, כי היא מלאת שערות ואמא שלי לא מרשה להכניס אותה הביתה
, אז עוד כלב יוכל לשחק איתה ולעשות איתה חיים ביחד. צירפתי תמונה שלה...

למעלה