גורי ג'ק ראסל טרייר

Boolintz

New member
גורי ג'ק ראסל טרייר

טוב אני שואלת בשביל אבא שלי, שלפתע ביום בהיר החליט שזה מה שהוא רוצה. גור בן כמה שלושה חודשים בערך, אם אפשר גזעי. לא יודעת עד כמה חשובות לו התעודות. אם מישהו מכיר מגדלים באזור השרון והמרכז? (אבא שלי טוען שאבא של בר רפאלי מגדל אותם, אבל המספרים שלו חסויים בגלל הבת שלו, אמרתי כבר שאבא שלי מוזר לפעמים?!) או גורים מהמלטה פרטית? העליתי את האופציה של גורים מעורבים עם טרייר, מסתבר שהוא כבר הלך לעמותות בשבת וחזר בידיים ריקות ובהבנה שהוא רוצה כלב גזעי. אם למישהו פה יש להציע גם מעורבים, אשמח אם תצרפו תמונות, אני אערבב אותך ואולי הוא לא ישים לב
ולפני שתוקפים אותי - יש לו בבית כלבה מדהימה מעורבת שנלקחה מSOS חיות לפני פחות משנה והוא מאוד אוהב אותה....

habubnik

New member
למה אבא שלך רוצה ספציפית ג'ק ראסל?

הוא מודע לצרכים של הגזע הזה? (גזע מאוד אנרגטי) מצרפת לך את הכתובת של בית הגידול, ואני מאמינה שאחרי יביאו לך גם הצעות לטריירים מעורבים (בנוסף שווה להציץ בפורום אימוץ פה בתפוז).

Boolintz

New member
כן הוא עשה בדיקה מקיפה

ובחר את הגזע הזה. ואני אחפש בפורום אימוץ, תודה על ההפניה

s n o o p y 1

New member
גור ג'ק ראסל מעורב בן 3 חודשים !!

"ראסל", גור ג'ק ראסל מעורב יפהפה !! בן 3 חודשים, מאוד חברותי ומתפנק. פשוט מתוק ושובה לב.. תמונה לא מוצלחת - במציאות הוא פי אלף יותר מתוק... עמותת S.O.S חיות 03-7441010 www.sospets.co.il

Boolintz

New member
הוא כזה חמוד ../images/Emo99.gif

אם זו תמונה לא מוצלחת שלו........ את יודעת עם מה הוא עוד מעורב? הוא יהיה יותר גדול מג'ק ראסל גזעי? הוא נבחן? (במקרה הזה חשוב לאבא שלי שיהיה נבחן משום מה...) מראה תכונות אופייניות לגזע? מצטערת על השאלות, אני הייתי לוקחת בלי למצמץ, אבל אני מנסה לשכנע את אבא שלי....

למעלה