גורים למסירה

גורים למסירה

הכלבה הפוסטמה שלי היא כלבה מעורבת חומה זהב בסגנון כנעני, היא הזדיינה (בעיקר) עם כלב אדיוט לבן בסגנון פוינטר, והמליטה 5 גורות לבנות וגור אחד שחור. היום הם כבר בני חודש והם מתוקים-מתוקים (כמה מהן אפילו מוכיחות תבונה...), מישהו רוצה גורה? כל הקודם זוכה. >ספל חמאה עם יותר חיות מבני אדם בבית<

לא שאני רוצה להרוס לך,

אבל הנסיון האחרון שלי לארח גור בבית היה קצר ביותר. אז ככה, ראיתי בשנקין שני בחורים יושבים עם שלושה גורים מ-ת-ו-ק-י-ם!!! אמא שלהם מתה אז ריחמתי עליהם ולקחתי אלי הביתה גורה קטנה ומתוקה. חיפשתי לה שם והתיעצתי עם "מביני עניין" עד שזה הפך ללא רלוונטי. המותק השאירה לי שאריות בכל הבית, שלוליות על הרצפה ובכתה כמו תינוק קטן. לא יכלתי לישון, רדפתי אחריה כל היום עד שהטילו עלי וטו, או אנחנו או היא. וכך שאנל/ רוטי/ וואטאבר. חזרה לה לאמא האמיתית ואני החלטתי לזנוח את האמהות לכמה שנים טובות. אז כדאי שתבררי קודם טוב טוב שמי שלוקח אותה יודע לטפל בהם ויש לו את הזמן, המרפסת והסבלנות לכך. בנוסף חשוב לציין כי תמורה צנועה נוספת היא הספה והמיטה. מתה על חתולות. אלוהימית.

theshahars

New member
לי יש כבר שתי בהמות...

אבל אני יכולה להציע מכל הלב למי שרוצה לרענן אצלו את תפקיד ה"חבר/ה הכי טוב/ה" לקחת אחד. או שניים, שיהיה. אבל, ספל, אני חייבת להגיד, שעם כל הכבוד לחדוות הזיון של כלבתך, יותר טוב שתעקרי אותה. המכלאות (ראי שם!) מלאות באחיהם של גורייך המשוועים למאמצים ורובם מתים בייסורים. רחמנות. וחוצמזה, מה עם תמונה של היולדת וגוריה? שחר

Sandstorm

New member
איזה גזע כלבתך?

אני משתחרר בקרוב , ואולי אשקול אימוץ כלב.

Sandstorm

New member
איזה גזע כלבתך?

אני משתחרר בקרוב , ואולי אשקול אימוץ כלב.

בצדק

זה סיפור מהתחת. קולר, אוכל, חיסונים, טיול פיפי, טיול קקי, טיול סתם, נשירת שערות מאסיבית, אביזרים וצעצוים, מחסור מפתיע בנעלים.... >ספל חמאה ברשימה חלקית מאוד<

למעלה