גורים גורים גורים!

תמונת אליפות

כבר בגיל כזה היא משלבת רגליים, כמו ליידי? בתמונה עם אבא שלה, היא מחקה אותו, ומשחקת אותה קשוחה. היא חושבת, שהיא מפחידה מישהו. אוי, היא ממש בובה. מחכה להצפה.

טון טון1

New member
חכו לי דקה..........

הלכתי להשתגע לי לבד בצד וחזרתי...... מה זה הגורה הבובה הזאת. תמונה מעלפת

DannielR

New member
כשיוקה היתה גורה היא היתה מגיעה איתי לעבודה

וראיתי שהיא לא ממש מוצאת את המקום השקט שלה, עד שהיא מצאה איזה קרטון ענק הפוך והחליטה לאמץ אותו בתור בית לשעות העבודה

Ultra marine

New member
כמה מביך...

זה בדיוק מה שאני הייתי עושה בתור ילדה!
הייתי הולכת לעבודה של ההורים שלי ויושבת לי בתוך קרטון ע-נ-ק (או ענק לילדה קטנה..) ומוצאת לי מה לעשות בתוך הקרטון.

yoyo80

New member
גם הרמטכ"ל היה פעם גור

נדמה לי שכבר העליתי את התמונה הזו - מצטערת על המחזור.

kenz

New member
איזה דכאון...

כל הכלבים שלי (מלבד גורי הנחייה), הגיעו בגיל חצי שנה ומעלה... ואין לי תמונות שלהם כגורים - ולא עובר רגע בשרשור הזה. שאני חושבת על איך הן היו נראות כגורות... (כי את כרובי הכרתי מגיל חודשיים, פשוט אין לי תמונות כי הוא לא היה שלי...) אוף... פעם הבאה, אני לוקחת גור, רק אל תספרו את זה לאף אחד, יש פה אנשים שחושבים שאני מסוגלת להוסיף עכשיו עוד כלב (אבל עם כל הכבוד, אהבה זה לא מספיק, צריך לכלכל אותם, ולדאוג להם - עוד אחד? כשאני אזכה בלוטו)

מכירה את ההרגשה..

גם לי היו כלבים פעם ולא רק שזה לא החזיק הרבה זמן אצלנו בבית גם אין לי תמונות שלהם (רק של הגור שכבר העלתי תונות שלו כאן) לפחות עם טופי שלנו יש לא מעט תמונות כגורה (ובכל זאת אני חושבת שלא צילמתי אותה מספיק אז)..אבל גם התמונות שלה כבוגרת ועד היום לא פחות טובות..להפך, אני חושבת גם שהיא יותר יפה היום
ורק כי לא יכולתי להתאפק קבלו עוד אחת..

למעלה