גורים גורים גורים!

NoKi2sh

New member
עוד, תינוקת קטנטנה..

קצת מאוחר יותר. בגדול של החתול צעצוע שלה....

NoKi2sh

New member
והיום, עדיין גורה, בת 7חודשים

אהובתי, יפה כל כך.. מכל התמונות, ויש באלפים, קשה לבחור אחת שתשקף יופייך מספיק.

NoKi2sh

New member
ביילי בן 3שבועות.

קטנטן.... חבל שאין לי עוד תמונות גוריות שלו...

NoKi2sh

New member
הנסיך השחור כיום, בן 5(כמעט)../images/Emo6.gif

חתייייייייייייייייייך אין עליך ביילי.. אתמול המאלפת הייתה אצלינו ושיבחה אותו , על כמה שהוא חכם, ומחונך(טבעי, הוא כזה פשוט, היה כזה מאז גוריותו)

לא, היית צריכה לשים את התמונה של שניהם יחד!

כדי שיראו שהוא מצטלם אותו הדבר, עם הראש למעלה. ממש מצחיק.. הוא גמיש.

mavril

New member
נצל''ש- עזרה

שבת שלום כל חברי הפורום, יש לי שאלה קטנה =] היום הורדתי פעם ראשונה לטיול כלב פקינז קטנטן של חברה שלי... אה ואף פעם לא היה לי כלב כך שאני לא מתמצאת כל כך בעניינם. יש לו רצועה פשוטה, שכל הזמן נתקעת לי ואני לא מצליחה לשחרר אותה כך שתימתח מספיק והוא יוכל להתרחק... יש איזה כפתור שאני אמורה ללחוץ עליו או משהו כזה?? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

את מתכוונת לרצועות שנמתחות?

אם כן אז בשביל לשחרר אותה את צריכה לעשות ככה: תסתכלי טוב ויש שם משהו שדומה ל2 כפתורים קטן וגדול והקטן אמור להיות למעלה אם הרצועה תקועה לך.תלחצי עליו וזה אמור להשתחרר. בשביל לעצור את הכלב תלחצי על הכפתור הגדול,זה מונע מהרצועה להתארך אבל כשאת תשחררי את הכפתור היא שוב תתארך. בשביל לתקוע את רצועה עוד פעם תלחצי על הכפתור הגדול ואז יווצר לך מין רווח בינו לבין הכפתור הקטן ואז אם האגודל פשוט תדחפי את הכפתור הקטן למעלה. מקווה שעזרתי :)

יש לכם עדיין את המיקי מאוס?

הוא בטח בגודל שלו עכשיו. הוא יפיוף, פשוט יפיוף.. עוד תמונות שלו בבגרותו, בבקשה! הוא קורץ לי.. אני מוחמאת.

עכשיו המיקי מאוס איתו במרפסת

ולא נראה לי שיעבור הרבה זמן עד שהוא יתפרק לחלוטין

למעלה