גורה של השכנים

marusya

New member
גורה של השכנים

אנחנו גרים בכפר ובשכונה שלנו לשכנים יש גורה קטנה. היא קטנה ולכן הצליחה לצאת מתחת לשער הסגור, ולכן (כנראה) הבעלים שלה נעלו אותה בחדרון של פח זבל שליד הבית (ננעל עם שער). אתמול בלילה יצאנו לטיול עם הכלבה שלנו - הן חברות טובות - ושמענו את הגורה בוכה, מצאנו אותה בלי מיים, בלי סדין לשכב עליו. ממש עצוב... שיכנעתי את החבר שלי שנקח אותה לטיול איתנו ונחזיר אחרי זה (סה"כ זה התערבות ברכוש ובחיים של השכנים). אז טיילנו, נתנו לה לשתות מיים ולאכול - היא ממש התנפלה על האוכל. היום בדקנו - היא עדיין שם, באותו מצב. החבר שלי דפק בדלת - אין תשובה (גם אתמול לא). עכשיו אני לא יודעת מה לעשות. זה התעוללות? (הכלבה לא נראת רזה וסובלת). אנחנו נדאג לה עד שהם חוזרים. בסוף אנחנו מחזירים אותה לשם והיא בוכה נורא. מה אתם חושבים? זה התעוללות? אולי לקחת אותה אלינו? אבל זה גניבה של הרכוש? אשמח לתגובות.

dark spy

New member
מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

תוך כדי המלצה: קחי אותה משם, תשאירי להם פתק שכשיהיה איכפת להם שיבואו לדבר איתך... אל תשאירי אותה לסבול שם וכל הכבוד על הדאגה!!!

marusya

New member
חדשות על הגורה ../images/Emo107.gif

התברר שהגורה היא זרוקה. :( ומישהו סתם נעל אותה בחדרון של פח זבל של השכנים הנעדרים שלא תפריע. בינתיים היא תהיה אצלינו עד שלא נמצא לה בית. אם מישהו חושב לאמץ כלב, קחו אותה! היא כנראה תהיה בגודל בינוני פלוס, עכשיו היא בת חודש-חודש וחצי. חמודה, שמחה, חכמה (כבר מבינה משפטים כמו "בואי לפה") ומאוד יפה. בימים קרובים נאלץ לטלפן ל- SOS, כי יש לנו כלבה משלנו. אז תזדרזו! אין באפשרותי לפרסם את תמונתה, אבל כל אחד מוזמן לבוא להכיר אותה. אנחנו גרים באזור נתניה.

למעלה