גורד שחקים אנושי...

Secular

New member
גורד שחקים אנושי...

אם כן,גורדי שחקים עשויים לא רק מבטון ופלדה אלא גם מדם ועצמות, הכירו את רוברט וולדאו(קצת קשה להכיר אותו כי הוא מת...),האיש הכי גבוה אי פעם שבגיל 10 לבש בגדים של בן 17,ובגיל 21,שנה לפני מותו היה האיש בגובה של לא פחות 2.7 מ´
,אבל גובהו עצום גם גרם למותו בגיל 22 כתוצאה ממחלה הנובעת מהגובה הרב,כך שמוסר ההשכל הוא ש"הגובה כן קובע,אבל עדיף להיות נמוך".

איילת29

New member
תראו

עד איפה אני מגיעה לרוברט היקר.. זו בובה שלו במוזיאון: "believe it or not" בטיילת הנפלאה שבעיר ההימורים אטלנטיק סיטי (תחליף מצויין ללאס וגאס..למי שנמצא באזור המזרחי- ניו יורק והסביבה..) הפנים שלי מוסוות..
אני 1.73 מ´ אגב..ובהשוואה אליו...

TheIllustrator

New member
וואו! קשה להאמין שזה יכול להיות...

BELIEVE IT OR NOT, INDEED!
אגב, בחיים אטלנטיק של טראמפ לא תהייה תחליף לדבר האמיתי - VIVA LAS VEGAS!!! VEGAS RULES!
כל מי שהיה שם יודע... המקום מהפנט! (וישראלים רבים מתים עליו... יש שם קהילה עצומה של מספר אלפי ישראלים-לשעבר שגרים במקום) מי פה היה מוכן לגור בוואגס? (לא אני)

Secular

New member
אילו,

אני הייתי שם הקיץ ל-3 ימים,ביום הראשון התלהבתי,ביום השני התרשמתי וביום השלישי השתעמעמתי,כך שהמקום מהפנט בהתחלה אבל אני מעדיף אווירה קצת יותר אורבנית אמיתית ולא גן שעשועים מפלצתי. אגב,זכיתי בהמון כסף-5$,
.

TheIllustrator

New member
גם אני הייתי שם לשלושה ימים...

ואני מצאתי את המקום חביב מאד לנופש... הכל שאלה מה אתה מחפש - אבל לווגאס יש את הכל. ואגב, אם השתעממת שם, אז ממש אין לך מה לחפש באטלנטיק סיטי!!! וללא ספק, גם אני מעדיף עיר אמיתית ולא גן-שעשועים למבוגרים.

Secular

New member
אני יודע,

אני גיליתי שאאני טיפוס של ערים אירופאיות בכלל,וחוץ משיקגו אני לא סבלתי אף עיר אמריקאית שביקרתי בה,כולל ניו-יורק.

TheIllustrator

New member
המאכל החביב עליו זה לבטח

אטריות!
או כמו שאומרים... ארוך כשרוך, חכם כנעל! LOL
אגב... הוא דומה להוא ממשפחת אדאמס, המשרת.

Secular

New member
הוא כנראה...

שיבוט גנטי של ג´ירפה ובן-אדם,אחרת אין הסבר לגובה הזה!

TheIllustrator

New member
מסתבר שדולי לא הייתה הראשונה!

אבל זה לא מדויק. הבחור בעל סינדרום נדיר יחסית(כאשר הוא כה מוקצן), הקרוי ע"ש מדען צרפתי שגילה אותו(כמדומני). אנני זוכר את שם הסינדרום, אולם בעיית החולים היא שהורמון הגדילה שלהם כמעט ולא מפסיק פעילותו. מאחר גובהם הכביר, רובם אינם מצליחים לחיות מעבר לשנות ה-20 לחייהם(כיום, בעזרת רפואה מתקדמת, ניתן להאריך חייהם עד שנות ה-40 המאוחרות לחייהם), עקב קרע הנגרם לאבי העורקים שלהם(ע"פ במהלך שינה, אם זכרוני אינו מטעני), בשל אורכו הלא טבעי, או בשל כשל ליבם. (צריך להזרים דם לגוף עצום מימדים) עצוב.

למעלה