ג'ורג' וואסוף

ג'ורג' וואסוף

תגידו, מה הסיכויים לתפוס עם זאב או תמיר שיחה לגבי עצות על הופעה שלו בירדן ? אני וחבר שלי חמים על נסיעה לשם, ולא יודעים עם מי אפשר להתייעץ ולקבל פרטים. מה כדאי לדעת, איך ניתן להשיג כרטיסים. מה אתם אומרים ?

y o s i x

New member
אני חושב

שכדאי שתקרר את רעיון הנסיעה לירדן כי במקרה שמעתי הבוקר בחדשות שהיא נמצאת בין המדינות המסוכנות לטיול ישראלים עם עוד מספר מדינות לא סימפטיות במיוחד. לתפוס שיחה עם זאב או תמיר? (אם תצליח תודיע לנו גם לנו יש הרבה שאלות אליהם.) נ.ב למה נעלמת מהפורום דווקא אהבתי לקרוא תגובות שלך, אתה לא מגיב לכלום, אתה חסר!

אהלן יוסי

אהלן יוסי. תראה, אני מתאים את עצמי לפורום. הפורום רדום, ולכן גם אני כך. שום דבר לא בכוונה. גם רוב הדברים כאן חוזרים על עצמם... לעיתים נכנס איזה בחור חדש וכותב שהוא מעריץ את אתניקס כבר אינספור שנים ומשתף אותנו בחוויות שלו. אין לי שום דבר אישי, אתה יודע חחחחח...
לגבי ההופעה, תראה, אנשים נוסעים לסיני בלי בעיה, גם תאילנד נמצאת בין המדינות המסוכנות, כנ"ל גם הודו... אני לא הולך לעשן שם או להיות ער במסיבות טראנס עד הבוקר. סתם רציתי להתעניין, וזכרתי שזאב אמר בכתבה בערוץ 2 לפני כשנה שהאמרגן של שרית חדד סידר להם כרטיסים להופעה של וואסוף דאז בירדן (1994 אם אני לא טועה). מסוכן ? אני לא אראה שאני ישראלי...
אני ממש רוצה להיות בהופעה שלו. ננסה לתפוס איתם אולי שיחה באחת מן ההופעות ה"רבות" שהם נותנים לנו בזמן האחרון. בכל אופן, תודה רבה על תגובתך. אורן.

למעלה