ג'ורג' בסט

22wings

New member
ג'ורג' בסט

השאלה שלי אולי תצחיק חלק מכם, אבל האם הוא היה באמת כזה שחקן טוב? פשוט לא יצא לי לראות אותו משחק, וראיתי מעט מאוד קטעים מצולמים שלו. חוץ מהשער שלו בגמר האלופות נגד בנפיקה, שמו נקשר תמיד בדברים שלא קשורים לכדורגל. אז למבוגרים שבפורום אשר זכו לראות את השחקן בפעולה, מיהו ג'ורג' בסט הכדורגלן ולא האדם?

kakoon pt

New member
אחד הגדולים בתולדות מאן יונייטד!

נדמה לי שהתיאור הזה דיי ממצה את הגאונות שלו על כר הדשא....

moco10

New member
האיש היה "גאון" בתחום

בתור ילד ראיתי אותו כמה פעמים באולד טרפורד והרבה יותר בטלויזיה. לא אתיימר להיות מנתח כדורגל, במיוחד לא בגילי הצעיר בזמנו כשהוא היה גיבור ילדותי. אני כן מתבסס על הרבה דברים שכתבו אחרים עליו, ולוא דווקא עכשיו אחרי מותו. הוא היה מוכשר רצח ברמה הטכנית. כדררן אלף אלף. היה קשה מאוד למגינים לעצור אותו, למרות שבאותם ימים לא היו חוקים נוקשים נגד טאקלים אגרסיביים. היו לו תנועות גוף מיוחדות שהיו מטעות את המגינים. חלק מההילה סביבו לא נבעה רק מכישורי הכדורגל אלא מהיותו סופרסטאר בימים שעוד לא היה מקובל שכדורגלן הוא כוכב תרבות. הוא כונה "החיפושית החמישית", סיגל לעצמו תסרוקות לפי האופנה האחרונה בסיקסטיז וחי לאור הזרקורים. באותם שנים רק החלו לשדר כדורגל בטלויזיה באופן קבוע. הוא היה סמל בעיניין הזה. לסיכום אצטט את כתב Sky News לסיכום כתבה ביוגרפית: Anyone can be an alcoholic, not everyone can be a football genius

למעלה