ג'ורג'יה רול

LindZiv Cohan

New member
איזה חמוד חבר שלך, הוא הסכים ללכת

לסרט שהוא לא קומדיה רוצחת, אימה או אקשן?!
כולנו צריכים כאלה

asprinis

New member
חשבתי על הסרט gorgia rulez חח כנסו תבינו

טוב ראיתי אותו 3 פעמים בקולנוע ופעמים בבית P: P: P: P: חולה עליהההההההההה זה ממש היא זה האופי שלה ובאמת זה gorgia rulez ולא rulez חוקים אלה רולז שולט!!זה הסרט לדעתי בנתים הכי טוב שלה שראיתי כל מי שרוצה לישאול משהו או לדבר על הסרט שיפתח פה האשכול הישן כבר ניהיה ישן חח אף אחד לא יגיב שם :p

שיקה221

New member
גמאני חושבת ככה!

היא שיחקה אותה ובדול האמנתי לכל מילה שלה! אהבתי את הסרט! לפי דעתי יש כמה דברים שהיו צריכים לעבור יותר טוב כמו החוקים של הסבתא וכל הקטע עם ההתאהבות שלה אבל בתכלס האמנתי ללינדזי לכל אורך הדרך והיא נראתה בנזונהה! אהה והגיד שהיא בת 18 כי מי יאמין שהיא 17? למרות שזה היה כדי להדגיש שהיא חכמה...

asprinis

New member
חחחחחחח כה זה בול האישיות שלה עלק 17 :}

חחחחחחח כה זה בול האישיות שלה עלק 17 :} סרט הכי חזק שיש האמנתי לבכי שלה לטיפשות שלה להכל היא משחקת כל כך יפה גם יפה גם חכמה גם שרה יפה וגם מבשלת מי שראה תסרט XD לינדסיי 3< אוהבים אותך P: יש עוד 2 סרטים בדרך תיתעודדו חברים

asprinis

New member
זה שהיא לומדת אליו טנגו :p

חחח זה שהיא לומדת אליו טנגו :

שיקה221

New member
אההההה

יששש זמן...ועם כל הקטע שהיא בגמילה עכשיו ואז אפשרות לכלא בטח זה ידחה או שהיא תוחלף =\

שיקה221

New member
היא תשתתף בסרט!

המפיקים של הסרט החדש של לינדזי תומכים בה ואומרים שהצילומים יתחילו ב1 באוקטובר כמתוכנן!

LindZiv Cohan

New member
ראיתי אותו 4 פעמים../images/Emo3.gif

ואתמול רציתי לראות שוב עם אמא [כי קנו לנו דיוידי חדש וטוב, וצריך לנצל!] אבל לא היה לה כוח
אבללל אני אשכנע אותה מתישהו כדי שסופסוף תראה למה אני כל כך אוהבת את לינדז
ואז גם נהיה שווים, אתה ראית 5 פעמים, ואני אראה בפעם החמישית שלי חעחע... אני חייבת לקנות את הדיוידי של זה... חח ואהבתי את הג'ורג'יה רולז
וואי בפעם הראשונה שראיתי ממש בכיתי כשהיא סיפרה למשמו שזה התחיל בגיל 12.. אני לא אגיד כי זה דיי ספוילר
וגם כשג'ורג'יה דיברה איתה על זה בערב... וכשאמא שלה הגיעה
בעיקר בכיתי בסצינה עם הדלת..
זה אחד הסרטים הכי טובים שלה, ואם לא, אז הסרט הכי טוב שלה

למעלה