ג'ורג'יה רול

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo41.gifהחוק על פי ג'ורג'יה../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif

או איך שאני עדיין מתעקשת לקרוא לזה- ג'ורג'יה רול אז היום הבכורת הארצית!
סופסוף הגיע התאריך שכולנו חיכינו לו- 19.7.2007. השרשור הזה ישאר בראש העמוד במשך שבוע, בשביל שכל פעם שמישהו יראה את הסרט, הוא יבוא לכאן לספר מה הוא חושב על הסרט, עד כמה הוא נהנה וכוכו... אזהרה: כל מי שרואה את הסרט ובא לכתוב פה עליו, בבקשה לסמן בכותרת ההודעה
כשצריך!
בכדי לא להרוס לאנשים שעדיין לא ראו את הסרט. אז מה זה בכלל ג'ורג'יה רול? הסרט מספר על רייצ'ל, נערה מרדנית מהעיר הגדולה. אמא שלה לא יכולה להתמודד איתה יותר, לכן רייצ'ל נאלצת להעביר את הקיץ בבית הסבתא הקשוחה ג'ורג'יה, המנהלת את משק הבית בעזרת חוקים קשוחים במיוחד. בקיץ הזה, שלושה דורות של נשים יתאחדו חזרה ויחשפו סודות שהיו קבורים עמוק עמוק בתוך המשפחה... לצפייה בטריילר רייצ'ל - לינדזי לוהאן ג'ורג'יה - ג'יין פונדה לילי - פליסיטי הופמן האתר הרשמי של הסרט האתר הרשמי-ישראלי של הסרט

LindZiv Cohan

New member
בישראל הוא נקרא "החוק על פי ג'ורג'יה"

השם המקורי- Georgia Rule יוצא לאקרנים בישראל ביום חמישי הזה, 19.7.2007

JustRaz

New member
לא הכי קשורה לפורום

אבל רק רציתי להגיד שזה סרט נהדר ומשעשע, לינדזי משחקת שם בצורה מצוינת והיא גם נראית טוב ולבושה יפהייפה =] אהבתי מאד...

שיקה221

New member
ג'ורג'יה רול-אולי ספויילר קטן

הרגע סיימתי לראות את הסרט ג'ורג'יה רול בכיכובה של לינדזי. מממ הסרט דיי אבוד בתכלס היו המון רגעים שהרגשתי שהם לא ממש קשורים או שלא העבירו לי מספיק טוב את הסרט. אבל לינדזי שיחה אותה בענק! העיקרון היא משחקת נערה שהלכה לקיץ לגור עם סבתא שלה כי אמא שלה ואבא שלה החורג לא מתמודדים איתה יותר. היא מתיידדת עם איזשהו נער ועם הוטרינר (שהיה בעבר חבר של אמא שלה). בלי קשר היא יורדת לנער הזה אל תשאלו אותי מה זה ממש קשור (אולי רק כדי להראות שהיא מאוד מינית) בכל אופן היא מתיידת עם הוטרינר ההוא ומגלה שאישתו ובנו נהרגו בתאונת דרכים היא מנסהלהוציא אותו מזה ואומרות לו שהיא הוטרדה מינית על ידי אביה החורג בגיל 12. בכל אופן היא מאוד מפתה ומשקרת בקשר להרבה נושאים והרבה פעמים הדמויות ואפילו הצופים לא יודעים אם להאמין או לא. סביב השאלה אם היא הוטרדה או לא הרבה פעמים שיניתי את דעתי כי היא שיחקה כל כך טוב. בכל אופן לא אגלה לכם את כל הסרט רק אגיד שלינדזי הפצציה!

LindZiv Cohan

New member
אני דווקא נורא אהבתי את הסרט:)

וכל הקטעים שהיו לא היו מיותרים, כי בתכלס כל הקטעים הם קטעים מטרימים, או כאלה שמסבירים לך על הדמויות והאופי שלהן... בצפיה שניה תשימי לב לדברים האלה.. חח אצלנו כל הסרט חברה שלי מוצאת רמזים נגיד "כלב מרמז אמינות" כשהראו שהכלב נובח, והוא נובח כי הרלן בוגד בחברה שלו... נו וקטעים כאלה

שיקה221

New member
אמממ לאדעת

יש דברים שהיוט צריכים להדגיש יותר... בכל מקרה היא שיחקה בנזונה ואני מחכה לסרט הבא שלה!

LindZiv Cohan

New member
כמו מה?

אם זה ספוילר אז תמנעי מלהדגיש אותו
וכן אני חייבת לראות את IKWKM

שיקה221

New member
חחח אוקיי...

אמממ למשל כמו שהיא הולכת לדוג איתו ופתאום רואים את זה ואין חוטים מקשרים כאלה לאיך הם הגיעו לשם ועל מה הם מדברים. ואממ כל הקטע על הסבתא שקוראים לסרט על פי החוקים שלה והיא לא הייתה כזאת מרשעת. ואממ הרגשתי בתצוגת אופנה חחח כל שנייה היא החליפה שמלה לבנה אחרת ועוד בישלה איתה. והיה גם קטע מוזר עם הוטרינר. זה כאילו הם ניסו יותר מידי.

nitzangro2

New member
אם תשימי לב הכל מרמז על האופי שלה../images/Emo3.gif

זאת זיו, אגב
אני מניק של חברה השמלות הלבנות מסמלות על משהו, שאם אני אגיד את זה זה יהיה דיי ספוילר ככה ש...
וכל השאר מסמלים על האופי שלה...

שיקה221

New member
ממממ

תשלחי לי את זה במסר..נראה לי הבנתי ותעני על מה ששלחתי לך במסר זה חשוב לי

asprinis

New member
אני הלכתי לסרט הזה 3 פעמים בקולנוע חח P:rulez

אני הלכתי לסרט הזה 3 פעמים בקולנוע חח P: זה היה הסרט הכי טוב שלה!!!כל כך דומה לה באמיתי אני בטוח זה האופי שלה סרט בן **** :p אני ילד טוב מצנזר חח סרט טוב אני פתוח להצעות חח ודיבורים gorgira rulez!!!חח לא רולז חוקים רולז שולטטט!!!!

LindZiv Cohan

New member
כבר אמרתי, אבל זה אחד הסרטים שלה!!

ממש אהבתי! ממש ממש. הלכתי עם שתי חברות [המפגש התבטל יאפ יאפ] ועד שמצאנו את הקולנוע כבר איחרנו ברבע שעה
מזל שהפרסומות הן בערך חצי שעה
קיצור זה סרט טוב! אני חייבת שתראו כבר, אני צריכה לדבר על זה עם מישהו!

LINDSAY15

New member
../images/Emo58.gifwell

סרט פצצ! משו בסטסט הייתי בו אתמול בגלל יום האהבה קיצר היה מושלמי 33>

למעלה