ג'וקים

lllMangalll

New member
פחד מוות

אני לא מסוגלת לחלוק חדר עם ג'וק, או עם חשד לג'וק. עד שאני לא אדע בוודאות שסילקו אותו, אני לא אכנס אל החדר... ואם אדע שיש ג'וק בסלון אז לא אצא מהחדר... וכן, אני מהצווחות...

GreenEyes82

New member
משום מה, אני מוצא בחורות שצווחות מג'וקים

כמשהו ממש חמוד

כי איפשהו..

זה עושה את זה לגברים להכנס לתפקיד "הגבר המושיע את הנערה במצוקה" ולטפל בג'וק

RieM

New member
ג'וקים

יש להרוג בזהירות ובקור רוח, אחרת תוכנם מושפרץ לכל עבר וזה נהיה די מלוכלך ודוחה. לצורך הענין, יש לדרוך בקלות ועדינות כדי להמם אותם ולאחר מכן עוד מספר דריכות משלימות. בשום מקרה אין לדרוך בעוצמה רבה מדי, אחרת כל מיני חלקי מחושים, כנפיים וסחי לבן, יושפרצו לכל עבר וזה לא כזה נחמד לנקות את זה. לאחר שהרגנו אותו, מניחים נייר טואלט על הג'וק ומגלגלים אותו לכדי חבילה קומפקטית ונחמדה. אם הג'וק עדיין זע, רגליים או מחושים, יש לדרוך על החבילה העטופה להשלמת המשימה. בהצלחה !

too addictive

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תהרגו לטאות. מה הן עשו לכן רע בחיים??????

ורדונה2

New member
הן טיפסו לי על הקיר במקלחת ../images/Emo7.gif

שמעי, למחוץ אותן אני לא אמחץ. הן יותר מדי חיות, אני לא יכולה למחוץ אותן... זה כמו למחוץ נחש קטן! בטח גם הן ישפריצו דם לכל עבר ויהיה בלאגן... הן גם חמקמקות כאלה, קשה לתפוס אותן... והן לא יוצאות החוצה, ואני בטח שלא אגע בהן... ואני היחידה שבכלל אוזרת אומץ לעשות משהו.. ככה ש...

too addictive

New member
אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לטאות טובות לך, לטאות אוכלות חרקים! וממילא, בגלל שמדינת ישראל המעפנה לא עושה כלום כדי לדאוג לחתולי הרחוב המסכנים שנידרסים פה בכל פינה, אוכלוסית הזוחלים קטנה באופן משמעותי עם השנים... וזוחלים הם אחלה עם! גם נחשים! אף פעם אל תנסי להרוג נחש... לוכדי נחשים טובים תופסים אותם ומשחררים אותם ביערות.... אל תהרגו זוחלים

ורדונה2

New member
../images/Emo5.gif

אבל איך אפשר להתקלח עם לטאה במקלחת?
... מה אם היא תטפס עלי?.
מי יודע, אולי היא אפילו תשרוד את השואב אבק! את יודעת, מתחת למדרגות של דלת הכניסה של הבית שלי יש איזה מין תא מסריח שכל האיכסה שנשאבת בשואב אבק מגיעה אליו, ופעם מצאנו שם חתולה עם איזה 3-5 גורים
אין לי שמץ של מושג איך הם שרדו בזוהמה שהייתה שם, או איך הם בכלל נכנסו פנימה... אבל נו, אם הם הצליחו, גם לה יש סיכוי!

לא להרוג את הסממיות המסכנות!!!

הן לא יעלו עלייך שאת מתקלחת הן אפילו לא יתקרבו אלייך, את יותר גדולה ותתעלי על עצמך. גם ג'וקים אני בקושי הורגת, אני מטאטאה אותם בזהירות החוצה מעבר לדלת. פשוט תעזבי אותן בשקט והן ילכו, אין להן שום סיבה להציק לך!!!

לטאות לא גורמות לנזק

היא יכולה להיות על הקיר, היא לא תתקרב אלייך. גם אין להן חיידקים כמו לג'וקים. והן אוכלות חרקים וכל מיני מזיקים. אם היא עומדת במקום שמפריע לך - באים עם מטאטא ומפחידים אותה שתברח.

plomphy

New member
איכ אני לא מאמינה שהרגת סממית ):

אני שיכנעתי את אמא שלי להשאיר את הסממית שנכנסה לנו הביתה וקראתי לה מישמיש.. הן אוכלות חרקים ובכללי ממש חמודות..הן גם בחחייייםם לא יטפסו עליך או משהו....

ורדונה2

New member
סניף צער בעלי חיים נפתח כאן ../images/Emo6.gif

אני לא מצליחה לפתח רגשות חיבה לזוחלים מכל סוג שהוא... אני, מבחינתי- אם את סממית, ונכנסת לי למקלחת, את כנראה ממש רוצה להתאבד.

דרך אגב הריגת חיות כאלה שמוגדרות כחיה מוגנת

זאת עברה על החוק ואפשר לשבת בכלא עד שלוש שנים

למעלה