ג'וקים

אצלי זה לא פחד, זה גועל

היצור הזה מגעיל. כשנכנס אליי ג'וק הביתה אני אף פעם לא מוחץ אותו (זה עוד יותר מגעיל), תמיד מרסס עליו, נותן לו למות ואחר כך מפנה אותו מהמקום.

Rיקושט

New member
אתה סתם נהנה מריקוד המוות

שלו אשר בסופו הוא מסיים על הגב.

GreenEyes82

New member
לא מפחד ../images/Emo88.gif

הם סה"כ קטנים ובורחים ולא עושים כלום חוץ מלהצביע עם המחושים שלהם..

La la la 20

New member
הותקפתי בעבר

באבטיה חיכה לי אחד כשחזרתי להביא את הספריי חבר שלו הגיע... ריססתי את שניהם ולא התקלחתי באותו ערב. נוראים, דוחים מגעילים וזריזים בחיים לא אמרח אותם על הריצפה!

תופס עליהם תחת

כדי להרשים אחרים

boby987

New member
זה לא חוכמה

כל הבנים אומרים שלא מפחדים. לשאול את הבנות יותר מעניין

בורחת כמו ילדה קטנה.

היה לי מקרה ברכבת לא מזמן שמעין יצור מכונף גדול ולא מזוהה עלה לי על הג'קט והבחור שהיה איתי פשוט ברח לקרון השני בריצה מטורפת. זה היה כל כך לא לעניין.

ורדונה2

New member
סורי, אבל גבר שמפחד מג'וקים זה כ"כ גיי! ../images/Emo31.gif

אני נורא נגעלת. בד"כ אני זאת שאוזרת אומץ (בית מלא בנות) להרוג את כל הברחשים, אבל עדיין אני בורחת בצרחות-נקבה-טפוסיות כשאני רואה יצורים קטנטנים ודוחים בעלי מחושים (תהליך ההריגה בד"כ נראה ככה: נעל- צרחה ומנוסה אחורנית- עוד נעל- צרחה ובריחה לחדר הסמוך- עוד נעל במחיצה סופית- צרחה מסכמת ומותו של היתוש/לטאה/מקק/יצור עם מחושים המסכן). ואם הבחור שאני איתו פוחד מהג'וק כמוני או יותר ממני- וואו, איכ
טרן אוף מטורף!!!

מה הכוונה "מפחד"?

אני לא מפחד מג'וקים אלא נגעל מהם. אני לא אצרח למראה ג'וק ולא אברח מהמקום. תמיד שאני נתקל בג'וק אני דווקא שומר על תנועה מינימלית כדי שלא יברח לפני שאני ארסס עליו. אבל זה בכל מקרה מגעיל. גישה כזאת גם תעשה לך turn off?

boby987

New member
צודקת

זה באמת עושה קצת טרן אוף. למזלי הבחור שלי תופס את הג'וקים אפילו בידיים. אני מקווה ללמוד ממנו יום אחד

למעלה