גוקו מת!

matan 18

New member
גוקו מת!

חידה. מי יכול לומר לי למה גוקו לא מת בגלל ההתקפה שבאנימציה בצד?

gokussj2

New member
איייאיאי אם היית רואה את דרגון בול

היית יודע שהוא השתמש בטכניקת האפטר אימג' פה , טכניקה שבעזרתה הוא משאיר מאחוריו דמות מקי שנראית בדיוק כמוהו.

matan 18

New member
ברור שאני יודע את זה

זאת הייתה חידה ואני יצרתי את האנימציאה עם התוכנה ליצירת אנימציה.

matan 18

New member
אוקיי חחמולוג

בוא נראה אותך מסביר את זה. כשוג'יטה ונפאה נחתו לראשונה על כדור הארץ החלליות שלהם יצרו שתי מחתשים גדולים דיי רחוקים זה מיזה אני מעריך כ80 מטר בין חללית לחללית. וכך רואים בתמונה הראשונה. אבל אחרי זה בפרק הבא כשיג'רובה רואה את החלליות מראים אותם ממש קרובות זו לצד זו. אז איך אתה מסביר את זה?

gokussj2

New member
לא בעיה...

רואים עוד דבר , בתמונה שהן רחוקות השטח הוא עירוני , בתמונה שהן קרובות השטח הוא קרקע רגילה\אדמה , עוד הבדל הוא שבתמונה שהן רחוקות הם נמצאות למטה במכתש ואילו בתמונה שהן קרובות הן נמצאות למעלה על פני הקרקע וההסבר הוא פשוט מאוד...ההתקפה של נאפה שהוא מרים שתי אצבעות ויוצר פיצוץ עגול של כל מה שמסביבו במטר רבוע לקילומטרים , הקרקע של שני המכתשים נהייתה מכתש אחד עצום והחלליות פשוט נפלו\זזו אחת ליד השניה כתוצאה מכך , עוד דבר שקרה זה שהשטח העירוני נעלם לגמרי והעיר הפכה כולה לאדמה.

matan 18

New member
אממממ

דניג!! דניג!! דניג!! דניג!! תשובה נכונה. זה בדיוק מה שאני חשבתי.

gokussj2

New member
אה סבבה , זה רעיון טוב...

פעילות לפורום מידי פעם עם חידות כאלה.

matan 18

New member
אוקיי

אה דיי טוב בוא נראה אותך עונה על זה. מול מי המתקפה שנראת בתמונה בוצעה? ומי ביצע אותה?

matan 18

New member
ויש לנו זוכה גם על החידה הזאת

אתה מקבל מנוי לשנה חינם בחדר הזמן והנשמה להתאמן עם יג'רובה בכבודו או בעצמו. כל השאר מקבלים פרס תנחומים טיסה בשמיי הארץ על הענן הצהוב שנשמע רק לטהורי הלב.

gokussj2

New member
כן...

גוקו מסיים את האימון אצל קינג קאי ועף במהירות מדהימה בדרך לקרב עם הסייאנים , בדרך הוא עובד ליד הארמון של פרינסס סנייק וגורם לרוח חזקה שמעיפה שם את כל העניינים.

matan 18

New member
פששש יפה לך

אתה ממש מכור. זוכר כל פיפס בסידרה. אבל כשפירקתי את הקטע עם התוכנה לכמה תמונות כדי ליצור אנימציה של גוקו עף מהר.... קיצר תסתכל שוב על התמונה...

למעלה