גוקו גוהן ופאן

Brolly

New member
וג'יטה הפך לאוזארו זהוב כשבייבי לא

היה בתוכו.... בקרב נגד הדרקון של הכדור הראשון.... לוג'יטה יש שליטה בצורת האוזארו שלו, לגוקו אין....

gokussj2

New member
וג'יטה הפך לאוזארו זהוב...

כשבייבי היה בתוכו ובולמה הייתה בשליטת בייבי והיא אמרה לבייבי להסתכל על האור שיצא מהמגדל איפה שהיו ממוקמות הצחלות שקלטו את האור של כדור הארץ , הכפילו אותו בהרבה וגרמו לבייבי-וג'יטה להפוך לאוזארו מוזהב גם בלי זנב. בקרב נגד הדרקון של הכדור הראשון- אני לא יודע אם אתה מתכוון לכדור עם הכוכב ה-1 או לדרקון הראשון שנילחמו בו אז: אם זה דרקון כדור מספר אחת אז הוא ממש לא הפך נגדו לאוזארו אתה טועה. ואם הכוונה לדרקון הראשון שנלחמו בו אז אתה גם טועה כי בכל הדרקונים חוץ מהאחרון נלחם רק גוקו.

gokussj2

New member
אני חושב שאתה מתבלבל עם הסדר...

של האירועים כדור הארץ נהרס אחרי בייבי כי הוא השתמש בכדורי הכוכב השחור ועברה שנה מבלי שאספו אותם. כולם עברו לכוכב של בייבי ,אחרי זה ביקשו את כדור הארץ חזרה עם הכדורים של נאמק. ואז הם הלכו לאסוף את הכדורים הרגילים של כדור הארץ ואז הם גילו שכולם סדוקים הם זימנו את את שנלונג אבל יצא דרקון אחר ואז הוא התפצל ורק אז הגיע הקטע של כל שבעת הדרקונים ובזמן הזה לגוקו כבר הייתה היכולת להפוך לסופר סייאן 4. השליטה על האוזארו הזהוב יש לו עוד מהקרב נגד בייבי.

linki252

New member
נכון, ולוג'יטה אין בעיה להיות...

בשליטה כשהוא אוזרו זהוב, רק לגוקו, ואתה כבר יודע איך גוקו הגיע לשליטה...

gokussj2

New member
לפי מה אתה אומר את זה?

לפי זה שכשבייבי היה בתוכו הוא היה אוזארו זהוב ויכל לדבר ולעשות מה שבא לו? זה הקטע שמי ששלט שם היה בייבי כי כמו שהוא שלט בוג'יטה בצורה האנושית שלו הוא שלט גם בצורת האוזארו שלו , מה שאומר שוג'יטה באותו זמן עדיין לא הצליח לשלוט בעצמו שצורה הזאת לכן הוא לא הפך לסופר סייאן 4 כשבייבי היה בתוכו , אני רוצה להזכיר שאין קשר לנוכחות של בייבי בתוכו כי אם ביי בי היה נשאר בתוכו אבל לא משתלט על וג'יטה ווג'יטה היה הופך לאוזארו אז הוא היה צריך להשתלט בעצמו על הצורה ואם הוא היה עושה כך הוא היה הופך לסופר סייאן 4 גם כשבייבי בתוכו.

למעלה