גוצ'ייי

גוצ'ייי

חולה על הכלב..אין אין פשוט מעריצה שלו!!! מה קורה א=נ=ש=י=ם?? תתעוררו בננות! oooO ( ) \ ( \_)

חחחחחחחח

L---o---V---e {׿×} יאללללללה כנסו לפורום!! כנסו לעיניינים!! ונתחיל כרגיל!!

גברים הם כמו..

שעון מעורר,דופקים כל הלילה ובבוקר שוכחים לצלצל!! גברים הם כמו שירותים ציבוריים,או שהם תפוסים או שהם מסריחים!! גברים הם כמו דשא,אם לא תכסחי אותם הם יתפסו גובה גברים הם כמו גרביים,כשהם מתחילים להסריח זורקים אותם..חחח{='_'=}

אהבה היא כמו..

פאזל..לוקח שעות להרכיב אבל בסוף מתפרק!! אהבה היא כמו מבוך,אם ניכנסים-קשה לצאת. אהבה היא כמו ים,לפעמים שקטה-לפעמים סוערת. אהבה היא כמו אוצר,קשה לימצוא אך קל לאבד!! אהבה היא כמו אש,לפעמים מחממת את הלב-לפעמים שורפת ת'נשמה!!

פעם אחת באת אלי..

ושאלת אותי...מה יותר חשוב לך??..אני או החיים שלך? ואני עניתי לך,החיים שלי!!.. ואתה נעלבת והלכת בלי לדעת שאתה זה החיים שלי!! אין דבר העומד בפני הרצון!!..אבל מה קורה אם יש רצון אבל אין דבר?? פעם היה ילד שלימד אותי לנשק,לחבק,קצת על חיי,קצת על חייו,אך שכח ללמד אותי כיצד חיים בלעדיו!! יקח לך דק' למצוא מישהו מיוחד, כדי לכבות אש צריך כבאים-כדי לכבות אהבה צריך קנאים!! אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמביאה אותו!! מי שיגרום לך לבכות לא שווה את הדמעות,מי ששווה את הדמעות ל=ע=ו=ל=ם לא יגרום לך לבכות!!! עדיף לשתוק ולהראות אידיוט מאשר לדבר ולהוכיח את זה(מוקדש לירדנה!!..חח

יקח לך..

דקה למצוא מישהו מיוחד!! ששנה שלמה ללמוד להעריך אותו!! וחיים שלמים כדי לשכוח אותו!! אישה היא כמו מכונת כביסה...כשהיא מתקלקלת היא עושה ביד..חחחחחחחח אישה צריכה 3 חיות!!- נמר במיטה יגואר בחניה וחמור שיממן את זה!! זה מתחיל בכיתה וניגמר במיטה..זה מתחיל בשפתיים וניגמר בידיים!! תלמד מאתמול,תחייה היום,ותקווה שיהיה מחר!! קח ת'לימודים לידיים כי לראש הם לא יכנסו!! לוב איז דא ניים-סקס איז דא גיים!!

ומה שאני הכי אוהבת!!!!

-אם לאהוב זה פשע אז אני אסירת עולם!! ו.... -ניסיתי להטביע את העצב..אבל הבן זונה למד לשחות!! ו.. -לפעמים תבכה, ואף אחד לא יבחין בדמעותיך לפעמים תצחק, ואף אחד לא יבחין בחיוכך לפעמים תפחד, ואף אחד לא יבחין ברעד העובר בך לפעמים תיפול, ואף אחד א יבחין במאבקך לפעמים תשקר, ואף אחד לא יתפוס אותך לפעמים תאחר, ואף אחד לא יבחין בכך חחחחחחחחחח.....אבל תפליץ פעם אחת

~+משפט לחיים+~

אם תלך לפני אני לא תמיד אצעד אחריך אם תלך אחרי לא תמיד אדע להוביל אז תלך לצידי ותהיה ידידי!!1 ©_n_~~~ /___\ |_n__|XXX

קטע הורססססס

קרן (04:33 PM) : סוף כל סוף השגתי חומרררר d+a=b.f.f.e (04:33 PM) : מה קורה?.? d+a=b.f.f.e (04:33 PM) : חומר?? קרן (04:33 PM) : סתם מחכה.......... d+a=b.f.f.e (04:34 PM) : חומר למה? קרן (04:34 PM) : כן הייתי צריכה לסכם על הג'יהאד האיסלמי d+a=b.f.f.e (04:34 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחח d+a=b.f.f.e (04:34 PM) : חשבתי חומר..חומר!!

חחחחחחחח

קראו לי לפתע פתאום לצבא השארתי בבית אשה עצובה שלא התאפקה וחפשה אהבה אז בא השכן ועשה לה טובה אה-אה-הכיצד את אוכלת מהצד אה-אה-הכיצד את אוכלת מהצד תשעה חודשים ונולד לנו בן קטן וחמוד ודומה לשכן אז באו אורחים גם קרובי משפחה הפנתי אותם לדירה הסמוך אה-אה-הכיצד את אוכלת מהצד אה-אה-הכיצד את אוכלת מהצד באמצע המסיבה שלהם נגמר להם הביסלי דפקו אצלי בדלת שאלו אותי אם יש אמרתי להם שאין לי אפילו שכן היה לי כי יש פתגם שאומר צריך לדעת ממי לבקש אה-אה-הכיצד את אוכלת מהצד תגידי אה-אה-הכיצד את אוכלת מהצד העולם נוהג ע"פ אותו מוסר השכל יש מוסר ויש שיטה יש גזר ומקל נכון שלא כולם דומים ולא כולן דומות אבל תראו יבוא היום כל כאלב ביג'י יומו אה-אה-הכיצד את אוכלת מהצד אה-אה-הכיצד את אוכלת מהצד את אוכלת מהצד,את אוכלת מהצד.

אני מרגישה פשוט ככה:

בדד, במשעול אל האין בדד, בנתיב אל לא כלום בדד, עם הזמן הבורח והזמן לא שוכח להציב את הגבול בדד, בלי כף יד מלטפת בדד, ללא שכם ידיד בדד, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד, כמו השמש אנדודה בדד, כמדבר הלוהט בדד, גם דמעות הן רק הבל שיר מזמור הם לסבל שיר מזמור של אלמים. בדד אלך...

GlitterKitten

New member
ליאור אני פהההההההה../images/Emo186.gif

רק שלא תשתגעי לי מהשעמוםםםםםם

למעלה