גופי תאורה

גופי תאורה

שלום לכולם! פורום מעניין יש לכם פה... אני ובן זוגי בונים בימים אלו בית. אנחנו די בשלבי סיום (אחרי טיח, וריצוף). נשאר לנו עוד חודשיים בערך. עכשיו אנחנו מחפשים גופי תאורה (אנחנו רוצים לבצע קניה מרוכזת - זה יוצא משהו כמו 70 גופי תאורה, כולל כל השקועים). יש למישהו המלצות? זה לא יכול להיות יקר מדי ולכן כל חנויות המעצבים יורדות מהפרק. היינו בהום סנטר, באייס. המחירים שם סבירים אבל המבחר לא משהו. במחסני תאורה קצת יקר. מה אתם אומרים? תודה ויום טוב!

fireman

New member
המלצה אם אתם מוכנים לבחור

מקטלוג בלי לראות מה אתם בעצם קונים, אני מציע את הסיטונאים הגדולים לחומרי חשמל (קשטן\לב אופיר\אוריה...) להכנס, לבקש קטלוג ג"ת ולבחור מה שרוצים, במקומות הללו אפשר לקבל מחירים מצויינים על אחת כמה וכמה כשמבצעים רכישה גדולה. אגב, אל תמהרו עם גופי התאורה מסיבה פשוטה. הבית צריך לעבור בדיקה של חברת חשמל וגם החשמלאי שלכם יגיד לכם את זה. לפני הבדיקה של חברת חשמל מומלץ שלא להתקין גופי תאורה מלבד גופים תקניים ובעלי תן תקן ישראלי אחרת אתם תמצאו את עצמכם מפרקים 70 ג"ת ומרכיבים אותם בחזרה, תוספת חשובה היא שלכל ג"ת מתכתי חייבת להתחבר הארקה ובגלל הדברים האלה יש הרבה נפילות שיעלו לכם בעוד בדיקה של 460 ש"ח ועוד המתנה של כמה שבועות. באותה נשימה אסור להתקין פלורסנטים לפני הבדיקה. לא סתם קבלנים ובונים פרטיים מתקינים לפני הבדיקה ג"ת הפשוטים ביותר שיש שהם בעצם חתיכת חוט עם בית נורה שעולה 2 ש"ח. אחרי הבדיקה חותכים, זורקים ומתקינים מה שרוצים. 70 כאלה?...140 ש"ח....עדיין יותר משתלם מבדיקה חוזרת.

gargamella

New member
האם ניתן לרכוש כיחיד מסיטונאים אלו?

ותודה על העצות המועילות!!

fireman

New member
בהחלט!

אם זה היה בלתי אפשרי לא הייתי מציע אני קניתי את הכל אצל "קשטן" לצורך העניין, מהצנרת חשמל דרך החיווט והאביזרים.... בהצלחה!

למעלה