גופיות וסליבלס...

Gloria_Nathan

New member
גופיות וסליבלס...

היי. אני ג'ן, אני מידה 52 בערך ולא ממבנה גוף רחב אלא משומן. אני מאוד מודעת לאיך שאני נראית וחושב לי לא להיות כמו הבנות האלה שיש בריקי לייק שהן שמנות והולכות עם בגדים של אנורקסיות. לפעמים במסיבות אני הולכת עם גופיה/סליוולס ועל זה עליונית ורק בפנים כשיש חושך אני מורידה, זה דיי נוח לי ורציתי לשאול האם אתם חושבים שזה אסתטי למישהי כמוני שהידיים שלה מאוד שמנות, במיוחד באזור הכתף, ללכת ככה.

היי ג'ן

למען האמת אני חושבת שאת לא צריכה לחפש אישור אצל אף אחד - הכי חשוב זה איך את מרגישה - ואם נוח לך בגופיה - אין שום סיבה לוותר בגלל אף אחד. באופן אישי אני גם הולכת עם גופיות - ולא רק בחושך - אלא כי זה פשוט נוח יותר בחודשי הקיץ הנוראיים. לכשאם אראה אישה ברחוב - או במסיבה עם גופיה - זה לא יראה לי מכוער -יכןל להיות אפילו יפה (זה כמובן תלוי בגופיה ובאישה) לגבי ריקי לייק - כל התוכנית הזאת היא הקצנה גדולה של המציאות - בחורות שם מתלבשות באופן זוועתי סתם כדי לגרור יותר תגובות ורייטינג. עוד לא נתקלתי בחיים האמיתיים בבחורות שמתלבשות ככה ואני בטוחה שאת לא אחת מהן...הרי יש לך מודעות. לסיכום המוטו שלי - זה ללבוש מה שנוח לך ולא להתחשב באחרים. הכל מתחיל ונגמר בהרגשה שלך. לכל אחד יש טעם שונה, וזה יהיה בלתי אפשר לקלוע לטעם של כולם. (בטוחה שיש כאלה שחושבים ההפך ממני...) יצא קצת ארוך... שיהיה לך אחלה יום שוקולית

DREAM111

New member
../images/Emo9.gif שוקולית עשתה לנו את העבודה

אני גם בדעתה של שוקולית. אין קשר לגודל ידייך כל עוד לך נוח זה הכי חשוב. לגבי ריקי לייק אז שמעתי שבארה"ב באמת כולם חופשיים אבל לדעתי זה עניין של טעם וכל אחד וטעמו הוא.

אני לא מסכימה

אני למשל..... מעדיפה למות מחום ולהראות יותר טוב מאשר לחשוף ידיים ממש שמנות ושכולם יסתכלו ויגעלו כי אפילו אותי זה מגעיל אבל תלוי איך הידיים למשל הדומניות של מתיאם לי יש להן ידיים חלקות יפות כאלה למרות השומן ראיתי את זוהר גבע במציאות וזה לא כזה נורא אבל בכלליות לראות שמנות שלא מקפידות לכסות את התחת והבטן זה נוראי אני בעצמי שמנה ויודעת ופעם היה לי ממש אכפת מזה ופעם נשבר לי ואמרתי שאני אעשה מה שנוח גם נעלים אותו סיפור נעל ספורט תיד ולא עקב כי הנוחיות זה הנוחיות אחרי הכול אבל לא יודעת בסופו של דבר תעשי מה שבא לך

גופיות

לצערי הרב אני בחורה שסובלת מבטחון עצמי ששואף ל - 0 לגבי הגוף שלי. אני מידה 46 , אבל בתור אחת שהייתה לפני שנתיים 25 קילו פחות די קשה לי לקבל המראה שלי למרות נסיונות רבים.. ואני די מצטרפת לאלייה המלכה כשאמרה שהיא מעדיפה למות מחום מאשר לחשוף חלק בגופה שהיא לא מעוניינת שיראו. בכל אופן מה שבטוח זה שבמידה ואת מרגישה נוח וטוב לך שימי על כולם ז__ ! לי יש בעיה קשה עם גופיות וחולצות בכלל כי המבנה גוף שלי די מעצבן כי למשל הרגליים והישבן שלי "ממוצעים" בגודלם , אבל אני סובלת מהמבנה השמנמן למעלה בגוף ( בטן, יידיים , גב) לכן אני בחיים לא אלך עם גופיות. ולגבי ריקי לייק זה משהו אחר לגמרי..כמו שהיא אומרת נושא לפרק אחר לגמרי... מיאווו חתולה

Gloria_Nathan

New member
היי כולן, ותודה.

בקשר לריקי לייק, אני יודעת שזה כדי ליצור פרובוקציות בעיקר אבל היה לי חשוב לתת את הדוגמה הזאת כי זה מה שאמא שלי אמרה כשהיא ראתה אותי בפעם הראשונה עם סליבלס, ואני באמת לא רוצה להראות ככה. אני גם מוכנה למות מחום אם זה אומר שאני אראה יותר אסטתית ועל זה בדיוק אני שואלת... תודה בכל מקרה לכל מי שהגיבה :)

אני רוצה להסביר משהו על ריקי לייק

קודם כל מה שמשודר בארץ זה מממממש לא מעודכן הפרק היחידי שהיה מעודכן אצלנו בארץ היה כשהנושא היה תחרות הגבר המושלם הבנלאומי או משהו כשהנציג שלנו זכה ככה אנחנו בפיגור של כמה שנים טובות משטרת האופנה בהחלט צריכה לעצור את המתלבשות שלה ולפעמים גם אותה נדמה לי שכשהיא עושה מייק אוובר לבנות היא בכלל לא משפרת אותן בכלום לפעמים אפשר להגיד וואו אבל לרוב זה כמו להיות בתוכנית של אורנה דאץ שום וואו ושום נעליים. יש המון מקום שניתן לשפר ולא רבותיי זה לא בשביל רייטינג או פרובוקציה אנשים באים מהבית כמו שהם וצר לי בשר לכם אבל ככה מתלבשים באמריקה במיוחד הכושיות אין שום דבר שונה במציאות שם לבין מה שמראים לכם בטלויזיה i say fashion police need to pay everyone there a visit!!!

DREAM111

New member
ריקי לייק

אכן התוכניות לא עדכניות אבל עדיין הנשים בארה"ב מתלבשות כראות עיניהן. אני מאוד מעריכה את הנשים שם בסיבה אחת בלבד האומץ והפתיחות נכון יש כאלו שגם לדעתי האישית מתלבשות פרובוקטיבי מידי אבל עדיין פה בארץ כל פעם שאנחנו הולכות לקנות משהו אנחנו עומדות מול המראה בחנות ולא חושבות איך זה עלינו אלא מה יגידו איך יגיבו וכדומה. שם הן לא חושבות על זה בכלל כך נראה לפחות הן לובשות מה שנוח ומה שמתאים להן. אז שוב החלום שלי שנגיע לפתיחות והחופשיות שיש בארה"ב.

צודקת..

הנשים שם באמת לא שמות פס על מה שהם לובשות ואולי זה ניראה לפעמיים דוחה וזנותי אבל אני גאה בהם על זה שהם מרשות לעצמן ללבוש דברים כאלה! למרות שאני אישית בחיים לא הייתי מתקרבת לדברים כאלה... אבל הסיבה שהן לא מתביישות להתלבש ככה זה בגלל שהם לא שומעות הערות ומבטים מאנשים ברחוב כמו למשל אם מישהי הייתה מתלבשת ככה בישראל. סיפור אישי... לפני כחצי שנה בת דודה של חברה טובה שלי הגיעה לביקור בארץ. היא מארה"ב בחורה שמנה מקסימה ומתוקה בת 24. כמובן אני וחברתי הטובה לקחנו אותה לסיבובים וטיולים ... כשהגענו לעזריאלי היא פיתאום אמרה לי " וואייי איך כולם אצלכם רזים " ?? הייתי בשוק מזה... כי אצלנו גם יש די הרבה אנשים עם עודף משקל . היא הסבירה לי שמה שנקרא אצלנו שמן בארץ בארה"ב הוא יחשב בממדים רק מלא!!!! היא אמרה לי שמישהו שהוא שמן שם הוא יהיה לפחות - 160 קילו והלאה. אז DREAM אני יחד איתך בתקווה לפתיחות שיש בארה"ב!!!! מיאווו חתולה

עוד סיבה לגור בארה"ב../images/Emo6.gif

איזה כיף יהיה לגור במקום שבו לא אחשב שמנה. וואו....... אז כמו שהרבה פעמים אומרים, זה ענין של תקופה, אם היינו נולדות לתקופה שבה נשים שמנות נחשבו הכי יפות, היה לנו הרבה הרבה יותר טוב. אז אפשר גם להוסיף: זה גם ענין של מיקום גיאוגרפי.

למעלה