גועל נפש!!!!

Octavarium

New member
לעומתך שאתה אידיוט

ומקשר כל דבר שאני אומר לכל השרשור... אם תשים לב למה אני משרשר תבין שדיברתי על זה שהוא זיין ת'שכל בקשר להיה או לא היה.. כל שאר הדיון פה מתעסק בפירוש עובדות... אל תשחק אותה ראש קטן כי אתה רק מוציא את עצמך אידיוט

NYMets Man

New member
אביב, אתה פשוט מטומטם

על איזה עובדות אתה מדבר? על זה שאתה מזיין את השכל כל השרשור? אני במקומך הייתי לא מגיב מהבושה... לא על ההפסד, על השטויות שאתה מפזר פה

Octavarium

New member
אם אתה לא מבין מה זה אומר

אל תאשים אותי "כל שאר הדיון פה מתעסק בפירוש עובדות... " ומה לעשות בפינה? לא להצחיק בתור התחלה... זה לא הולך לך היום

NYMets Man

New member
אביב, אתה מתוסכל, ולא מצחיק

אז אל תנסה נו... אתה זה שלא מבין על מה מדברים פה פשוט תפסיק לדבר

Octavarium

New member
אני אפסיק...

שלא תחשוב שזה אומר שאתה צודק או משהו... אתה כולה מתבסס על איזו עובדה מפוקפקת ומסרב לקרוא את מה שאני כותב

gurke

New member
ראה תגובת שניר.

אני לא מצדד באותם אוהדים שזרקו על דגו. אני לא הופך למגעיל בשביל לתמוך בקבוצה שלי, מה שאתה עשית.

Octavarium

New member
ראיתי את התקציר שוב

כמה נקודות: - השער של טועמה = טעות שיפוט... לא הייתה הכשלה - הרימון אומנם פגע בשלטים... אך השלטים בחלק זה ממוקמים לא יותר מ2-3 מטרים מהיציע - במהומה שהתפתחה, היו יותר שחקני הפועל שהגיע להם אדום מאשר שחקני מכבי... שחקן מכבי היחיד שהגיע לו זה נימני (אני לא כולל את מוסא) בהפועל היו כמה שהרביצו - המצב של ברדה היה קל בהרבה משל ביטון... של ביטון היה כדור מהאוויר מ9 מטר, של ברדה הייתה נגיחה שלומדים שנה ראשונה בבצפר לכדורגל מ5 מטר כשקאלה אפילו לא מולו (רק תנגח למסגרת וזה גול) - לביטון לא הגיע אדום בכלל - המהלך של הגול של דואני כן היה מהקרן. הכדור שנשלח אליו היה כדור בנגיעה אחת מההרחקה של מכבי, זה היה החזרת כדור לרחבה.

gurke

New member
תמשיך לחפור

זה לא משנה את זה שניצחנו ואתם זבלים.

Octavarium

New member
איזה מתוקים אתם

כשאתם עם הגב לקיר אתם משתמשים בדברים שנחפרו כבר שזה כל מה שיש לכם להגיד... אגב... עם כל השרשור הזה שלכם נגד מוסא... אני חושב ששכחתם מי האשם האמיתי בכל הסיפור שכחתם מי זה שפרץ למגרש ועבר עבירה פלילית (רגע? כמה פרצו? אהה 2.. נכון...)

NYMets Man

New member
אף אחד לא מצדיק את זה, מפגר

לרגע אחד לא הצדקתי את הילד הקטן והמפגר הזה שעבר עברה פלילית. מצדי שאח"כ 7 מאבטחים יקחו אותו החוצה ויפוצצו אותו מכות (שזה, אגב, תאמין לי, מה שקרה... הוא קיבל את שלו) אבל זה ההבדל... הוא בסך הכל ילד קטן ומסריח קובי מושא הוא כדורגלן מקצוען, שבעט באותו ילד קטן ומסריח... אז תעשה לי טובה עם העבירות הפליליות שלך, הוא פאקינג בעט בילד קטן... אביב... אתה חחיב להפסיק להשפיל את עצמך... הוא בעט בילד קטן ! די לדבר ! אני לא מצדיק את מה שהילד עשה, אבל קובי מושא בעט בילד בקטן !!! די, אתה רומס את הכבוד שלך בכל הודעה שאתה כותב... די...

Octavarium

New member
אתה, כמו ההנהלה שלך

בכל הדיון הזה לא ציינת שהילד הזה בעצם גרם לכל כמו ההנהלה שלך, האשמת את מכבי במה שקרה בוא לא נשכח מי אחראי לסדר במגרש... אתם... אתם נכשלתם בזה (אתם מארחים אתם אחראים) ובזה אתם לא מוכנים להודות.. רק להפיל אשמה אתם יודעים, בשום מקום בשרשור הזה לא רשמת "הפועל הם אלו שטעו" לא אמרתי שמוסא היה בסדר, אבל בכל השרשור הזה זה נשמע כאילו הוא הלך לאוהד והרביץ, ולא כאילו האוהד נכנס למגרש ורץ עליו מטרים על גבי מטרים בלי שאף אחד יעשה משהו

Octavarium

New member
ואני רוצה לראות אותך שולל את מה שאמרתי

בלי לצאת עיוור למציאות

NYMets Man

New member
אוקי...

דבר ראשון, שנינו יודעים כמה אני "אוהב" את ההנהלה של הפועל וכמה אני תומך בכל מה שהם אומרים... זה שההנהלה שלנו מסריחה זה ברור ואתה יודע כמה אני מסכים בקשר לזה... לא כמוך שעומד מאחורי הקבוצה שלך בכל קטע מסריח ומסרב להבין שאתמול פשוט הושפלתם... דבר שני, לא ההנהלה אשמה, אלא המשטרה... יש הבדל בין פריצה של 3000 אוהדים לתוך כר הדשא ובין פריצה של 2... את השתיים האלה היה צריך לעצור, ואם 500 מאבטחים ועוד 300 שוטרים לא הצליחו לעשות את זה אז זו אשמתם (בניגוד למקרה טדי שם לעצור 3000 אוהדים זה פשוט בלתי אפשרי). זה שהוא רץ מטרים על גבי מטרים זה לא אשמת הפועל, זו אשמת המשטרה... אם היו רצים 5000 אוהדי הפועל זו הייתה אשמת הפועל, אבל זה כולה פורע חוק אחד שהיה צריך לעצור. ושום דבר לא מצדיק את מה שמוסא עשה... שום דבר... זה לא שהוא הציל את העולם או משהו... הרי היו תופסים את הילד אחרי 5 דקות ודופקים לו מכות בכל מקרה כמה יס"מניקים... מה שהוא עשה זה אקט נואש של תסכול

StaffordshirE

New member
איזה חפירה מפחידה הרבצתם פה..

בקיצור, אני שונא מכבי ואת הפועל באותה מידה, אבל במקרה הזה רציתי שהפועל ינצחו ובאמת הגיע להם לנצח, מכבי לא שיחקו, נקודה. הפועל שיחקו יותר טוב והגיע להם לנצח, חבל שלא תקעו רביעיה אבל על הזין, זה לא משנה את העובדה שב י ת " ר י ר ו ש ל י ם א ל ו פ ה !

למעלה