זרקנו? אתה קשור במקרה לניר קלינגר?
O Octavarium New member 28/5/07 #123 אתה יודע על מה דיברתי אל תהיה אידיוט אגב... לפרוטוקול... הייתי נגד כל העניין של החולצות השחורות... זה היה ממש בושה מצד האוהדים
אתה יודע על מה דיברתי אל תהיה אידיוט אגב... לפרוטוקול... הייתי נגד כל העניין של החולצות השחורות... זה היה ממש בושה מצד האוהדים
T The legendary DuDe New member 28/5/07 #25 0../images/Emo6.gifXDDDDDDDDDDDDDDD ענק../images/Emo6.gif לפחות שבר שיא גינס, הראשון בהיסטוריה שקיבל 0.
0../images/Emo6.gifXDDDDDDDDDDDDDDD ענק../images/Emo6.gif לפחות שבר שיא גינס, הראשון בהיסטוריה שקיבל 0.
T The Fourth Horseman New member 28/5/07 #63 0 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתאים לאופי וליכולת
F FightFireWithFire New member 28/5/07 #78 טוב אין לי הרבה מה להגיב פה ../images/Emo6.gif אבל לא הייתי משאיר את השרשור נקי מתכלת. אז תהנו לכם
T The legendary DuDe New member 28/5/07 #108 חחחחחח אפילו השחקנים שם בשוק../images/Emo6.gif אם הוא רק היה בועט ככה בכדור:\
O Octavarium New member 28/5/07 #110 איזה תותח יא אללה!! שמתם לב ש"הגועל" ו"הפועל" זה סתם שגיאת כתיב?
N NYMets Man New member 28/5/07 #112 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה כזה עלוב פקסטון
N NYMets Man New member 28/5/07 #125 לא, אני לא מתי פעם עיוותתי את השם של מכבי בצורה אינפנטילית ומטומטמת? מתי בעטתי בילד קטן?