גועל נפש!!!!

NYMets Man

New member
את מפגרת

קוראת להפועל ערבים ואוהדי צלחות ואומרת לא להכליל... הלו, גוש בשר, תתפשטי ולכי תכיני לי קפה ותשאירי את הכדורגל לאלה שיודעים לנהוג

NYMets Man

New member
ועוד דבר על קובי מוסא

עזבו את זה שהוא צריך להיות מורחק עכשיו לעונה שלמה (הרבצה לאוהד?! אריק קנטונה קיבל על זה הרחקה לעונה), הוא הרביץ לאזרח... איזה אדיוט. הוא יכול לקבל ממנו תביעה פלילית על החיים שלו. קובי מוסא, שחקן מכבי טיפוסי עם קש בראש במקום שכל... אדיוט אה כן, אוהדי מכבי איבדו כל זכות לרדת על יוסי אבוקסיס, שכמה שהוא מלוכלך (ואני מודה בכך) הוא אף פעם לא הרביץ לאוהב בן 15 בזמן משחק...

Octavarium

New member
יוסי אבוקסיס גרם לזה

הוא ודגו חיממו את העניינים אחרי הגביע...

זונע

New member
הבנתי

וזה מצדיק להכנס באיזה ילד בן 16? חתיכת זבל הקובי מוסא הזה ושום דבר בכלל לא משתווה למעשה שהוא עשה.

Octavarium

New member
יוסי אבוקסיס מלוכלך הרבה יותר ממנו

לערבי הזה שפרץ מגיע המכה הזאת... אומנם מוסא לא היה צריך לעשות את זה... אבל להשוות את זה לכל מה שאבוקסיס עשה עד היום?

NYMets Man

New member
כן, זה יותר גרוע

אבוקסיס מדבר, ומכשיל... אבל הוא בחיים לא הרביץ לילד קטן פור פאק סייק

Octavarium

New member
אתה יודע מה ההבדל ביניהם?

ההשלכות... מוסא? יחטוף עונש או משהו.. וזהו.. אבוקסיס לעומתו מנהיג את הקהל שלכם וסוחף אותם איתו ומסיט אותם נגד אוהדי מכבי... דבר שיגרור הרבה יותר אלימות מאשר ילד בן 15 שעבר הרגע עבירה פלילית

NYMets Man

New member
אל תבלבל לי את המח

אם יוסי אבוקסיס היה מרביץ לאוהד שלכם שפרץ למגרש אתה היית תובע אותו בעצמך, אז תפסיק לבלבל לנו פה ת'שכל... השלכות עאלק... מצאת לעצמך

Octavarium

New member
טוב....

אם זה היה הפוך אני יודע יפה מאוד עם מה היית מסכים... תגיד שאתה רוצה לרדת לאבוקסיס ונסגור עניין

NYMets Man

New member
לרדת לאבוקסיס?

לדעתי הוא החשקן הכי מלוכלך בליגה! על מה אתה מזיין ת'שכל? אני אומר לך כל הזמן כמה הוא מלוכלך וכמה אני לא מעריך אותו כבנאדם, אז אל תזיין לי את השכל. אתה הצבוע המסריח פה, אז אל תזיין לי את השכל בבקשה, חבל

gurke

New member
../images/Emo45.gif

אביב אני לא מאמין שאתה אשכרה מצדד במוסא הזה.

אל תהיה טיפש.

אף אחד לא מצדד במוסא (חוץ מאוהדי בית"ר - קרא בוואן, זה ענק
היה שם מישהו שכתב שהוא המשיח..). גרגע, קיצר, אף אחד לא מצדד במוסא, זה מעשה מגעיל ומביש, אבל תאמין לי, באמת שלראות משחקים של אבוקסיס בכל החיים שלו, הרבה יותר מגעיל ולא ספורטיבי. לא גור, אני לא מצדד במוסא.

Octavarium

New member
אל תזיין ת'שכל

מה שהוא עשה זה לקבל תואר על השחקן ההגון של הדרבי לעומת מה שאבוקסיס עושה.... ואל תזיינו ת'שכל שזה לא נכון

Octavarium

New member
צודק...

שכחתי את זה שאבוקסיס תורם למדינה רבות והוא השחקן הכי ספורטאי שנולד אי פעם...

gurke

New member
אתה צוחק עלי??

אם אבוקסיס היה מרביץ לאוהד היו שולחים אותו לכלא! ואני הייתי שמח מזה ששולחים אותו לכלא. זה גועל נפש, להרביץ לאוהד. גועל.

Octavarium

New member
את אבוקסיס? לכלא?

ממתי הוא שחקן מכבי? אפילו אדום הוא לא היה מקבל

gurke

New member
הוא השחקן הכי שנוא בתולדות המדינה

ואתה יודע את זה.

למעלה