גועל נפש!!!!

gurke

New member
אביב, אני בטוח שאין לך מה לומר

עכשיו. אוהד שלכם דקר אוהד שלנו, אחרי המשחק. דקר. זה לא איום על החיים? ולא, זו לא הייתה קטטה, אוהדי הפועל בסך הכל קיפלו ציוד, והמכוערים באו ותקפו אותם. בושה לישראל.

אה כן?

וב2001 קבוצה של אוהדי הפועל התלבשו על 3 ילדים בני 15 ופירקו אותם מכות אחרי הדרבי.. זה אומנם לא דקירה אבל זה לא הרבה יותר טוב. חלאס לנסות למצוא דברים שקרו כאילו הפועל לא עשו אותם בעבר, די!! בסדר, מוסא בעט באוהד ואף שחקן הפועל לא עשה את זה אף פעם, אבל כל שאר הדברים שכתבת.. שטויות, כי גם הפועליסטים עשו את זה.

KsE

New member
כלכך הרבה על הליגה בארץ

ואף אחד לא כתב מילה על זה שמילאן לקחו את גביע האלופות
(ואולי כן נכתב ופשוט לא ראיתי)

Octavarium

New member
לתשומת ליבך שניר

אתה יודע מה ההבדל בין הויכוח הזה לבין הויכוח הצבאי עם ואל ובני? שבויכוח הזה אתה לא מתבסס על שום דבר חוץ מלשלול כל מה שאני אומר, אתה אפילו לא מציג דברים כנגד... ואתה יודע שאין לך מה להגיד בנידון אז במקום להציג טיעון נגד אתה אומר שאני אידיוט וכאלה... זאת הבעיה שלך פה.. אתה פשוט מקלל כי אין לך עם מה לסתור את מה שאני אומר חוץ מ"אתה כזה אידיוט אביב" לעומת זאת בויכוח ההוא, הצגנו טענות מפה ועד הודעה חדשה... בגלל זה גם הויכוח ההוא נראה ככה... ובהוא בעצם אפשר לומר שהכנענו... פה אתה לא יכול... ואני יודע שאתה תגיב לזה באותו אופן בדיוק...

NYMets Man

New member
מסתבר שאתה לא יודע

אני לא מתבסס על כלום? על מה התחיל הוויכוח מלכתחילה? אנחנו שיחקנו יותר טוב, אפילו המאמן שלכם והיו"ר שלכם אומרים את זה אתם אלה שהסתתם את האוהדים וחיממתם... יוסי ודגו התנצלו, לוני הוא זה ששלח מכתבים שאומרים שאנחנו הולכים לזרוק בננות או משהו כזה והסיט את האוהדים שלכם. שחקן מהקבוצה שלכם בעט בילד... ושלא תבין לא נכון, אני לא אומר שהילד לא צריך לקבל עונש, מצדי שיכניסו אותו לשנה לכלא, אבל מה שמוסא עשה צריך לעלות לו בעונה הבאה. אתה פשוט מתוסכל ומביא כל מיני טיעונים שאין לי מושג מאיפה הבאת כמו ששיחקנו גרוע... אני עדין לא בטוח שראית את הדרבי... ואגב, ברגע שהשווית את האוהד של הפועל למחבל זה הרגע שהבנתי שמהפה שלך יוצא תסכול ולאד ברים שעוברים דרך המוח קודם... כי זה היה ממש מטומטם

לא שיחקתם גרוע, אבל לא שיחקתם כ"כ טוב,

זה פשוט שמכבי שיחקו על הפנים. (וזה נכון) אבל אני לא קשור לוויכוח שלכם אז....

NYMets Man

New member
מה?

הפועל שיחקו כמו חיות... תעשה לי טובה אני לא יודע אם זה בגלל כל הפסיכולוגיה שלפני המשחק, או בגלל שזה משחק אחרון, או בגלל שרצינו להוכיח משהו ושיחקנו על הכבוד, אבל אתמול הכל הלך... דגו שיחק כמו שהוא לא שיחק עונה שלמה וה-8 שקיבל טועמה בוואינט זה לא סתם. זה היה משחק גדול עם הרבה הנעת כדור שלנו והרבה מאוד מצבים

אבל רוב המשחק היה משחק מרכז שדה,

לדעתי בדרבי הראשון העונה, אתם הנעתם את הכדור הרבה יותר טוב ותקפתם יותר מאשר היום.

Mel7

New member
על מה אתה מדבר?! הוא מלך. ../images/Emo47.gif

זה לא גועל נפש, זה אירוע משמח מאין כמותו!

Octavarium

New member
../images/Emo6.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחח חופשי
היא בטח לא יודעת איך קוראים לשוער והיא סתם חוזרת על דברים שהיא שומעת בבית

למעלה