גועל נפש!!!!

Octavarium

New member
אני לא מתעצבן...

אני תוקף חזרה... תראה את השיחה שלי עם ג'ים במסנג'ר ותבין שאני בכלל משועשע מכל הסיפור

NYMets Man

New member
חחח מזכיר לי את הירידות של תומר ושלי

רק שאז תומר לא קיבל שלישיה!!!!!!!!!!!! אהההההההההה!!!!!!!!!

Octavarium

New member
כי אתה שיטחי

מסתכל על התוצאה... אז בו נסתכל על הנייר בצורה רחוקה יותר... מהעונה הזאת יזכרו בסופו של דבר 1. ביתר ירושלים 2. מכבי נתניה 3. מכבי ת"א 4. הפועל ת"א|סדגש

NYMets Man

New member
|מחיאות כפיים| ../images/Emo13.gif

ולא מסתכל על התוצאה ראיתי את המגרש ושיקחנו נגד קונוסים צהובים... אתה לא יכול להודות בזה אבל זה מה שהיה

gurke

New member
אבל איזה גולים!!!

של טועמה???? ענקי! של דואני?? איזו בעיטה מהאוויר מכדור שבא מאחורה ענק!

Octavarium

New member
מי יישמע

מהלכי כדורגל מבריקים.... כולה מצב נייח... וגם הגול של דואני זה ריבאונד ממצב נייח אחר (קרן שהורחקה)

NYMets Man

New member
הגול של דואני זה הרחקה מהחצי

טוב שלא אמרת שזה מצב נייח כי היה קרן חצי שעה לפני זה

Octavarium

New member
מה אתה דפוק?

היה כדור קרן... ההגנה הרחיקה כדור שמיד נבעט חזרה ע"י ההגנה או הקישור שלכם (לא זוכר) ומשם דואני ופנימה טוב שלא אמרת שזה היה בתחילת העונה בכלל... זה היה אותו מהלך

NYMets Man

New member
הכדור הורחק לאיזור החצי

שמה הרימו אותו בערך ל-16 והוא מהאוויר בעט פנימה כל קשר בין המהלך לכדור נייח מקרי בהחלט

gurke

New member
אוי נו

עאלק ריבאונד... אביב, זה היה גול ענק.. אז דיי

אחי אני מצטער, אני יודע שזה גרוע אבל אני חייב

נכון, תומר עשה לאמא שלך שלישייה
לילה טוב חברה.

Octavarium

New member
גם את נימני זרקנו... אפילו בצורה גרועה יותר

את נימני זרקנו אחרי עונה טובה שלו...שבה הוא הביא לנו אליפות... את דגו זרקנו אחרי עונה על הפנים שלו... נחש מי נשאר נאמן למכבי ואפילו חזר אליה אחרי שנתיים ומי השחקן הכי הומו בליגה

NYMets Man

New member
חחחחחחחח מה באת להוכיח לי?

שאתם קבוצה מסריחה שזורקת סמלים? הצלחת ונמני חזר כי רצו אותו ועשו מוות כדי שהוא יחזור... את דגו אף אחד אצלכם לא רצה אחחחח איזה אוהדי מכבי אתם... מאשימים את כולם בצרות שלכם
3

למעלה