גועל נפש!!!!

Octavarium

New member
אבל הוא עדין לא במכבי

לא היו עושים לו כלום... חוץ מזה... מי שונא אותו? האוהדים... ונימני... זהו פחות או יותר מי שונא את מכבי? יו"ר ההתאחדות לכדורגל (וזה ידוע...)

Octavarium

New member
חה חה חה חה חה

וואי זה היה ענק שניר.. אני חייב לציין...

תכלס.. אנחנו כ"כ טובים וכולם מקנאים../images/Emo3.gif

סתם, אבל שמע, ההתאחדות לא סובלת את מכבי וזה מוצהר וידוע, בלי קשר למוסא או לנשוא..

NYMets Man

New member
חחחחחח איזה עלוב אתה

חחח לא לא אוהדי מכבי גרמו לכך שדגו ואבוקסיס קיללו את מכבי... כי הם אמרו שמכבי יותר טובים מהפועל... בוהוהוהוהוהו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו באמת, זה הכל כי צ'אק נוריס אמר.

שניר אתה לא אדיוט... אני מתפלא עליך.

להשוות את מקרה מוסא לקנטונה?! אתה רציני?! קנטונה קפץ ליציע והכניס מכות לאוהד. מוסא הגן על עצמו (בכך שפירק לאוהד המזדיין את הצורה) בתוך המגרש מאוהד שפרץ למגרש, זרק רימון עשן ורץ ריצת אמוק לעבר קבוצה של שחקני מכבי. ברגע שהאוהד ירד לדשא, כאשר יש בכל סנטימטר פנוי בבלומפילד שלט ברור "לידעיתכם, ירידה לדשא היא עבירה פלילית", הוא כבר עבר על החוק וצריך להאסר. תוסיף לזה שהוא זרק רימון עשן. הוא רץ לכיוון מוסא. מה אם היה לו איזה סכין או משהו? כמו שהוא הכניס את הרימון עשן הוא יכל להכניס אולר וללכת לכיוון שחקני מכבי השנואים על הפועל (סטייל נימני ושות') ולדקור אותם. הביזיון כאן הוא של המשטרה. 2 אוהדים פאקינג דידו כל הדרך משער 5 עד לשער 11, ניסו לפתוח רימון עשן, לא הלך להם, אז האוהד החליק, דפק את הרימון על הדשא ואז זרק אותו, והמשיך לרוץ חזרה לכיוון שער 5 ואף שוטר/מאבטח לא אפילו התקרב אליו או נכנס למגרש. בשביל מה יש זיליון שוטרי יס"מ מזדיינים אם לא בשביל לפרק במכות ילדי כאפות שכאלה? אגב, המקרה הוא עוד הוכחה שארגון האוהדים של הפועל (אולטראס הפועל) הוא בערך הארגון הכי מזדיין בעולם. שלכו אוהד למשימת התאבדות פשוט. לא היית רואה את השחקן ה12, או אפילו אולטראס או הסאב עושים את זה במכבי.

Octavarium

New member
ההתלהבות... ../images/Emo4.gif

כולה 2 בעיטות חופשיות ושער מקרי בהחלט... אני לא אדבר על מה שקובי מוסא עשה... אבל מה נגיד על זה ששחקני הפועל מתנפלים עליו ומרביצים לו ואף אדום לא נשלף? אבוקסיס מלוכלך... הכי מלוכלך שיש... דגו יותר... הבן אדם הכי צבוע בארץ... שלא ישכח למה הוא נמצא איפה שהוא נמצא כיום... חוץ מזה שלדגו הגיע אדום הרבה יותר מאשר לביטון... שהצהוב הראשון לא היה מוצדק אפילו... ודגו עשה ב5 דקות 2 עבירות של צהוב... ואפילו יותר מזה אבוקסיס צריך היה לשבת ביציע, הוא נכנס לתחומי המגרש מיד אחרי שהוחלף בזמן המשחק (בזמן שהוא רץ לאוהדים) וזה קצת אסור.. אין שום סיכוי בעולם שייקנסו את הפועל, אם זה בגלל שאוהד איים על חייהם של אוהדי מכבי (זרק רימון עשן לעבר יציע האוהדים... במזל הוא פגע רק בחומה הקטנה הזאת שבין האוהדים לדשא) אבל לעומת זאת? מכבי הולכים לחטוף הרבה קנס... ובטח גם איזה רדיוס בשורה התחתונה? שיחקתם *קצת* (לא יותר מזה) יותר טוב... וזהו...

Octavarium

New member
מי יישמע

שיחקתם כמו מנצ'סטר נגד רומא... 5 מצבים היו לכם... 3 של השערים איזה בעיטה של טועמה איפשהו וההחמצה של ברדה

מכבי ת"א שיחקו חרא, אני מודה, וכולם יודעים את

זה, שיחקנו בצורה פשוט עלובה. אבל גם אתם לא מי יודע מה התבלטתם.

../images/Emo45.gif לגבי דגו ואבוקסיס,

הגיע לדגו אדום, סורי, גם למוסא, אבל למשה ביטון ממש לא!

בוא לא נדבר על המשחק...

כי תכלס, על הדשא הפועל פתחו לנו ת'צורה. אבל יש ימים גם כאלה... כמו הדרבי הראשון העונה כשזה היה הפוך. אבל הבזיון הוא שעוד פעם אנחנו רואים עד כמה התקשורת וההתאחדות צבועה (באדום בעיקר). 2 אוהדים של הפועל ת"א פורצים למגרש, אוהד זורק רימון עשן על אוהדי מכבי. ומכבי מקבלים עונש רדיוס לפחות. מה לעזעזאל?! על מה בדיוק? על האבוקות והרימוני עשן בהתחלה? שער 5 עשה בדיוק אותו דבר 5 דק' מוקדם יותר. זה פשוט צביעות לא נורמאלית מצד ההתאחדות. וזה עוד יתגבר עם החתימה של גיא לוזון בהפועל... איזה מסריחה כל ההתנהלות של הכדורגל פה, לא להאמין.

gurke

New member
שימו לב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3405184,00.html שימו לב לציונים!! במיוחד לזה של מוסא XDDDD ושל הפועל !! תכלס, אם היו אומרים לי בתחילת העונה שתהיה עונה נוראית, עם דרבי שלוש אפס, שני אדומים למכבי, והשפלה, בסוף העונה הייתי לוקח!

למעלה