גועל נפש!!!!

Octavarium

New member
להפוך את

להלן לכלומר זה לא מדוייק יש סיבה למה ההפרדה הזאת בין 2 המילים... ובכל מקרה, את המקרה ההוא אפשר לראות בשתי אפשרויות... אפשר לראות כאילו התכוונתי שמי שעושה פיגועים הוא ערבי ואפשר גם לראות מה שגור ראה, שמי שערבי הוא אחד שעושה פיגועים אגב, גם אם אומרים "כלומר, ערבי" זה דו משמעי... כי לא אמרתי "כלומר, כל ערבי" אלא "ערבי" זתומרת שקיימים הערבים שעושים פיגועים, וכל מי שעושה פיגועים הוא ערבי.

gurke

New member
אביב, למה?

למה להיות גם מגעיל בשביל להראות שאתה אוהד קבוצה מסויימת?

Octavarium

New member
לא יודע...

לא מבין למה אתה שואל אותי את זה בכלל... אני לא אוהד הפועל...

Octavarium

New member
קצת באיחור גור...

ואם כבר מדברים על איחור... אתה לא אמור לישון או משו? כבר אחרי 9!!

NYMets Man

New member
כמה נקודות

* אבוקסיס מלוכלך * מכבי יותר * ניצחנו 3-0 בדרבי * קובי מוסא הומו מזדיין בתחת * מכבי קבוצה של מלוכלכים * אין דרך יותר סמלית לסיים את העונה מאשר מכות ושני אדומים * והפועל ניצחה 3-0 בדרבי * שימו לב מי כבשה הכי הרבה שערים בליגה... שימו לב, שימו לב מי כבשה הכי הרבה שערים בליגה... * לא, זו לא מכבי ת"א * הם קבוצה של מסריחים * וניצחנו אותם 3-0 בדרבי

Mel7

New member
כן, כן..

העִקר אוהד הפועל אכל פצצה לפנים, הפועל מקום רביעי, הפועל זונה, אבוקסיס יוצא לגמלאות עוד רגע, קובי מוסא מלך ובית"ר כבשה הכי הרבה!

Mel7

New member
זה לא משנה את העובדה שהפועל זונה,

טועמה ובדיר מחבלים, האוהד שלהם אכל בעיטה לפרצוף וקובי מוסא מלך! כולה גול, מה יש? אני לא אמורה לזכור את זה.. הפועל מוצצת לכל המדינה, והפסידה לבית"ר 2-1.

Mel7

New member
זה לא משנה, אבוקסיס חולה סרטן,

והדרבי של הפועל זה דרבי המגזר עם סכנין. אהה, כן, ד"ש לאוהד שנדקר אתמול.
קבלו את הבעיטה שהאוהד חטף... אחח...

Mel7

New member
כפרה, מה הקשר סאדו? אל תתחיל אתי. ../images/Emo3.gif

הא! וגרשון צהוב! וכולנו מחכים לדרבי המגזר בבלומפילד, הא, שניר? בתקווה שייפול שם איזה טיל.

NYMets Man

New member
תהי בשקט יא קרחת

גרשון צהוב, בטח קיללת אותו עד לפני שנה... ואגב, אנחנו ערבים? אז למה דווקא אוהדי בית"ר רובם מזרחים, שומעים מוזיקה ערבית, שעירים, תוקפניים, טפשים... אההה.... ערבים???

Mel7

New member
שנירי, לך למכור כרטיסי חנייה באוסישקין. ../images/Emo3.gif

ולא אכפת לי ממש איפה גרשון, העִקר שהפועל נדפקה בלעדיו ובדיר וטועמה הם ערבים! ומותק, עשה לעצמך טובה, ואל תכליל בין אוהדי בית"ר כי הם לפחות לא אוהדי הצלחות.

למעלה