גועל נפש!!!!

שמע, לא כל אוהדי הפועל ככה..

אבל מי שכן צריכים להיות בתא ביחד עם קובי מוסא בכלא.. אולי הוא יוכל לבעוט גם בהם

Octavarium

New member
../images/Emo6.gif

אחת הבעיטות... אגב, אני מתערב שהאוהד שפרץ למגרש היה אחד כזה... אם לשפוט לפי איך שהוא דואג לשלומם של אוהדי מכבי ואפילו נותן להם מתנה רימון עשן אחד

Octavarium

New member
כשאני חושב על זה

הוא לא יותר טוב מערבי שמתכנן פיגוע... אם הוא היה מצליח לפגוע הוא יכל לגרום לכמה אנשים להגיע לבית חולים ואפילו יותר מזה... זה למה שמחתי כל כך כשהוא קיבל ת'בעיטה הזאת

Octavarium

New member
אהה צודק...

האוהד הזה לא ניסה לפגוע באנשים יהודיים שלא עשו לו כלום (להלן, ערבי) אתה יודע מה יותר גרוע? שהדבר היחיד שלאוהד הזה יש נגדם זה שהם לובשים צהוב... לפחות לערבים יש איזו אידיאולוגיה מטומטמת ברקע... ואיזה רצון להשיג משהו ועוד אני האידיוט... יצאת פה הומו רישמית... אפילו אם הוא היה זורק חזיז או איזה רימון נפץ נראה לי לא היית משנה את דעתך אפשר לתבוע אותו על ניסיון ישיר לפגיעה בחיי אדם

NYMets Man

New member
אביב, תשתוק, אתה מזיין את השכל

אתה פשוט מתוסכל פה מאיך שיורדים עליך ועל הקבוצה שלך אז יוצאות לך שטויות מהפה. אז תעשה טובה, אני מציע לך להפסיק לבלבל את המוח ולסתום את הפה עכשיו. להשוות אותו לערבי שמתכנן פיגוע... אתה בושה למדינה הזאת... אולי באמת היו צריכים לפוצץ אותו מכות ולתבוע אותו, אבל לא שחקן מכבי... ואתה משווה אותו למחבל? אביב... בבקשה ממך, תחסוך מאיתנו את הזיוני שכל שלך... די...

Octavarium

New member
וכמובן

אם היית מנסה לראות קצת מעבר לאגו המנופח שלך היית מבין שאוהד הפועל ניסה לפגוע בחיי אדם...

NYMets Man

New member
לא ממש

הוא בסך הכל זרק רחוק מהגדר אם הוא היה מנסה הוא היה עובר את הגדר, זה לא כזה קשה... אתה המתוסכל שמדבר שטויות

Octavarium

New member
רחוק?

הרימון שלו פגע בגדר אידיוט... ואני לא מגיב מעבר לזה... אני מדבר עם אידיוט שלא מוכן להודות בזה שאוהד קבוצתו ניסה לפגוע באוהדי מכבי ולא הצליח

NYMets Man

New member
אתה גם חוזר על מה שאני אומר

חחחחחח איזה צחוקים, קראתי לך צבוע, קראת לי צבוע, אמרתי לך "אל תבלבל ת'מוח" ענית אותו דבר
ועכשיו עם האדיוט
טמבל, הרימון פגע בשלטים... לא יודע איפה ראית גדר בדיוק... ומדבר מי ששחקן בקבוצה שלו בעט בילד... והוא עוד יורד על אבוקסיס צבוע? מזיין ת'שכל? אדיוט וואלה

Octavarium

New member
אתה וסדר כרונולוגי לא הולך ביחד

אני קראתי לך אידיוט קודם... וגם צבוע... וגם אמרתי לך לא לזיין בשכל קודם... ואם לקיר בטון אתה קורא שלט...

Octavarium

New member
שים לב למה הגבתי...

זה לא היה בדיון שעליו אמרתי שאני לא אגיב... הגבתי על משהו אחר לגמרי.. איפה מנת המשכל איפה?

NYMets Man

New member
מה???

תגידל את הרזולוציה שלך אחי, בשיא הרצינות, נראה לי בגלל שהיא נמוכה אז השרשורים מתלבגנים אצלך בכל מקרה אתה רשמת :רחוק? - "הרימון שלו פגע בגדר אידיוט... ואני לא מגיב מעבר לזה... אני מדבר עם אידיוט שלא מוכן להודות בזה שאוהד קבוצתו ניסה לפגוע באוהדי מכבי ולא הצליח" ואז אני רשמתי: אתה גם חוזר על מה שאני אומר ואז אתה רשמת: "אתה וסדר כרונולגי לא הולך ביחד... יעני, המשכת להגיב בדיוק בשרשור שאמרת שלא תגיב אז איפה מנת המשכל??? בטח לא אצלך אם אתה רוצה אני אשים פרינט סקרים שאשכרה תראה שיצאת אדיוט

Octavarium

New member
אנחנו מגיבים באותו שרשור כל הזמן

אני מניח שאם תקרא חלק אחד בשרשור תגיע למסקנה שהוא לא דומה לחלק אחר ואם תסתכל על תוכן ההודעה, תבין שלא הגבתי בקשר ל"איפה הרימון פגע" יותר בשרשור הזה

gurke

New member
תסתכל מה אתה אומר!!

שחקן, שחקן!!!! של הקבוצה שלכם פגע באוהד של הפועל. אז שתוק.

Octavarium

New member
אבל הוא לא ניסה להרוג אותו

או לפחות לפצוע אותו בצורה כזאת שתצדיק בית חולים... הוא ניסה לעצור אותו

למעלה