גועל נפש!!!!

gurke

New member
גועל נפש!!!!

גועל נפש גועל נפש גועל נפש גועל נפש גועל נפש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בא לי לרצוח את הקובי מוסא הזה. הגועל הישראלי בעיצומו. וגם את מכבי נמני. שלוש אפס ומגיע למכבי. עלובים. פשוט עלובים, זה מה שאתם. יאללה הפועל.

gurke

New member
ובכל העצבנות הזאת,

שכחתי את הגול המדהים של טעומה, ושל דואני!! ניצחון ענק. ואם שאלתם למה אבוקסיס שר אני שונא את מכבי, הנה לכם למה. מכבי מ-ג-ע-י-ל-י-ם

מכבי נמני ../images/Emo6.gif

סוף סוף נצחון בדרבי. ועוד איזה נצחון מתוק, רק חבל שברדה האפס הזה לא שם את הגול הרביעי, היינו גם מסיימים במקום שלישי.
לקובי מוסא הזה מגיע עונש הרחקה של לפחות כמה עשרות משחקים/חודשים טובים מהכדורגל, מה שהוא עשה זה מעשה שאסור לשכוח. מגם לנמני היה מגיע אדום על זה שהוא הכה את טל חן ועוד חבר הנהלה של הפועל. משחק עלוב של מכבי ומשחק אדיר של הפועל אחרי כל כך הרבה זמן על הקרשים. גול מדהים של דואני ובעיטה חופשית מהסרטים של טועמה. יאללה הפועל!!!!!

gurke

New member
מכבי נמני XDDD

ותקשיב, הקובי מוסא הזה.. אני לא אתפלא אם אוהדים של הפועל ירדפו אותו כל החיים שלו..כמו את איתן טייב. פשוט בן זונה.

זונע

New member
אבל השם שלו תקוע

"סרטן, סרטן, סרטן בראש של מוסא..." נשמע דבילי

Octavarium

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גור המאפיונר... מי יישמע זו הבעיה באוהדי הפועל... אתם רק מדברים... כל הזמן "נכניס להם נכניס להם" בינתיים הפצועים היחידים מהיום הם אוהדים שלכם

NYMets Man

New member
ואתם מה? מרביצים לאוהדים בני 16 ../images/Emo13.gif

איזה גברים אתם

NYMets Man

New member
סבבה נו

אולי גור לא מאפיונר והוא לא ירצח אף אחד אבל מותר לו הקבוצה שלו ניצחה 3-0 בדרבי :)

Octavarium

New member
1-1 השנה...

ובניגוד אליכם.. אנחנו באמת שיחקנו הרבה יותר טוב ממכם בדרבי שניצחנו

Octavarium

New member
הדרבי שאנחנו ניצחנו

אשכרה היה מה לראות בו.. חוץ מאיזה 2 כדורים חופשיים ואיזה כדור חוזר מאיזו קרן וזהו לכל המשחק

../images/Emo45.gifנראה לי קצת שכחו מהמשחק הזה..

והאמת שאז היה משחק הרבה יותר טוב, חוץ מאבקוסיס (כרגיל), איזו חוסר ספורטיביות זה פשוט מגעיל. אז כן כן קובי מוסא בעט באוהד, אבוקסיס עדיין מגעיל לי ת'תחת.

Octavarium

New member
התוצאה לא תמיד משקפת את המשחק..

0-0 יכול לפעמים להיות יותר מעניין מ6-0 ואתה יודע את זה... אל תשחק אותה מפגר פתאום... הגולים שלנו באו ממהלכי כדורגל... היו לנו מצבים חוץ מהגולים שלנו... לא משהו שראינו היום למשל (מהצד שלכם הכוונה)

NYMets Man

New member
אני לא יודע איזה דרבי ראית...

אבל חוץ מה-20 דקות של המחצית הראשונה זה היה הפועל תל אביב נגד קונוסים צהובים שמרביצים לילדים קטנים

Octavarium

New member
להפך אולי

חוץ מה5 דקות הראשונות זה היה משחק משעמם טילים... חוץ מאיזה 5 דקות באמצע שבהם שמתם את 3 הגולים שלכם... פה נגמר המשחק...

NYMets Man

New member
כנראה ראית ליגה ספרדית או משהו...

אחרת... אוהעאהעאהעאהעאהעאהעהאאהאעהא תפסיק לבלבל ת'מוח

gurke

New member
אני מניח שעצמת עיניים

כשהיו כל העקבים וההעברות והשליחות?

למעלה