גועל נפש

SIVI50

New member
גועל נפש

עד שהיתה סדרה בלי כל הגועל נפש,הפרק הבא הולך להרוס!

בת 1986

New member
"כל הגועל נפש"????

כפרה- זאת כולה נשיקה!!! הם לא שוכבים.. וחוצמיזה- למה ציפית???? ערוץ 2!!!!!!! שיהיה להם תוכנית "נקיה?" חס וחלילה...

טוסט16

New member
הכוונה..

תראו, זה לא רק נשיקה.. יש גם תמונות שהוא פותח לה ת'כפתורים של החולצה ובפרומואים הוא ממש מתנפל לה על הצוואר.. והוא התכוון שסוף סוף הייתה סדרה של אהבה שלא כרוכה בזה, אלא אהבה אמיתית.. וזה מנפץ את האשליה של האהבה התמימה..

בת 1986

New member
נכון.. אבל-

צריך לקחת בחשבון שזאת סדרה בטלויזיה ותמיד יש את זה... גם לי זה ניפץ.. ממש רציתי שזה יימשך ככה.. אבל גם הנשיקה מוסיפה ומשנה את העלילה..

טוסט16

New member
.....

הנשיקה סבבה... רצויה!! אבל לא זה שהוא מנסה להשכיב אותה! כאן זה כבר עובר ת'גבולות.. הוא לא זוכר מי היא? לפעמים הוא פשוט מרגיז אותי שהוא לא חושב עליה קודם ועל מה שזה יעשה לה! ונשיקה יכל להיות דבר קסום, מאוד קסום בסדרה, אבל כל המוסיף גורע.. זה צריך להיות רק אחרי שהיא בטוחה שהיא רוצה אותו ומוותרת על הכל.. וזה גם לא צריך להיות באגרסביות הזאת.. לא איתה בהתחלה לפחות. כי זו בכל זאת הדמות הזאת.. וזה לא מתאים. שוב- מנפץ ת'אשליה של האהבה הטהורה והתמימה. אני לא הייתי עושה את זה ככה אן הייתי במקום יוצרי הסדרה.

בת 1986

New member
ממממ....

צריך לזכור שוב- שזאת סדרה...!! ואת צודקת לגבי הנשיקה... מה שכן- עוד לא ראינו את הפרק אז א"א עדיין להגיד דברים..

למעלה