גועל נפש!!!

גועל נפש!!!

מה הדבר הכי מגעיל שראיתם בחיים שלכם? אתמול אני ראיתי את הדבר הכי מגעיל בעולם, לדעתי, אני כמעט הקאתי מזה... אתמול הייתי במתמיד עם חברים שלי... הקיצר, השעה 5:30 אני, רותם, מרינה ויעל באות לצאת וללכת הבייתה כי מרינה ואני היינו ממש הרוסות מעייפות... יותר מדי תזוזה לערב אחד, וכל הגוף כאב לנו. יצאנו מהרחבה המרכזית ואנחנו הולכות למדרגות, אחד עומד על גרם המדרגות, בול במעבר. פתאום מתחיל להקיא עכשיו עזבו אתכם כזה להשתעל ולהקיא מפל קיא!!!!!!!!!!!!!!! כאילו בא משהו מבפנים ופשוט יצא זרם ממש ממש ממש חזק. ואז הוא הפסיק ואז הוא הקיא שוב מפל קיא ואז הוא הפסיק ואז הוא הקיא שוב מפל קיא ואז הוא הלך להקיא במקום אחר ובינתיים אנחנו מחפשות למצוא דרך לעבור, וכשהצלחנו, פתאום רותם שמה לב שהקיא מטפטף לקומה מתחת, וזה היה ממש ממש ממש ממש גועלי!!!!!!! אני כמעט הקאתי!!!! החזקתי את היד על הפה במשך כמה דקות טובות... בכל מקרה, זה היה מ-ג-ע-י-ל!!! אז מה הדבר הכי גועלי שקרה לכם?? sleep tight!! think floyd מיכל

:) זה לא מצחיק ...

גם לי זה קרה פעם אחת ... זאת לא כיף בכלל ... חוץ מזה הדבר הכי מגעיל בעולם זה קורי עכביש .. בררר .. הגדולים האלה .. אני חושב שאני יכול למות מדברים כאלה .. אני רגיש מאוד לעניין הזה של עכבישים .. אני אפילו פוחד מהם .. אם הוא מתפס עליי זה בכלל טוב .. גררררר גלעד

Oi Vey Zmir

New member
לא מגעיל, יותר מצחיק

אני חושבת ששניים מהדברים הכי מגעילים שאני זוכרת שקרו היו קודם כל- ליד הבית שלי יש מן מכולת ועוד שטויות, ביניהם קצב/דגים. אז יום אחד עברתי שם, יש שם דרך קיצור והמון חתולים (בגלל הבשר שנותנים להם) ובדיוק שם נמצאת הדלת של החנות, וגם האיזור האחורי שלה- איפה שהוא...חותך כל מיני דברים. עברתי שם ופתאום יוצא הקצב ופשוט משתין. זה לא מה שהגעיל אותי- הגעיל אותי לראות שהוא חוזר לטפל בבשר בלי לרחוץ ידיים...בכלל, בשר. דבר שני זה שהלכתי עם חברות שלי בחזרה מהביצפר, ויש שם רחוב קטן שממנו יוצאים לרחוב הראשי. אנחנו הולכות, השעה בערך 15:00 ככה שיש המון אור ורואים טוב מאוד. פתאום חברה שלי אומרת ``תראי הוא מביא ביד!!`` ואני ממש לא רואה טוב וכמובן הייתי בלי משקפיים/עדשות מגע אז חשבתי שהיא עובדת עליי. במאמץ לא קטן הצלחתי באמת לראות איש אחד (כנראה פועל) עומד מחוץ לבית פרטי, כשיש שם כזאת גדר אבן שמאחוריה עומדים הבלוני גז (בוא נגיד שהוא חשוף מאוד למי שעובר) ובאמת...עשה משהו. איכס. ועוד אחד ואז אחרון חביב- עליתי על טרמפ (...) והנהג שאל אותי ואת חברה שלי אם אכפת לנו שהוא יירד מהאוטו ויספק את עצמו...ז``א יסתכל עלינו מהחניה ויספק את עצמו. אני הייתי שפוכה לגמרי, לא שמתי לב לכלום. הקטע הוא שהוא היה מקסימום בן 20. זה לא קצת מוקדם לכזאת דרגה של חוסר סיפוק מיני? כמובן שירדנו מהאוטו אבל הוא המשיך לנסוע אחרינו וחברה שלי גם שמה לב מה הוא עושה תוך כדי נהיגה. עד פה דברים מגעילים (או מצחיקים. תלוי בגישה). (אחרון חביב-) תקרית שאמורה להיות מגעילה והייתה ממש מצחיקה, מעשה שהיה כך היה: ביום הראשון של כיתה ז` (איכשהו הזיכרון שלי תמיד הולך אחורה מדיי) היה לנו מן כינוס באולם ספורט. הנהלת השנואה שלנו (דומה למיס פיגי לדעתי) עמדה ודיברה, ובדרך היא עברה לידי. בעוד היא מחזיקה את המיקרופון ומדברת על משהו, היה פשוט הוציאה אוויר מהחלק הדרומי של הגוף, עם קולות והכל. זה היה כל כך מצחיק! יופי עכשיו אני נקרעת מצחוק אוי, ריחות מן העבר

קמיקזה

New member
איטלקים ושאר חיות.... :p

יו, הזכרת לי משהו היתה פעם בעיתון כתבה כזו קטנה על זה שאיטלקים לא רוחצים ידים אחרי שהם משתינים, אז אם עד עכשיו תהיתם למה לפיצה איטלקית יש טעם כל כך יחודי... בתאבון

סופרמן18

New member
בכיתה ו...

היינו בטיול שנתי ואיזה ילד אחד חרבן במכנסיים התחילו להצמד לו לתחת וזה היה כל כך מגעיל כמעט הקאתי... והוא היה נורא מסכן כי כולם צחקו עליו אחרי זה(אני לא צחקתי!) אה וטעמתם פעם טקילה עם מיץ ענבים? זה הכי גועל נפש שיכול להיות. ואני חייב למצוא סיום להודעות שלי יש לכם רעיונות?

luka

New member
אתמול בהשרדות

מישהו ראה? ראיתם מה הם אכלו?, אאאיייכככ זה היה דוחה!! אני בחיים לא הייתי יכולה לאכול את זה.

12lior

New member
הישרדות..

אפילו אם היו נותנים לי 2 מיליון דולר לא הייתי אוכלת מה שהם אוכלים..דוחה!!!

סופרמן18

New member
איזה שטויות...

בשביל 2 מליון דולר היית אוכלת את כל מה שהם אכלו אומרת תודה ושואלת אם נשאר עוד קצת...

pixie

New member
כנל

כל העניין של לאכול חרקים הוא פסיכולוגי יש תרביות בהם זה נורא מקובל -פשוט אותנו חינכו אחרת מצד שני חינכו אותנו ש2 מליון זה הרבה כסף וזה עולה על זה לפחות בסולם הערכים/נורמות שלי... כמובן שהבחורה שלא אכלה מטעמי מצפון-ישר כח אבל דגים הם גם חיים-חיות לא?

12lior

New member
אתה שפוי?

לאכול חרגו`קים ואת כל אלף התולעים שיש שם??? איכסססס...דוחה! אני ישלם לך 2 מיליון דולר כדי לראות אותך אוכל גוק...

12lior

New member
אתה שפוי?

לאכול חרגו`קים ואת כל אלף התולעים שיש שם??? איכסססס...דוחה! אני ישלם לך 2 מיליון דולר כדי לראות אותך אוכל גוק...

סופרמן18

New member
אני ממש לא מבין אותך...

מה זה רגע אחד של סבל(ואולי זה בכלל טעים?) לעומת חיים שלמים של נוחות? חוץ מזה למה זה כל כך מגעיל אותך? דגים זה יותר טוב?

cher2

New member
גם אני חושב כך

היי מה המצב ? שמי אורן , ואם חשבת שאני בת בגלל שרשום cher אז טעית . לא משנה . גם אני חושב כמוך , זה מגעיל לאכול , את כל הזבל שהם אכלו ממש מגעיל!! איכס . בקיצור לפי דעתי הסדרה הייתה יפה ,אבל עכשיו זה כבר משעמם בקיצור הם חוזרים על אותו דבר , במשחקים שונים , ובמקום אחר . זה כבר לא מעניין !!! בקיצור אם אתה רוצה לענות ,אני ישמח , ואם אתה רוצה את יכולה לרשום לי בהוט מייל . איפה את גרה ? אם אפשר לשאול<? אני גר בבת-ים בת כמה? אני בכיתה ט` אז את בטח יודעת בן כמה אני

dominik

New member
``אוכל, קדימה אוכל!``

לא יודעת מה איתך, אותי הפרק הזה לימד הרבה דברים חשובים. ואני אחלוק אתכם את מסקונותיי מרחיקות הלכת: 1. בנים יוכלו הכל. 2. בנות יוכלו הכל, אבל רק אם זה משתלם להם היטב (ראה סעיף 2 מיליון דולר). 3. בנות עם עקרונות (צמחוניות, הומניות, בעלות קיבה רגישה) יוכלו הכל, ואחר כך יקיאו. 4. בנים עם עקרונות (אגו, אגו, אגו) יוכלו הכל, אבל יתבאסו מאוד אם במקום מעי הזחל המצופים הם יקבלו רק חטיף שוקולד. 5. מעניין כמה שילמו לזחלים ולג`וקים למיניהם על הופעתם החד פעמית. זה הכל להפעם, המשיכו לראות תוכניות אמריקניות מפגרות, הם יעשירי את עולמכם לאין שיעור. טרליטרילי אני הולכת למות אבל על זה אני אכתוב הודעה נפרדת דום

luka

New member
לא בדיוק

אני צמחונית ולא הייתי אוכלת כלום רק את התפוח והשוקלד... חוץ מזה לא הייץי נוגעת בכלום!!!, גם לא בשביל שתי מיליון דולר, ולא בגלל שאני צמחונית אלא בגלל שזה דוחה!!! בבבעעע. הסעיף השלישי נכון לחלוטין

12lior

New member
ממש לא!!!!

אפילו חצי גו` לא הייתי אוכלת גם אם היית נותן לי 2 מיליון דולר...איכססס אולי אתם,הבנים,אבל אנחנו??? אנחנו לא עושות הכל למען הכסף!

flowr..

New member
אוי, זה מזכיר לי

את הטיולים השנתיים של כתה ו` ו-ז`... בכיתה ז` זה היה הכי נורא, כל האוטובוס היה מלא בקיא, ילד אחד הקיא לתוך הפח, ילד אחר לתוך שקית אבל הכל נשפך החוצה, ובסוף המסע כל הרצפה של האוטובוס הייתה מלאה בקיא והילדים היו צריכים ללכת עם הרגליים בצדדים בשביל לעבור בלי ליגוע עם הרגליים בקיא. וחוץ מזה, הדבר הכי מגעיל שראיתי, היה אתר אחד, שאחד מהצ`ט נתן לי בחופש הגדול (סלאש, אם אתה קורא את זה, לא סלחתי לך על זה!!!), האתר הזה גם פורסם כאן לפני חודש בערך, אבל לטובתכם אני לא כותבת את השם של האתר, כדי שלא תיכנסו ותגרמו לעצמכם טראומות. האתר הזה מלא בתמונות של אנשים מתים, אבל הצורות הכי נוראות של המוות, יש תמונה של אישה בת 80 שנפגעה בתאונה והמוח שלה נשפך החוצה, יש תמונה של איש שיושב במכונית עם ראש כרות, ובקיצור, הרבה דברים כאלו שאתם לא רוצים לראות. זה באמת אתר שאני אף פעם לא אוכל לשכוח.

למעלה