גועל נפש!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
גועל נפש!!!!!!!!!

רציתי לציין משהו... בתור מנהל הפורום הזה אני מחפש כמה שיותר דרכים לפרסם אותו בכל מיני אתרים ומקומות באינטרנט. אז אמרתי לעצמי אולי אני אלך לבדוק מה אומרים בערוץ שש על דרגון בול זי. כל כך הרבה שטויות מזמן לא קראתי... יש המון טעויות. המון מידע שגוי, ואף אחד לא טורח לתקן כלום. אני לא חושב שמישהו מבין שם אפילו חצי דבר. כלום... קראו לכוכב הסיינס בשם "כוכב סאייה" ולאלה שחיו עם הסיינס בשכנות קראו :"בני שבט הסאייה הטכנולוגים" ולא טספוריג´ין. אני כל כך כועס... הם אומרים שאוזרו הוא שלב שברגע שהפכת לסופר סיין הוא לא משמעותי... איזה שטויות!! אם סיין הופך לאוזרו כשהוא סופר סיין הוא הרי יהפוך לגולדן אוזרו ועוצמתו תוכפל פי 100.!!!! פי 100!!!!! וזה לא משמעותי?! איפה הם חיים????? אוף זה כל כך מעצבן אותי....

Dark_Ninja

New member
האמת

הקטע עם הקוף המוזהב זה רק ב dbgt שנעשה על ידי האולפנים ולא על ידי טוריאמה, אצל טוריאמה הקוף באמת לא היה חשוב ברגע שאתה סופר סיין, אז תלוי אם אתה מקבל את dbgt כההמשך האמיתי, אני ממש לא, סתם רצו לעשות עוד כסף, אמנם יש סוף יפה וקרבות טובים, אבל שום דבר משם לא של טוריאמה, זה כמו שאת הפיקים שלך נחשיב כאמת, אז אי אפשר ממש להגיד שהם טעו בפורום של ערוץ הילידים, ולא שהם צדקו, כי אין לזה יחוס בסידרה המקורית

king kazabubu

New member
לא נכון...

תחשוב שלא משנה מה רמת הכוח שלך ברגע שאתה אוזרו הרמה שלך גדלה פי 10 אז בוא נגיד שלוג´יטה יש זנב עכשיו ולגוקו אין לגוקו יש עוצמה של 2 מליון ווג´יטה רק מליון עכשיו גוקו הופך לסופר סיין ומכפיל את העוצמה שלו ל4 מליון ווג´יטה הופך לאוזרו ומגיע לעוצמה של 10 מליון.... אז מי יותר חזק?

Dark_Ninja

New member
לא חושב

מי אמר שבכלל אפשר להפוף לקוף שאתה סופר סיין? חוץ מב DBGT לא ראיתי את זה בשום מקום, אם זה היה ככה למה לא השתמשו בזה מקודם?, בדראגון בול המקורי שכחו מהקוף הגדול אחרי הסופר סיין, וכל הקטע הזה של מכפיל פי עשר מכפיל פי 2, זה לא זה, סופר סיין לא חייב להכפיל בדיוק ב2 זה משתנה לפי הרגשות ועוד כל מיני דברים.

king kazabubu

New member
מסכים...

התיאוריה אומרת שאם יש לך זנב אתה לא מסוגל להשתנות לסופר סיין בכלל... ועובדה שכל הסופר סיינס הם חסרי זנב... והקטע של ההכפלה עובדת לשני הכיוונים. אם בתור קוף הוא יתעצבן אז זה יכפיל יותר מפי 10. אותו דבר עם הסיינס.... זה ויכוח שאף אחד לא ינצח כי אין הוכחה

Dark_Ninja

New member
נו בדיוק זה מה שאני אומר :)

אי אפשר לדעת כי זה לא היה אף פעם, לפי dbgt אתה צודק! אבל אני לא מקבל את dbgt כההמשך האמיתי זהה כל =)

king kazabubu

New member
גם אני לא מקבל את זה...

אגב קראתי היום פיק של DBAF זה היה גרוע.. לא אהבתי...

Gohan

New member
נכון!!!

שימאטההה ><! גם אני קראתי!! מה זה סיאנים טכנולוגיים?! גאד, מחדירים את זה למוחות של ילדים קטנים, ואחרי זה הם יחשבו שזה מה שנכון!! זה כ"כ נורא!!

G0nz0

New member
../images/Emo58.gif באמת?

אם אתם תזכרו, בפרק שגוקו מגיע לנמק מקיטה נדהם מרמת הכוח האנרגטית שלו וחושב שהוא הסופר סאיאן האגדי, ואז שהוא מסביר על זה הוא אומר שלפני אלף שנה הסופר סאיאן יכל להיות סופר סאיאן רק כשהוא במצב של אוזרו, הנה הוכחה שלא צריך את הזנב כדי להפוך לסופר סאיאן, וגם ש גולדן אזרו זה המצאה של טוריאמה, ורואים אחד ברקע האם אני צודק?

G0nz0

New member
חי חי

יא טמבל כתבתי את זה בכוונה לא שמת לב שגם כתבתי רמת כוח אנרגטית? ורשמתי חבר´ה For God´s Sake!!!

king kazabubu

New member
וואלה!!!! ../images/Emo58.gif

איך אני לא חשבתי על זה... אתה צודק.... לסופר סיין האגדי שהיה לפני 1000 שנים היה כל כך הרבה כח שהגוף שלו לא יכל היה להחזיק את כל העוצמה ולכן הוא היה אוזרו תמיד. עד שזה הגיע למצב שהוא הרס את הגוף של עצמו. ובאמת האוזרו היה זהוב. כל הכבוד!!

למעלה