גועל נפש של בן אדם

SupeRonit

New member
אימלה

הכי הפחיד שראיתי שהוא ראשון לציון כאילו העיר שלנו היא לא אותה חממה מוגנת שחשבתי שהיא וזה לא נאיביות,אלא התפכחות..כי אני חושבת שאת כולנו גידלו (או לפחות ניסו) בחממה-צמר גפן.. ותמיד חשבתי שאני מוגנת פה בעיר- אולי מנגנון הגנה אולי באמת נאיביות
ואחרי שראיתי שהוא מראשון-לא יכולתי להמשיך לקרוא יותר (לנפץ את הבועה??),לכן לא התייחסתי לכתבה

PinkViolet

New member
העיר שלנו ..

היא הדבר הכי רחוק מחממה מוגנת.. אני לודעת בת כמה את, אבל כנראה את לא מודעת למה שקורה ברחובות.. כמו רוב האנשים וזה עצוב =/ כי פעם זה היה שונה

SupeRonit

New member
כנראה שלא היית פה א-ת-מ-ו-ל

שחגגו לי יום-הולדת 18.. ואני כן יודעת מה קורה ברחובות עכשיו כי כמו שכבר התפכחתי-אבל פעם זה היה אחרת (ולא רק בעיר שלנו) פעם היה בטוח לשחק בחצר-בלי שפדופיל יחטוף אותך פעם היה בטוח לעצור בצומת-בלי שהומלס ידפוק על חלונך פעם היה בטוח לקנות בסופר-בלי לפחד שירמו אותך בעודף פעם היה בטוח לחזור ברגל מחברה-בלי לבקש מאבא שילווה אותך פעם היה בטוח לנסוע באוטובוסים/להסתובב בקניון-בידיעה שאת חוזרת הביתה שלמה ובריאה פעם פעם פעם-ועדיין זה אותו עולם זה מספיק מודע
(נ.ב:נכתב בכאב רב)

PinkViolet

New member
נראה לי שהפסיק לכאוב לי

והתחלתי להתרגל.. עד כמה שזה עצוב =/

SupeRonit

New member
את כל כך צודקת

שגרת הפיגועים-מונח טראגי של מציאות טראגית לא פחות.. ואיך ילדה בת 14 התפכחה יותר מהר ממני
כנראה שהיום ההתפכחות היא יותר מהירה,כמו כל שאר תהליך ההתבגרות והידע.(
פתאום הרגשתי זקנה,רגל אחת בחוץ_אני כבר בת 18 |בהההההההההההההההההההההההההההההה|)

SupeRonit

New member
עוד דוגמא-והפעם על בשרי

את אופניי היקרות,שאכלנו הרבה בוץ יחד (משחק מילים שכזה)-גנבו מתחנת הרכבת "ראשונים"..לא טרחנו אפילו להגיש תלונה

PinkViolet

New member
כבר אין טעם להגיד תלונה..

אם כל אחד היה מגיש תלונה על כל פלאפון/כסף/וואטאבר.. גם כל היחידות של המשטרה לא היו מצליחות להתלבש על התלונות =/ ו..כן.. לצערי גם ילדים הרבה יותר קטנים ממני כבר לא רק מודעים, אלא חוו על בשרם דברים יותר קשים ממני וממך. וכנראה שהייתי צריכה להיות מודעת מהר, כי גם על חברה שלי עברה תקופה לא הכי נעימה. ואני לא מדברת רק על שיגרה של פיגועים, כי זה בכל הארץ.. מה שמיוחד בראשון זה שפעם זה היה מקום שקט.. ההורים שלי סיפרו לי שכל הצעירים באו להתיישב פה וכל זה ועכשיו?? פחחח.. הכי רחוק מזה בעולם. ד"א - שכחתי להגיד לך מזלטוב :) מצטערת

SupeRonit

New member
תפסיקי.את כל כך בוגרת

הכתיבה שלך כל כך רצינית.. תמיד אומרים את זה עליי-ופתאום אני בצד השני של המתרס:הצד המתפלא והמתפעל

SupeRonit

New member
תותחית

אני תמיד אוהבת לכתוב את ה:דיי-תפסיקו-נו טוב תמישכו-מספיק ואף פעם לא יודעת איך-יצא לך מגניב איפה את לומדת
את חדשה פה (הסקתי לפי זה שלא היית פה אתמול ב"חגיגה")

PinkViolet

New member
../images/Emo140.gif

אני לומדת באחרון הבילויים ו..כע אני די חדשה אפשר להגיד :)

SupeRonit

New member
וזאת הייתה מחמאה

למרות שלא כולם היו רואים את זה כאחת-תכף יצוצו כל הציניים שיגידו שזה לא שווה להיות בוגר (ובלה בלה בלה בלה בלה מי זאת בלה איפה דפנה) ו
על הברכות

PinkViolet

New member
תשמעי..

שווה להיות בוגר אם מבחינה נפשית (וחיצונית כמובן) אתה עדיין צעיר!! :) אני רוצה לראות מישהו שיערער על זה..

cobainos

New member
שטויות רונית

פעם לא קראת\ראית\שמעת חדשות זה הכל. זה ככה היה תמיד בכל הארץ אין הרבה אנשים כאלה אז לרוב האוכלוסיה זה לא קורה,אבל תמיד יש סוטים\פושעים...זה טיבם של בני אדם וראשון זאת לא עיר מיוחד כמו שעם ישראל הוא לא עם סגולה.

חןשסק

New member
איכ איכ איכ!!

איזה מגעיל. ולצערינו לא חסרים אנשים ומקרים כאלה...

cobainos

New member
גניתוצ'קה..

אין פה לאנשים בעיות עם שירשורים חדשים...אלא אם כן את פותחת מאה ביום בשביל באמת שטויות אבל זה לא כזה נורא

למעלה