ג'וני מ.

ciccio

New member
ג'וני מ.

לאן נעלמת? כבר שני עמודים שלא רואים את החיפושית שלך
נרשמה אזעקה קלה... מה קלה... נעלם לי הדיסק של המיצ'ל וזה היה בכלל שחיפשתי את פיונה אפל שגם בינתים נעדרת...(אתה יודע אוספי נשים לא קונבנציונליות) תודה לאלילי הפס הרחב וחזר אלי "קורט אנד ספארק" המשובח משובח משובח אה עודדי... איך שכחנו את ג'וני גם קנוקית

odedee

New member
forse parla italiano in ebraico???

לא הבנתי אף מלה. מי זו פיונה אפל? מה זה קורט אנד ספארק? ומיהי קנוקית? כל זאת, בפרק הבא, של SOAP.

ciccio

New member
חזרת מהחופש אה?

previusly on LA Law temper temper fiona apple זמרת אמריקאית צעירה ומרדנית, נו בערך, יש לה שני אלבומים יפים. court and spark בעיני האלבום הכי יפה של joni mitchell שבהקשר לשירשור קודם היא עוד יצוא מאוד מוצלח מקנדה (אם אני לא טועה) ואל תביא לי ב Lei בבקשה

odedee

New member
כן, ואני כבר מריח את סוף החופש ../images/Emo10.gif

מה זה הקנוקית? סליחה על ה-lei, האיטלקית שלי מחלידה.

odedee

New member
אה.

שכחתי כבר את ה-Canucks
כשביקרתי בקנדה אנשים לא הבינו איך יתכן שיש מישהו שלא מכיר את הקנוקס
ואני כמובן לא מכיר את הקבוצה, לא יודע מה זה הוקי, לא יודע מה זה קרח...

ciccio

New member
למה?

הקנוקים זה כאילו הקבוצת הוקי קרח שלהם? טוב לדעת זה כמו שהקבוצות האיטלקיות בספורט הם אדזורי? AZZURI

odedee

New member
נו ודאי

הם גאוות ונקובר! אני כמובן אדיש לענין לחלוטין, כמו לרוב מה שקשור בספורט. כמובן, אם הם חתיכים זה כבר משהו אחר

ro99

New member
ומה עם Blue? או...

Don Juan's reckless daughter? ורק רציתי להוסיף שג'וני היא אחת ויחידה. יש גם אחרות טובות, אבל היא ממש בשמיים והן מתחילות קצת יותר נמוך. ג'וני היא אגדית. כפי שלורן בקאל התעצבנה כששאלו אותה איך זה לעבוד עם "אגדה" כמו ניקול קידמן: יש להן עוד דרך ארוכה לעבור לפני שיהפכו לאגדה...

ciccio

New member
אבל אמרתי הכי

לא אמרתי ששכחתי את BLUE או את FOR THE ROSES לורן בקול סופר קולית... YOU KNOW HOW TO WHISTLE? YOU JUST PUT YOUR LIPS TOGETHER AND BLOW את קידמן צריך להוצא לתקופת צינון באיזה אי נידח, לא יכול כבר לראות אותה

Joni M

New member
Funny ../images/Emo15.gif

I'm still here though not as often as I used to. Thanx for your concern My Hebrew stickers are falling off and I can hardly write in Hebrew. If everything goes right then I'll be writing from a new state soon, but right now my life is in a bit of a mess, and that is why I didn't write By the way, I was just playing some of Joni's songs on my guitar before I went online (Chelsea Morning) . Oh, and I like Fiona too, she's cool. How is everybody doing? Happy new year

ciccio

New member
אני קקי על ה ../images/Emo168.gif

ומכיר רק שיר אחד, בטח כבר שכחתי... של קרלה ברוני... קרלה קרלה קרלה... גם יפה, גם אופה, גם יורשת של אימפרית צמיגים איטלקית.

d o z o

New member
רציתי רק לאזן קצת .....

ולציין לטובה כמה בחורים שאולי הם לא ברמה של ג'וני אבל הם בהחלט משובחים peter yoan john mayer orland oye אני ניגש לבדוק את קרלה ברוני

למעלה