ג'וני מגיש את הפרס

adi2121

New member
אני יודעתתתתתתת

זה כמו שהראו באי !!! בתוכנית של אלה שיוצאיפ מהארון !! הוא זה שיראה איתה באירועים פומביים שלא ידעו שהיא לסבית

WallFlower

New member
פאק! אני חושבת שנרדמתי!

הדבר האחרון שאני זוכרת זה את סטאר ג'ונס מדברת עם בחורה ממש מכוערת שקוראים לה פינולה או משהו... אח"כ התעוררתי בגלל רעמים ממש חזקים תמונות מעולות! הוא נראה כלכך טוב! וגם ממש אחר...אני בעד הארכת השיער!

כןןןןןןןןן שיאריך אותו!!!

כמו שלכריס היה! רק שלג'וני יש שער גלי שזה אפילו יותר טוב מתילתולים אני לא ראיתי את השטיח האדום בגלל הבנזונה שישב בסלון שלי :(

גברת דפ

New member
לא הייתה לי סבלנות ;-;

אני נשבעת שאני יראה את זה!!!! נישבעת!!!! ואז אני יתחרמן על הטלוזיה שלי כל פעם שיראו את ג'וני :]

ורד דפ

New member
אוחחחחחחחחחחחחח

הוא כ"כ מהמם!!!!!!!!!!!!!!! אני לא עומדת בזה.... שידרו את כל הטקס איפשהו? אני כ"כ חייבת לראות את זה!!!! מדהים
וונסה לא נראית כ"כ נורא... לפחות כאן היא לא דומה לעוגת חתונה (אהמ אהמ אוסקר אהמ אהמ שנה שעברה). תודה ניקול, אין עלייך

תודה רבה על התמונות את פשוט גדולה!

תגידו, זה לא נראה קצת כאילו לוונסה אין חיים? ז'תומרת, מה היא נגררת אחרי חבר שלה לכל מקום? אין לה איזה קריירה משל עצמה לדחוף איזה שיר מאוס בצרפתית להלקיט או משהו? שהיא צריכה להדחף לכל פריים שמישהו מצלם את ג'וני ?(את ג'וני, אני מדגישה, לא אותה) הבנווווו שאת עם הגבר הכי שווה ביקום. קלטנו.אוף. גאאאד. אלוהים אני אכולת קנאה. זה לא הגיוני.

ורד דפ

New member
חחחחחחח

אני חושבת שאם הייתי היא הייתי עושה בדיוק אותו דבר. טוב, לא חושבת-בטוחה.

כמה שאני אוהבת אותו

בן אדם לא יכול להיות כל החיים בן לוויה של מישהו אחר הוא צריך שתהיה לו אישיות משלו וקריירה משלו וחיים משלו. לפי מה שאני רואה היא דיי השפוטה שלו (שזה מובן) אבל זה עדיין לא בסדר. אני הייתי נותנת לי ולו קצת חופש (אבל לSAG הייתי באה רק בגלל שהוא מה מדהים P-:)

Runaway Train

New member
רואים שאת שונאת אותה,שזה יפה.אבל

היא דיי חייבת לבוא איתו,בת זוג וזה..הוא לא ילך לבד:/ למרות שהוא יכול להביא את אמא או משו:) קייייייצר,הוא גם 'אוהב' אותה..(תהרגי אותי אני לא יודעת למה,קורה) אבל את צודקת

יישדרו את זה שוב?

כרגע ראיתי "חדשות ערוץ הבידור" זה הפרק של היום והם אמרו "מחר יתקיים הטקס" זאת אומרת שהפרק שודר אצלהם לפני יומיים, קיצר מחר תהיה הסקירה ב"חדשות ערוץ הבידור" אבל מתי לעזאזל היה "על השטיח האדום"?? עברתי תוכנית תוכנית תקציר תקציר...אוףףף איך פספסתי?! אם יש שוב, תרשמו בבקשה!! ותודה על התמונות, הוא כזה שווווה!! חח שמתי תמונה אחת ברקע ועכשיו אני לא עוזבת אותו!! חח תודה ניקול. צ'אוו

adi2121

New member
אני הייתי אומרת לו ללכת לבד

אבל באה לאוסקר ודואגת שיצלמו אותנו הרבה פאפרצי :p

למעלה