ג'וני דפ

ג'וני דפ

אוקי תקשיבו, זה פשוט סרט מ-ד-ה-י-ם-!-!-!-!-... מדהים, מדהים!!!! אף פעם לא ראיתי כזה סרט דמיוני וכיפי... רק שלא הבנתי את הסוף עם וויליאס טרנר והאור הירוק הזה... אז מי שראתה והבינה, שתחזיר תשובה בבקשה!

BRITNEY MY STAR

New member
צודקת:)

סתם אני קוראת פה,גמני ראיתי שודדי הקארייבים היום [יש לי מחלה לזה] אומייגאד..לא היה ולא יהיה סרט כזה
זה פשוט סרט.. א ל ו ה י מצחיק,מרגש,סוחף,עצוב): הסרט הכי טוב בסדרה לדעתי..הבמאי ידע להוציא ממנו את ההכי טוב,ולעשות מעין "פרידה" מעולה.. אני כ"כ רוצה סרט רביעי
דיי איך אפשר לעשות סוף לדבר המדהים הזה?!זה לא נקלט.. וג'וני כמו תמיד מדהים
חחחח קרע אותי ברמות..הוא פשוט מעולה

BRITNEY MY STAR

New member
חיחי כע מקורה?P=

ואתם רציניים?בהשוואה לשני הסרטים הסרט הראשון חלש מאוד הוא אומנם יפה,אבל אני מעדיפה את שני הסרטים האלה..יותר התקדמות ועלילה מעניינת

הוצאת לי את המילים מהפעה והאור הירוק הזה

זה יעני השירה שלו משהו קסום כזה חח זה מחזיר אותו לסירה ניראלי ומהלים את השיר למי שרואה ובלה ובלה חחח

צודקת במיליון אחוז...=] ../images/Emo66.gif

הסרט הכי טוב שראיתי בכל החיים שלי.=]

nitzan s

New member
בנות להיזהר עם הספוילרים

תרשמו בהודעות שזה
כי יש בנות שעוד לא ראו את הסרט... וזה באמת סרט מדהים!!!

tali44

New member
../images/Emo207.gifמה, רק אני לא חושבת שזה הסרט הכי טוב

מהטריווילגיה? כאליו היה יפה והכל, (האמת שרק החצי שעה אחרונה עשתה לי את זה פלוס קטעים טובים מההתחלה עד למערבולת). אבל לא היה כמעט זמן מסך לג'וני והוא היה שם ממש ממש חסר,זה לא היה מצחיק כמו הקודמים, לא היו בו הרבה תחכים, היה בו הרבה עסקים ומו"מ לא מובנים כל כך. ואני ממש ממש ממש ציפיתי אבל בצורה כלשהיא הסרט אכזב. (כמובן אני לא אומרת שלא היה יפה ומצחיק, אבל לא מספיק.) אבל לפי דעתי משכו את הסרט יותר מדי ולא נתנו לג'וני להשתעשע עם ג'ק ספארו, ובינתיים היו כל מני רוזנים(לא יודעת איך לקרוא להם) ודברים משעממים. ונראה לי שאני צריכה לראות את הסרט עוד פעם, כדי להבין יותר את ההתחלה ומה קרה שם ואת הדברים המצחיקים...

LizStar

New member
הוצאאת לי ת'מילים מהפה :X

זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לכולם... גמאותי הוא איכזב קצת..עם כל הכבוד שזה הסרט האחרון[לפי מה שאומרים..נו] יכלו לתת לג'וני קצת יותר זמן מסך-כי בתכלס הוא ה-דמות הראשית...וכולם רצו להציל אותו
אבל למרות הכל.. הרוב הקטעים היו ממש יפים ומחיקים,כמובן[ג'ונייייייי
] בשבילי,הסרט הראשון הוא עדיין דה בסט....
היום אני הולכת לראות עוד פעם..כדי להבין הכל...אולי סתם לא הבנתי..אבל אני מסכימה איתך בכל מה שאמרת

HakunaMatata15

New member
את לא היחידה שחושבת ככה...

לפי דעתי, הסרט הראשון הוא הכי טוב אין מה לעשות..יש בו את הבדיחות הכי טובות, האקשן הכי טוב והטוויסטים הכי טובים. בסרט השני הם ניסו להתעלות על ההצלחה של הסרט הראשון ולפי דעתי יצא להם עמוס מדי... חוצמיזה שבסרט הראשון היה המון זמן מסך לג'וני (כי יחסית לא היו הרבה דמויות) ובסרט השני והשלישי היו יותר מדי מה שיצר מצב שיש פחות זמן לג'וני... אצלי הסרט השלישי נמצא במקום שני כי הוא ממש טוב (האפקטים,הבדיחות והפיצול אישיות של ג'וני) ובסופו של דבר העניינים נפתרים אבל כמו שאמרו כאן, הסוף של השלישי די תקוע כי הוא מחזיר לנקודת ההתחלה וכמה שזה נשמע קיטשי הייתי מעדיפה לראות את ויל ואליזבת ביחד... ולעומת זאת בחלק השני הם השאירו יותר מדי דברים פתוחים (כדי ליצור מתח לשלישי...).... ולכן,אני הכי פחות אוהבת אותו שמשלושתם (חוצמיזה שאין את ברבוסה שם) בקיצור , אין על הסרט הראשון

LizStar

New member
אהא..

בתכלס..ברבוסה מלך
חה חה חה :p שודדי הקאריביים:קללת הפנינה השחורה-רולז /m\

Adi 7

New member
האמת ><

לא אהבתי כל כך את הסרט. ציפיתי להרבה יותר. נכון שהתפאורה והאפקטים מדהימים, ונכון שג'וני ש-ו-ל-ט (משחק מצויין, ונראה מעולה).. אבל הסרט ארוך ומעייף. התאכזבתי קצת.

למעלה