ג'וני בשער של ראש 1 !!!

limee

New member
ג'וני בשער של ראש 1 !!!

השבוע ג'וני מככב בשער של ראש 1 לכבוד צאת הסרט!!! חובה לקנות!

shira the star

New member
סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל..........

ג'וני בכריכה של "ראש 1" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כוסון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אפילו ראיון קצר איתו (אין לי אבל לחברה שלי יש והיא הראתה ואני צעקתי לקולי קולות !!!!

LizStar

New member
חחח

המקרה ישלי מנוי..היום בבוקר כשפתחתי ת'עיתון ככ' שמחתי...רציני. זה עשה לי ת'יום
[תשימו
שיש גם פרסומת של שה"ק בעיתון...פרסומת יפה שכבר תלויה על הקיר שלי
] LOL

shira the star

New member
דבר ראשון אני לא ידעתי שכבר רשמו ודבר שני

כמה גרף הסרט תיבה של איש מת ??????? דחוף דחוף דחוף תענו לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

G a L D a V i D

New member
כןן והייתה עליו ועל שה"ק כתבה שלמה D: !

וגם במעריב היו עליו כמה כתבות אספתי מלא משני העיתונים האלה D: וגם היו את הפרסומות של שה"ק גם במעריב וגם בראש 1 אז גם אותם לקחתי XD ויש לי עוד אחת ענקית מידיעות אחרונות שגמאני תליתי אותה בחדר XD

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif XD כן..

היום בבוקר באמצע שהתלבשתי פתאום אני קולטת את ג'ק על השער.. עזבתי הכל והתחלתי לחרוש על הכתבה ולנשק את התמונות
(אורלנדו בלום - יאק) XD היום הלכתי לחברה שלי.. אז אנחנו כזה נוסעות באוטובוס.. פתאום אני קולטת תמונה ענקית של ג'וני על דבר כזה [מאוד מפורט
] ואני כזה אומרת "יאואו עדיי!!! תראי! בואי נרד לשבור את זה!... צריך להוציא את התמונה!"

HakunaMatata15

New member
יאיאיי קניתי ת'עיתון

חחח אמא שלי שלחה אותי למכולת ובדרך קניתי משהו גם בשבילי
ד''א שמת לב שבסרט הזה שמים את ג'וני במרכז העיניינים, רק אותו מראיינים וששמו כרזות של שה''ק על שלטים יש רק תמונה שלו או של הגולוגולת (ובסרט הקודם שמו גם תמונות של אורלנדו וקיירה...)

זה היה ברור..כי כל הסרט סובב סביב קפטן ג'ק.=]

הרי בסרט השלישי אליזבת' ווויל מנסי להחזיר אותו...
וד"א - באמת יהיה מעולה אם תוכלי לסרוק את העיתון! אני ממש רוצה לקרוא את הכתבה אבל אין לי אפשרות לקנות...=[

למעלה