גונודלס

א ו ר ה1

New member
גונודלס

הי. האם מישהו ביקר במסעדת גו נודלס באבן גבירול? מבקשת ביקורת אם יש. מתאים לחבורה מעורבת של טבעונים ואוכלי בשר? תודה

l coyote l

New member
כן. יש שם הרבה אופציות טבעוניות

מאחר שיש הרבה סוגי נודלס מעבר לאטריות ביצים (אטריות אורז, שעועית, חיטה מלאה) והרבה אפשרויות לרטבים. מה שכן, זו לא ממש מסעדה אלא פאסט פוד, ורמת האוכל בהתאם [בעעע]. רק כשממש רעבים ואין מקום אחר שפתוח.

l coyote l

New member
זה נורא

אם אתה שוכח לבקש שלא ישימו לך טופו כי שכחת שהם לא עושים את הטופו כמו שצריך
באמת, עם כל חוסר הבררנות שלי, חייבים להיות במנצ'יז עצבני כדי לאכול שם.

ועוד מצד שני אחד

זה שאין שם כלי אוכל ממש אלא כלים חד פעמיים בלבד, מה שהופך כל ארוחה שם, אפילו אם הרכיבים טבעוניים, להעמסת פסולת שבסופו של דבר תפגע קודם כל בבעלי חיים ובבתי הגידול שלהם... נכון שהרבה פעולות אנושיות יוצרות פסולת, וגם לפעמים יותר קשה להמנע. ובכל זאת, יש לדעתי משהו מאד לא מכבד במסעדה שמבוססת על יצור פסולת מאסיבי בכל פעם שהיא מתפקדת... באפן אישי לא אכלתי שם למרות שכמה פעמים רציתי, אני לא חושבת שזה נכנס מבחינתי להגדרה של טבעונות. אמנם אין רכיבים מהחי אבל יש הרבה חוסר כבוד וניצול...

א ו ר ה1

New member
בקיצור...

לאור כל האמור לעיל החלטתי להדיר רגלי מהמקום. יש לכם רעיונות אחרים מלבד בודהה בורגר? מקום שיתאים גם ללא טבעונים. ? ותודה לעונים

Rock Solid

New member
כמה הודעות למטה בדף הזה

ענו - טעם החיים אין סיבה שאוכלי בשר לא יהנו מאוכל טבעוני. אני מכיר כמה אוכלי בשר שאכלו בבודהה בורגרס והאוכל היה טעים לכולם...

ואני חשבתי שאת מדברת על גונדולס

בדקת למון גראס? יש להם פתאי- אטריות אורז ומנות טבעוניות כמו ירקות מוקפצים וגם אגרול, סלט טופו וכאלה

האלזה

New member
שימי לב שלא ישימו לך קשקושי ביצה בפנים

זה קורה להם בעיקר כשאין בתפריט מנה טבעונית ומבקשים "כזה בלי ביצה". הם עובדים על אוטומט...

למעלה