גונבר

• פותח הנושא nmnm2
  • פורסם בתאריך

nmnm2

New member
גונבר

מה שלומכם דייגים מזג האויר לא מאפשר לצאת לדוג אבל חבר של אבא שלי שיש לו כניסה עם אישור בחברת חשמל באשדוד תופס גונברים חבל על הזמן מי שלא יודע בחברת חשמל יש כניסה רק לעובדי המקום ואי אפשר בשום אופן להכנס רק עם אישוריש שם מעים כביש של 2 קמ לתוך הים עד 63 מטר עומק לפני שבוע הוא הביא לנו גונבר של 1.6 קג איזה טעים לטענתו הפיתיון שהם אוכלים בורי מת שחותכים אותו לחתיכות הוא סיפר לי שגונברים פשוט חותכים חוט פלדה לא האמנתי עד שהוא הראה לי את החוט בשביל להרים את הגונברים יש 15 מטר והם פשוט חותכים באמצע חבל שאי אפשר להכנס בשבת אני בניצנים ודרך אגב אפשר לתפוס דגים בלי קרסים....תקשרו גמברי עם חוט 0.35 ותזרקו לא תאמינו איך הדגים נתפסים

בשרטי

New member
יש מצב לדייג ללא קרסים:

כשאתה קושר קאלמרי ללא קרס ומשליך לים. אתה חייב משרוקית קטנה כזו של ילדים.וכשאתה מותח את החוט אתה צריך לשרוק על החוט המתוח והרטט עובר לפתיון שנימצא הרחק במים. בעבר ערכנו דיון מעמיק בנושא. אנא בצע חיפוש

Sikamikanico

New member
לא הבנתי משהו

מה הקשר בין "ללא קרסים" למשרוקית? לפי מה שהבנתי, "דייג ללא קרסים" זה פשוט לקשור את החוט ישירות לפתיון. הדג אמור לבלוע את הפתיון ואז אפשר למשוך אותו בלי קרס? מה מונע מהפתיון להחליק החוצה מהפה של הדג ולהשתחרר? לגבי משרוקית, הבנתי שהרעד אמור למשוך את הדגים ולגרום להם לקחת את הפתיון. אני מבין שזה "מגביר אכילות", אבל מה הקשר ל"דייג ללא קרסים"?

שמעתי שעדיף להשתמש במשרוקית כלבים

התדרים שהיא מוציאה יותר מתאימים לגלי הרדיו שמועברים במים

בשרטי

New member
בשום אופן לא משרוקית לכלבים!!!!

משרוקית של ילדים היא הכי שימושית!!! פעם ניסיתי עם זו של הכלבים ומרחוק ראיתי בתוך המים 2 כלביי יש!!!! מרב פחד הפסקתי לישרוק. מזל שקימחי ורק היום המקורי היום שם ונתנו לי את המשקורית הפשוטה ביותר שהיא של הילדים( נו זו הקטנה) אני יעלה תמונות בקרוב של המשרוקית. ניתן להשיג אותה אצל סמי הדייג,היא נמכרת אצלו במישקל!!סתם יחיזה אחר ב שקל.. בכל אופן השיטה בדוקה ונוסתה המחלקה 2ב. המטופלים מדווחים על הצלחות מדהימות במיוחד שהשמש שוקעת ובזריחה. בשרטי אישפוזית יום תל השומר

q kamber

New member
תחשבו מה חושבים אנשים שלא מכירים

את השיטה ורואים איזה דייג כמו אוטיסט מצמיד את הפנים לחוט ושורק במשרוקית!!!!:)

השורק לדגים............

אני מזמין משרוקית מזהב. הראשון שאני רואה בים שורק לחוטים מקבל אותו

בשרטי

New member
מי אני? לאאאא אחרת היו מזיזים תמפגש

ליום שפוי מבחינתי. אבל אין מה לעשות... ברוך השם ובעזרת בשם יחטפו מכות היום בלילה בח"ח אשדוד. סוף סוף יהיה מכות!!! וניזרי יעזור לי אלון ראה הוזהרת!

למעלה