ג'ון...

mayush63

New member
ג'ון... ../images/Emo41.gif

Post rapture looting (478,622 Attending) ו- Post Rapture Party פרטים ב-FB לעיונך... (לא שמה לינקים כי הם לא עובדים)

John the Savage

New member
נגעת בנקודה רגישה

יש לי פרזנטציה לעבוד עליה. ועכשיו אני ממש בדילמה אם לעבוד על הפרזנטציה הזו אם יום הדין יגיע מחר. לא חבל על המאמץ?

mayush63

New member
כן כדאי

כי רוב הסיכויים שלאן שלא תלך, תפגוש את המנחה שלך, ואת מאשרי הגראנט שלך בינתיים מצאתי את ממתק יום הדין האולטימטיבי- שילוב של ליקריץ ופירות יער - זה לגמרי מזעזע באופן טעים אני דואגת מה יהיה עם החתולים פניתי אליהם
http://eternal-earthbound-pets.com/Home_Page.html והם מלאים

John the Savage

New member
אלו לא הדאגות שלי

צדיק אני בטוח לא, כך שאני סמוך ובטוח שאין מצב שאני עולה בסערה השמיימה מחר. אין סכנה שאפקיר את שפלוקי כאן בארץ לבד.

mayush63

New member
you never know

בסוף יתברר שאלוהים לא באמת היה מוטרד מהסיפור הזה של אמונה והוא דווקא יבחר אנשים אקראית בכפולות של 3 (יש לו קצת OCD) וכן תצא צדיק ואז מה??? אל תיקח סיכון- תמורת 20$ ליום (משולם רטרואקטיבית ל-3 השנים האחרונות לפי חישובי גימטריה מדוקדקים שערכתי)- אני אדאג לשפלוקי במסירות.

mayush63

New member
../images/Emo9.gif

דווקא יש לי מה להגיד (הפתעה) אבל אני בעיצומה של חוויה מיסטית טראנסדנטלית עם האייפון ולא יכולה להתבטא (סתם זה דווקא נחמד- אבל גם לך יש מק!)

mayush63

New member
אכן מאכזב

אבל בטח תהיה הזדמנות נוספת בסוף יגיע הסוף ואז תראו מי צדק
(המחיר לגבי שלוקי בעינו עומד, זה מבצע וכדאי לך לשקול ברצינות, לפי חישובים מדוקדקים שערכתי, מחירי הפטסיטינג בחוף המזרחי עומדים לעלות)

John the Savage

New member
לא דובים ולא יער

אבל 20$ ליום זה אחלה מחיר. את מספקת גם שירותי פטסיטינג ליומיום, או רק שירותי פוסט-רפצ'ור-סיטינג?

mayush63

New member
האמת שחשבתי להתמחות בפוסט-רפצ'ור

אבל אם תתן לי לגרור אותו לניו-יורק אני מוכנה לספק גם ביום יום זה נראה לי מושלם אני מקווה שהוא מחונך ויהנה מה-natural history museum ואולי נקפוץ לסרט בטיים סקוור או ליד לינקולן סנטר אגב שטרות לא מסומנים, נפגישם מתחת למזרקה, ובלי קונצים- ויש לי קשרים אצל כהני וודו ונביאי אפוקליפסות

למעלה