ג'ון פנטסיל

petertosh

New member
ג'ון פנטסיל

אני מת עליו,הוא לא שחקן אדיר,הוא לא בעל יכולת מיוחדת שאפשר להתפעל ממנה,אבל יש לו את הדבר הכי חשוב לשחקן-יציבות,כל משחק הוא מספק את הסחורה,לא עושה טעויות בהגנה,עולה להתקפה שצריך,ללא כל בעיות אגו ואומר תודה למי שצריך מתי שצריך,ג'וני הבנאדם. לטעמי הוא הזר היחיד שצריך להשאר בעונה הבאה,גם ככה הוא הזר היחידי שפותח העונה,אבל גם בקבוצה ששואפת להגיע לרמות גבוהות יותר הוא מתאים. מקווה שאברם קורא בתפוז ומתייעץ עם אנשים בעלי ניק ג'מייקני.

על האש

New member
אני איתך

בהכל לגביי פנסטיל. לראות אותו רץ עם דגל המועדון,והאהבה הרבה שהוא נותן לכל מועדון בו הוא נמצא. לגביי אברום,בטח יש לו נציגים גם באינטרנט. אנחנו רוצים את ג'ון ג'ון גם בשנים הקרובות.

אם זה יעזור אני גם איתכם../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif

ג'ון פנסטיל הבחור האדום החייכן. חייב להשאר בעונה הבאה יחד עם אלימלך וגרשון.אבוקסיס חייב להמשיך לשחק ולא לשבת בצד. עם כל הטעויות שלו אי אפשר בלעדיו. ורמוט גדול וגם אליניב וירוביאן אוגבונה מצחיק עם ההחמצות שלו אבל יש לו קטעים טובים. טל חן חייב להשאר ויש עוד כמה טובים שנותנים את הצבע בעיניים . העיקר יהיה הרבה אדום כמו יין מתוק
חמסה חמסה שום בצל יין

מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

ג'וני הוא כישרון גדול שצריך לשמור עליו. אותי זה בכלל לא מפתיע, שבמשחק הראשון לחזרתו אנחנו מנצחים 4-0. אין ספק שכאשר מניעים את הכדור מאגף ימין (ורמוט + פנטסיל) כולם רואים את התוצאות. אחד הזרים הטובים בליגה.

יואב ק.

New member
עכשיו רק צריך לעשות את השינוי

בהרכב בשמאל (אדפמי + אובוקה), והיריבות יכולות לשלוח את האגפים לפרישה מוקדמת

יואב ק.

New member
אבל אחד הדברים שאני מקווה שיבוא

עם לבייב, זה מגן שמאלי טבעי נורמלי כמו שצריך. אדפמי לא טבעי ואנטבי לא מגן.

redot

New member
ושכחתם את הפרט הכי חשוב

הבנדם שונא את מכב*, לא פחות מאיתנו. שזה כבר שווה חוזה לעוד כמ עונות.

למעלה